Hartelijk gefeliciteerd met jullie kleinkind

17.02.2021
276

Wil je een kaart met een persoonlijk karakter sturen? En het regent zonnestralen! Geboorte felicitatie tekst rond religie: islam en christelijk Wanneer de kersverse ouders islamitisch of christelijk zijn, dan zijn er ook mooie en passende geboorte felicitatie teksten te schrijven op je kaart.

Oma, opa en kersverse ouders van harte gefeliciteerd met de geboorte van Martine. Gefeliciteerd, fijn dat alles goed gegaan is. Geniet er maar lekker van want het gaat zo ontzettend hard. Wij maken het jou zo gemakkelijk mogelijk om een leuke kaart met persoonlijke felicitatie te versturen.

Ook ik kreeg traantjes, want net als Plony, weet ik hoe het voelt. Oooooo, ik heb er gewoon tranen van in mijn ogen, wat fijn!!!!!!!

Reactie toevoegen. Fijn weekend en geniet maar lekker van dit kleine hartelijk gefeliciteerd met jullie kleinkind. Amanda 21 december om. Handig Doopkaartjes Felicitatiekaarten Foto geboortekaartjes Geboortekaartjes maken Geboortekaartjes nieuwtjes Nieuws Tekst geboortekaartje Voorbeelden.

Ik weet hoe je je voelt, een kleinkind krijgen is een van mooiste dingen die me overkomen zijn! Je eerste kaartje voor je kleindochter is erg mooi.

Echt wat je noemt een wolk van een baby

Toegevoegd aan je collectie

Aartje 21 december om Geniet van dit nieuwe leven! Ouders die een tweede, derde, vierde, of misschien wel vijfde of zesde kindje hebben gekregen, verdienen ook een speciale geboorte felicitatie voor hun zoon of dochter! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Lucas. Maartje 2 november om Ilse 1 november om

Lieve groetjes hanneke. Wij zijn inmiddels ook weer thuis na 2 prachtige dagen. Jacqueline heeft een roesje gekregen en Gert was die tijd met de kinderarts en een cardioloog met Martine bezig? Wat een rijkdom hey, wij zijn zelf ook opa en oma van een tweeling die ondertussen 18 maanden zijn twee jongetjes Nog van harte gefeliciteerd? Bij het schrijven van een gesprek beginnen whatsapp crush kun je natuurlijk ook gewoon je hart laten spreken.

Kijk hiervoor eens op onze geboorte inspiratiepagina voor schrijftips, hartelijk gefeliciteerd met jullie kleinkind, voorbeeld tekstjes en zelfs een echte schrijfcoach die je helpt jouw persoonlijke boodschap op papier te zetten.

Sinds 2013 lid van het designteam

Gefeliciteerd "oma" met je mooie kleindochter! Liefs Diny. Hartelijk Gefeliciteerd Tinneke met jullie prachtige kleindochter Wat leuk Mariken dat je oma geworden bent

Groetjes Jannie. En wat een mooie datum om geboren te worden. Je hebt een prachtig kaartje voor haar gemaakt. Geweldig Tineke, van harte gefeliciteerd opa en oma. Wat een wonder toch iedere keer weer. Wens je heel veel geluk met Britt!

Design Team Rubberdance

Tini 21 december om Liefs Ineke 22 december om Veel geluk en gezondheid gewenst.

  • Schattig kaartje heb je gemaakt voor het nieuwe familielid.
  • Oohh wat n schatje!
  • Groeten Trijntje.
  • GerJanne 1 november om

En grootouders worden is toch hartelijk gefeliciteerd met jullie kleinkind heel bijzonder. Geniet er maar van. En natuurlijk zijn we nog ff snel naar het Sophia geweest. En wat fijn dat alles goed is na alle spanning van de laatste tijd. Babynamen: de sterren kunnen er wat van… Grappig: Keep calm and… Liedjes over het wonder. Je hebt een prachtig kaartje voor haar gemaakt!

Annemarie en Merit 21 december om Weet je nog dat jij je zoontje Ruben zou noemen en ik mijn dochtertje Louise.

De mooiste geboortekaartjes snel geleverd

Nieuw leven is geboren, wat een wonder! Geef een jong kindje daarom ook een felicitatie kaartje bij de geboorte van een broertje of zusje. Meteen worden de kersverse ouders van alle kanten bedolven onder de felicitaties.

Sarah 1 november om. Maar jou wacht een hele nieuwe klus.

  • Auto trilt bij achteruit rijden
  • Naamketting zilver laten maken
  • Flash player android app