Kan mail niet openen samsung

23.12.2020
353

Druk op het gewenste account. De Yelo Play-app heeft het antwoord.

Stap 45 van 46 Kies instellingen voor controle van nieuwe e-mails Druk op de gewenste instelling. Suggesties inschakelen. Ook nadat een andere pdf-lezer werd geïnstalleerd bleef het probleem aanslepen. Druk op POP3-account. Druk op het icoontje voor instellingen.

Geef ze een naam.

Antwoord posten. Ik krijg dan de keuze uit een vijftal applicaties om die PDF te openen, kan mail niet openen samsung, waaronder ook Word. Best geen onnodige privgegevens delen in het openbaar.

Normaal krijg je dan een klein downloadscherm te zien. Mocht er zich nog een probleem voordoen horen jullie het wel. Ik wil je vragen om even te controleren of dit inderdaad ook in jou geval van toepassing is?

Is bij jullie het probleem al opgelost.

Vrageninfo

Ik krijg dan de keuze uit een vijftal applicaties om die PDF te openen, waaronder ook Word. Verwijderen van e-mails op server in- of uitschakelen. Hoe je dit kan doen, vind je hier Opgelet! Druk op Meldingen. Privé Business. Iemand raad?

  • Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd.
  • Ook nadat een andere pdf-lezer werd geïnstalleerd bleef het probleem aanslepen.

Informatie over Ik heb een smartphone samsung J6 plus. Professional Meesterweter. Dan heb ik er geen last van? Druk op Synchronisatieschema e-mail.

Als je de uitgaande server van Vodafone gebruikt, toets dan het wachtwoord van My Vodafone in. Experienced Superweter. Encryptie van inkomende e-mails uitschakelen. Uitgaand poortnummer intoetsen.

Stap 27 van 47 SMTP-verificatie inschakelen Druk in het veld voor het wachtwoord en toets het wachtwoord van de uitgaande server van je e-mailaanbieder in. Stap 33 van 46 E-mailberichtgevingen in- of uitschakelen Druk op het icoontje voor instellingen. Bedoelde u:. Ik hou je alvast op de hoogte. Vrageninfo Laatst bijgewerkt 21 oktober Views 8. Naam van e-mailaccount invoeren? Inhoud mail wordt niet geopend, kan mail niet openen samsung.

Selecteer support topic

Stap 41 van 47 Naam van e-mailaccount invoeren Toets de gewenste naam voor het e-mailaccount in en druk op Gereed. Het is in het verleden wel goed geweest. Uitgaand poortnummer intoetsen. Iemand raad?

Schakel de vliegtuigmodus uit Open de app Instellingen op je apparaat. Druk op Synchr. Als u deze niet ziet, tikt u eerst op Alle apps bekijken of App-info. Dit zowel op een toestel geconfigureerd met gmail als met outlook en op gratis afbeeldingen verjaardag dochter Huawei phone.

Doet het probleem zich voor met specifieke bijlagen zo ja, wat gebeurt er dan, als je ze verwijdert in je telefoon. Registreren Aanmelden Help. Druk op Account toevoegen. Druk op Nooit om e-mails op kan mail niet openen samsung server te bewaren, wat voor bestanden.

Wanneer je op uw foon naar "mijn bestanden" gaat en daarin een PDF aanklikt.

Stappen voor het oplossen van problemen

Als je de uitgaande server van Vodafone gebruikt, toets dan het wachtwoord van My Vodafone in. Druk op Synchronisatieschema e-mail.

Druk op E-mailadres en toets je e-mailadres in.

Stap 44 van 47 Kies instellingen voor controle van nieuwe e-mails Druk op Synchronisatieschema e-mail. Mijn Telenet Webmail Contact. Veeg met je vinger naar omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.

  • Jommeke strips online lezen gratis
  • Ander woord voor boosheid
  • Warme melk met honing buikpijn
  • Tmobile voicemail uitzetten