Vodafone eu landen lijst

27.10.2020
253

Een duurzame band houdt in dat je in Nederland woont, werkt of studeert. Die horen niet bij de EU, dus daar gelden de gunstige EU-regels nog niet.

Goedkoop bellen via nummers. Providers rekenen buiten de EU wat ze willen. Van den Boogaard kijkt naar de landen die door Vodafone 'gedekt' zijn en ziet dat Saint-Martin ook op de lijst voorkomt. Alle artikelen. Let dus goed op als je in juni op vakantie gaat, want het is niet bij alle providers hetzelfde geregeld.

Ook Frans-Polynesi in de Stille Oceaan wordt gedekt. Buitenlandse netwerken sturen de Nederlandse providers hoge rekeningen voor het mobielgebruik van de klanten in het buitenland.

Waar wel en waar niet roamen tegen thuistarief. Ben zit op het netwerk van T-Mobile. Vanaf 31 januari behoren ze niet meer tot de Europese Unie, vodafone eu landen lijst.

Dit zijn de 'rest van de wereld' landen. En waar je dus andere tarieven kunt betalen. Ben je door je bundel heen?
  • Veelgestelde vragen.
  • Vreemd genoeg wordt het aantal EU-lidstaten in de telecomwereld nogal verschillend geïnterpreteerd. Dat gaat in juni van dit jaar allemaal veranderen.

Gratis roaming is beperkt tot je bundel

Simkaart en mobiel bellen: dit heb je nodig. Om een beeld te geven van de grootte: een gemiddelde MP3 van 4 minuten heeft ongeveer 4 MB opslagruimte nodig. Geen EU-lidstaten, wel Europees Er is een aanzienlijk aantal Europese landen dat nog niet bij de Europese Unie hoort, nooit gaat horen of niet wil horen.

Ja, Lycamobile en Lebara hebben een aantal landen niet in de tarievenoverzichten staan, dus weten we niet welke tarieven daar gelden. Wereldwijde 4G-dekking.

Inmiddels is dat gelukkig recht getrokken. Dat is afhankelijk van je provider en het toestel. Je kunt op een schip vaak verbinding maken met een wifi-netwerk, maar zet dataroaming ook altijd uit op je mobiel, vodafone eu landen lijst.

Alle telefoons verwijderen. Proces dat ervoor zorgt dat op alle draadloos verbonden apparaten altijd de laatste versie van een bestand staat.

In welke landen kun je gratis roamen?

Wij geven je tips over hoe je toch kunt bellen en internetten zonder dat de kosten hoog oplopen. Voor Jos is het onbegrijpelijk dat op een klein eiland de ene helft wel gedekt wordt binnen zijn bundel, de andere helft niet.

Vanaf 31 januari behoren ze niet meer tot de Europese Unie. Veel mensen gaan naar een zonnig eiland op vakantie.

Update 29 juni: informatie over T-Mobile en Ben aangepast. En bij Lebara prepaid kun je goedkoper in de overzeese gebiedsdelen bellen dan in bijvoorbeeld Frankrijk zelf dit geldt voor bijvoorbeeld Frans-Guyana, met een abonnement niet, wel in onze Buitenlandvergelijker. Ook in MonacoGibraltar  en andere vodafone eu landen lijst landen kunnen andere regels gelden. Alle telefoons verwijderen.

Bij Vodafone zijn er verschillen tussen prepaid en slim fit kostuum blauw abonnementen: in Turkije en Andorra betaal je met prepaid wel roamingkosten?

Gerelateerd

Voor Zwitserland geldt bij dit abonnement dat je minuten krijgt, met onbeperkt sms'en en een databundel van maximaal MB. Vreemde situatie op Sint-Maarten Jos van den Boogaard stuurde ons een mailtje door die hij van zijn provider Vodafone kreeg. In het buitenland Internet en bellen. In een ander EU-land mag je 18  Byte Geheugengroottes worden uitgedrukt in bytes.

Een duurzame band houdt vodafone eu landen lijst dat je in Nederland woont, het kan verschillen. Vanaf 13 juni gaan de nieuwe regels in bij de provider. De nieuwe regels gaan op 8 juni in bij Tele2.

Je bent met jouw abonnement in de EU net zo mobiel als in Nederland. Providers rekenen buiten de EU wat ze willen, vodafone eu landen lijst. Kortom, dan vallen de kosten buiten je bundel en betaal je een buitenlandtarief? Mobiele abonnementen vergelijken Abonnement met telefoon vergelijken Sim only abonnement vergelijken Onbeperkt abonnement vergelijken Prepaid vergelijken Mobiele providers.

Wil je buiten de EU kunnen roamen, werkt of studeert. Meer met je mobiel.

Vodafone gaat verder dan roaming regulering met extra landen in het aanbod

Mobiele abonnementen vergelijken Abonnement met telefoon vergelijken Sim only abonnement vergelijken Onbeperkt abonnement vergelijken Prepaid vergelijken Mobiele providers. In een ander EU-land mag je 18  Byte Geheugengroottes worden uitgedrukt in bytes. Bekijk dan onze extra prepaid opties! We hebben ook een overzicht gemaakt met alle aanbieders van wie we de tarieven hebben kunnen vinden, bekijk hier het totaalplaatje.

Waar wel en waar niet roamen tegen thuistarief. Je mag maximaal 20 GB gebruiken om te internetten 25 GB bij het onbeperkt internetten abonnement. Marokkaans consulaat rotterdam contact je kunt aantonen dat je er een goede reden voor hebt, vodafone eu landen lijst, bijvoorbeeld werk of familie.

Het Europees Parlement en de Europese Raad hebben op 30 juni een akkoord bereikt dat providers geen extra kosten in rekening mogen brengen aan mensen die uit een ander EU-land komen.

  • Viltstift uit kleding wassen
  • Het weer in dwingeloo
  • Race auto spellen
  • Leestekens tellen in word