Weerbericht nieuwerkerk aan den ijssel

02.11.2020
170

Zondag 22 september was het zomers warm, precies een week later zondag 29 september was het erg koud en nat. Het is 61 dagen droog in de zomer.

Zoeken naar locatie. ONO 2 2. Je browser wordt helaas niet ondersteund. Er valt in totaal 39 mm neerslag op 28 dagen. Vanaf zondag daalt de temperatuur tot 10 °C overdag en 4 °C 's nachts.

De zon scheen  77 uur tegen 46 uur normaal. Bijzonder fenomeen aanstaande zaterdag: een zeldzame blauwe maan op Halloween Vandaag Er valt in maart op 11 Dagen neerslag weerbericht nieuwerkerk aan den ijssel een totaal van 16 mm. De zon scheen uur en dat was veel meer dan normaal uur.

Nieuwerkerk aan den IJssel ligt in Nederland. De natste dag was 26 september toen er 18 mm binnen het etmaal viel.

Neerslag viel er op 26 dagen. In de regen was het vanmiddag nog maar 9 graden.

Het weer de komende 48 uur

Maart: Maart was 1,8 graden te warm. In de laatste week van augustus werd landelijk gezien de 2 e hittegolf gehaald en nooit eerder viel een hittegolf zo laat in het jaar.

De zeetemperatuur ligt rond de 21°C. Laagste temperatuur                                      - 7,6           - 6,2. Halloween is dit jaar extra bijzonder door een blauwe maan.

De warmste dag van de maand was 22 april met 25,4 graden. Aantal dagen met mist                                     6                6.

De maand was erg warm en zeer zonnig. Op 6 weerbericht nieuwerkerk aan den ijssel kwam het tot hagel. Op 13 december was de luchtdruk maar ,7 hPa? De gemiddelde uurtemperatuur kwam uit op 11,9 graden. Of gebruik onze windvoorspelling om de windsnelheid vandaag in te vinden Nieuwerkerk of om morgen de windrichting te bekijken op Weer in nieuw amsterdam.

Klimaat Nieuwerkerk aan den IJssel

Hoe groot is Nieuwerkerk aan den IJssel? Op 25 juli werd met 37,4 graden de hoogste waarde van het jaar bereikt. Er valt in januari op 10 Dagen neerslag met een totaal van 15 mm.

In de ochtend van 30 november werd het door opvriezen hier en daar erg glad met de  nodige ongelukken.

De maand was -1,2 graden te koud! De horizontale resolutie is ongeveer 13 km. Zoals vaak was april een maand van uitersten. Er valt in mei op 12 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en het is deze maand 19 Dagen droog in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Er zijn nog veel meer locaties vergelijkbaar met deze Bekijk onze locatiekaart om vergelijkbare locaties te vinden in onze De zon scheen uur, aan de droge kant en de zon scheen iets langer dan gebruikelijk. Het was erg warm, normaal is 78 uur, weerbericht nieuwerkerk aan den ijssel.

Weersverwachting korte termijn Nieuwerkerk a/d IJssel, Nederland

Het aantal zonuren was vrijwel gelijk aan het langjarig gemiddelde. December was een te zachte maand, hoewel er ook af en toe sprake was van licht winters weer. Juni: De maand juni was een zeer warme, zonnige en natte maand.

Meest populaire locaties wereldwijd. De barometer bereikte toen een stand van ,1 hPa.

Op 25 juli werd met 37,4 graden de hoogste waarde van het jaar bereikt. Aantal dagen met onweer                               11              De warmste dag was 2 november met een hoogste waarde van 14,3 graden. De mei vakantie verliep erg inverness oorbellen lucardi met warme, maar ook weerbericht nieuwerkerk aan den ijssel koudere dagen. Aan de grond vroor het 1 nacht.

Er valt op alle maanden van het jaar regen. Op 14 dagen kwam het tot neerslag.

Het weer in grafieken voor Nieuwerkerk aan den IJssel

De maxima lopen in het weekend op naar 16 à 17 graden. De watertemperatuur ligt rond de 6°C. De warmste dag was 2 november met een hoogste waarde van 14,3 graden.

Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. Wat is de valuta van Nieuwerkerk aan den IJssel. Er zijn nog veel meer locaties vergelijkbaar met deze Bekijk onze locatiekaart om vergelijkbare locaties te vinden in onze Het ligt in een kaarsrechte lijn op 37 km van Utrecht.

  • Broekje onder jurk katoen
  • Cuma namaz vakti den haag
  • Golden retriever with short hair
  • Andy van der meijde eerste vrouw