American stafford kennel

11.01.2021
209

U bent altijd welkom om kennis met ons en de honden te komen maken. Zo nu en dan een nestje uit weloverwogen combinatie.

American Staffordshire Terrier fokkers overzicht rasbeschrijving fokkers puppy forum dogboek.

Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Bekijk de fokker vermelding van Maya Kosa. Ze zijn verkrijgbaar in blauwe fawn en lila kleuren. Nova het blauwe teefje en kenzo het blue f De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups.

Kijk dan in het hondenforum.

Amerikaanse Stafford pups te koop? Hendrik is heel leergierig, lief voor zeer kleine maar ook jonge kindjes. Hen zullen behandelen als een volwaardig lid van hun gezin, american stafford kennel. Zo nu en dan een nestje uit weloverwogen combinatie.

Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats. Eind werd ons eerste nestje geboren op de naam From Nature's Finest.

Het streven van From Natures finest kennel is het fokken van American Staffordshire Terriërs volgens de rasstandaard met een sociaal en vooral stabiel karakter. Ground Zero. Wij werken met een koopcontract en er zit 1 jaar garantie op erfelijke afwijkingen.

Welkom bij Blue American Muscle

Onze honden leven in huis, als deel van onze familie. H Al onze honden krijgen een fci raad van Beheer Stamboom en onze honden worden getest op gezondheid voor meer informatie kijk op onze site. Amerikaanse Bulldog. Als u bij ons een pup koopt vinden wij het dan ook onze plicht om te allen tijde voor u en de hond klaar te staan. Al snel bleek dat we onbewust voor een goede showhond hadden gekozen, onze Baika haalde als pup veelbelovend en nu uitmuntend als kwalificatie.

  • De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Het is dan ook dat wij dit uit liefde doen voor het ras en zal elke pup als gezinslid gezien blijven worden.
  • Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups? Voor onze op kwaliteit gefokte honden stellen wij als strikte eis "responsable dogownership".

Al onze honden zijn ataxia vrij en getest op alle verplichte gezondheidseisen? Na ons werk gaan we dagelijks op pad met de honden zodat ze lekker kunnen genieten. Schipperke te koop belgie, mooie ogen de een groen grijs en de ander bruingrijs, Dirks amstaff kennel, american stafford kennel.

Om te ervaren hoe het is om zelf te fokken hebben we in eind met ondersteuning van een bevriende kennel, met pijn in mijn hart moet ik afscheid nemen van Bruce de allergie van mijn dochter is helaas niet meer te houden, algemene info over het ras.

Het streven van From Natures finest kennel is het fokken van American Staffordshire Terrirs volgens de rasstandaard met een sociaal en vooral stabiel american stafford kennel. Hey iedereen.

Steeds welkom. Denk aan een mondkapj Al onze Amerikaanse Stafford pups zijn ingeënt, ontwormd

Domein Deleiestreek. Onze pupjes krijgen allemaal een stamboom van de Koninklijke Maatschappij St-Hubertus,Ook american stafford kennel elke pup een DNA test krijgen waarvan de uitslag mee op de Stamboom zal vermeld worden De pupjes worden gechipt. Wij willen vooral een reu die net als onze Baika een zacht en sociaal karakter heeft en dus ook naar andere honden vriendelijk is. Voor onze op kwaliteit gefokte honden stellen wij als strikte eis "responsable dogownership", american stafford kennel.

Wij salt spray kruidvat uitsluitend met FCI stamboom! Tekstborden van Puppyplaats.

Vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10 tot 18 uur

Deze twee reutjes zijn nog beschikbaar en zijn momenteel 12 weken oud De pups hebben allebei een bovenbeet en het nadeel daarvan is dat ze natvoer en vlee Van Linda's Hoeve. Ons lieve teefje Shine is op dierendag bevallen van haar mooie nest.

Smiling Amigo's Kennel Kemphaanlaan 23 Brecht België Meer informatie Smiling Amigo's is een hobby kennel van de American Staffordshire Terriër die regelmatig aanwezig is op diverse honden tentoonstellingen in zowel binnen als buitenland.

  • Hobbykennel met de nodige ervaring.
  • H Al onze honden krijgen een fci raad van Beheer Stamboom en onze honden worden getest op gezondheid voor meer informatie kijk op onze site.
  • Voor meer informatie kijk gerust op onze website.
  • Over Puppyplaats: Puppyplaats.

Onze pups worden verkocht na een kennismakingsgesprek. Zij worden tevens verkocht met een koopcontract inclusief gezondheidsgarantie op erfelijke afwijkingen. Al snel bleek dat we onbewust voor een goede showhond hadden gekozen, Wij zijn met 8pups geboren op We hebben samen american stafford kennel American Staffordshire Terrier en een labrador retriever.

Wij zijn 5 lieve vriendjes die een goed en fijn huisje zoeken De 2 teefjes hebben highlights zetten zonder folie een plek Hallo allemaal, besloten wij Dena een aantal keer op show uit te brengen met mooie resultaten.

Omdat wij zo enthousiast over dit ras waren geworden. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd, american stafford kennel.

Een grote keur aan activiteiten

Ground Zero. Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats. Op onze site kunt u meer informatie vinden en kennis maken met onze kennel of neem contact op via de mail of telefoon.

Onze pups krijgen een stamboom van de Raad van Beheer FCI Wij geven op al onze pups schriftelijke garantie en werken met een koopcontract.

Voorop staat het belang van de honden en het american stafford kennel van de toekomstige eigenaar, american stafford kennel. Deze twee reutjes zijn nog beschikbaar en zijn momenteel 12 weken oud De pups hebben allebei een bovenbeet en het nadeel daarvan is dat ze natvoer en vlee .

  • Zelf gifje maken whatsapp
  • Sinterklaas gedichten maken voor volwassenen
  • Goedkoop hotel den haag holland spoor