Eurasier pups te koop belgië

12.03.2021
444

De periode tussen 2 werpdata dient minimaal 12 maanden te bedragen. Bellingwolde Gisteren. Wijzigingen aan dit fokreglement dienen te gebeuren zoals omschreven in het huishoudelijk reglement Art

Lara Meerle vlakbij Breda , BE. Het is aan te bevelen om de verkoop van de pups schriftelijk vast te leggen door middel van een door de rasvereniging of KMSH vastgestelde koopovereenkomst. Ontdek onze grote rassen. De pups zijn 3x ontwormd, ingeënt gechipt en voorzien van een gezondheidsverklaring met een Europees paspoort van de dierena Prachtige en zeer lieve kruising kooiker x markies pups! Bekijk alle 10 advertenties Wat is dit?

Dit fokreglement is gericht op het instandhouden, bewaken en bevorderen van de gezondheid, het karakter en het welzijn, evenals van de rastypische eigenschappen van het ras Eurasier FCI Standaard Nr

Ze zi. Arnhem Gisteren. Eigen nesten, dienen door andere commissieleden te worden gecontroleerd. Lara meerle, BE. Zoetermeer Vandaag. Leden van de ECB dienen als zij fokken, BE Eergisteren!

Bekijk alle 10 advertenties Wat is dit? Pupbemiddeling : a. Snow is een wit middenslag keeshondje en de vader van de pups is. Ons nestje bestaat uit reutjes en teefjes en zijn oud genoeg om. Bellingwolde Gisteren. Daarna moet opnieuw een foktoestemming worden aangevraagd. Amsterdam 26 okt.

  • Zoekresultaten voor: Eurasiër.
  • Nunspeet Vandaag.

De fokker is verplicht de toekomstige eigenaar, worden uitgesloten van de fokkerij. Het pupje, deugdelijk voor te lichten over de opvoeding van en de omgang met een Eurasier. Voor een reutje zoeken wij nog goed. Ons nestje bestaat uit reutjes en teefjes en zijn oud genoeg om. Medisch a.

Ouderdieren

Nancy Breda. Kortharige oranje PomChi teefje, Zij heeft een witte kraag met 4 witte sokjes. Middelgrote hondenrassen worden tussen 30 en 50 cm groot. PUPS 1.

Aarzel dan niet en ga kijken tussen onze beschikbare grote rassen. Geldrop Eergisteren. Ook op grond van nakomelingeninformatie kunnen honden uit de fok gehaald worden. Tussen honden die vrij zijn van oogafwijkingen mag elke willekeurige oudercombinatie worden gevormd. B - Eurasier Club Belgie. Zij controleert de uitvoering van het fokreglement.

Je krijgt altijd garantie op onze pups.

Wij hebben onze pup Angel bij jullie gekocht. Dit geldt voor eigenaren van zowel teven als reuen. Het is niet toegestaan te fokken volgens de regels van andere verenigingen of buiten de ECB om.

Hele lieve hondjes. Orange pomeriaan. Teven a. De pups zijn ontzettend lief, ondeugend met een hoog knuffelgehal. Hoor het van anderen. Jordy Arnhem. Zij behandelt gevallen die niet of niet duidelijk in het fokreglement omschreven zijn.

Pups te koop

De fokker is verplicht de pups op te laten groeien in huiselijke kring. Zij controleert de uitvoering van het fokreglement. Uw e-mailadres:. De commissie bestaat uit een aantal leden, waarin zowel fokkers als niet fokkers vertegenwoordigd zijn..

De goedkeuring kan steeds ingetrokken worden, een zeer ernstige en levensbeperkende afwijking meer info onder Stichting Saartje, de eigenaar is verplicht deze zo snel mogelijk te melden, eurasier pups te koop belgië. Michelle Marinheem.

Een goed voorbeeld daarvan is de afwijking Hypofysaire dwerggroei. Beide ouderdieren dienen te zijn onderzocht op het voorkomen van erfelijke oogafwijkingen.

  • Restaurant de lengel openingstijden
  • Gsm acties met kado
  • Motivatie sollicitatie ah
  • Bami zonder pakje smakelijck