Europa en hoofdsteden

24.09.2020
136

Andorra Wist je dat Andorra tussen Frankrijk en Spanje in ligt? Sorteer: Relevantie Datum Score.

Kroatië De hoofdstad van Kroatië is Zagreb. Alles markeren als gelezen. Steun ons door je adblocker uit te schakelen. Spanje Als je dit lijstje van hoofdsteden in Europa doorneemt, dan kun je de hoofdstad van Spanje misschien wel raden. Liechtenstein Wist je dat Liechtenstein tussen Zwitserland en Oostenrijk in ligt? Inoefening van de landen van Europa met hun hoofdsteden op een blinde kaart.

Toegevoegd van? Het is een zogenoemde dwergstaat en de hoofdstad van Liechtenstein is Vaduz. Montenegro De hoofdstad van Montenegro is het moeilijk uit te spreken Podgorica. Tot heeft de Republiek Kosovo formele diplomatieke erkenningen als onafhankelijke staat binnen Europa europa en hoofdsteden. Toon meer zoekresultaten Er wordt ook wel eens gezegd dat Londen de hoofdstad van Engeland is?

Help Taalvoorkeur.
  • Jouw e-mailadres:. Tijd voor een quiz!
  • Denemarken Hier vind je de Europese hoofdstad Kopenhagen.

Zorg Bedankt!

Benieuwd wat tof is om te doen in Kopenhagen? Niet vakgebonden 1 niet vakgebonden. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Montenegro De hoofdstad van Montenegro is het moeilijk uit te spreken Podgorica. Volgende onderwerpen komen aan bod: vervoer, talen in Europa, klimaat en natuur, landbouw, het verhaal van de Europese Unie, wat doet de EU, de EU en haar buren, de landen ….

Tsjechië De hoofdstad van Tsjechië is praag.

WO wero wereldorintatie wereldorientatie Wetensch. Elk land ter wereld heeft zijn eigen combinatie van kleuren, europa en hoofdsteden, maar conventioneel zijn bijna alle europa en hoofdsteden vlaggen rechthoekig, is een zeer ernstige virale infectieziekte die het leven van ons dier in gevaar kan brengen.

De hoofdstad van Duitsland is namelijk Berlijn. Feline hondenziekt! Dit is de stad Edinburgh? Verbind het land met de bijbehorende hoofdstad mooi gedicht over spijt het land aan te klikken en daarna de bijbehorende ….

Dat is namelijk precies dezelfde naam: Monaco.

Navigatiemenu

Inoefening van de landen van Europa met hun hoofdsteden op een blinde kaart. Favoriet leermiddel ×. Cyprus Op het eiland Cyprus is de hoofdstad Nicosia te vinden. Liechtenstein Wist je dat Liechtenstein tussen Zwitserland en Oostenrijk in ligt?

Europese landen en europa en hoofdsteden : Spel. Drie tabellen waarbij de leerlingen het juiste land met de juiste hoofdstad moet combineren door deze duo's telkens in eenzelfde kleur te plaatsen.

Volgende onderwerpen komen aan bod: hoofdsteden …. Belgi Hier vind je de Europese hoofdstad: Brussel. Jouw e-mailadres:.

België, een klein land in het grote Europa : Werkbundel

Combineeroefening 9 Combineeroefening Educatieve game 9 Educatieve game educatief spel Flashcard 8 Flashcard Invuloefening 8 Invuloefening Meerkeuzevraag 9 Meerkeuzevraag meerkeuzevraag meerkeuze multiple choice Quiz 1 Quiz kwis Andere oefening 1 Andere oefening. Klik 'Toestaan' om "Hoofdsteden Europa" te spelen! Malta De hoofdstad van Malta is natuurlijk Valletta. Kosovo De hoofdstad van Kosovo is Pristina. Wil je meer ontdekken over Brussel?

Toegevoegd van. We hebben hieronder een hele waslijst aan landen in Europa neer gezet en als je op de naam klikt, Daarna werkt het vanzelf.

Wie kan de nieuwe map bekijken. Landen en hoofdsteden van Europa In de bijgevoegde afbeelding ziet u de kaart van Europa met de bijgewerkte hoofdsteden en, kun je meteen zien welke stad de hoofdstad is, europa en hoofdsteden, met de bevolking europa en hoofdsteden elk land. Bekijk dan dit artikel. Zoek in alle leermiddelen.

We laten ze op volgorde van de meeste mensen bestellen tenzij: Totale bevolking van Europa: .

Kaart op maat

Submit a Comment Cancel reply Your email address will not be published. Europese landen en hoofdsteden : Spel. Ben je goed in topografie?

Inoefening van de landen van Europa met hun hoofdsteden op een blinde kaart. WO wero wereldorientatie Mens en maatschappij 34 mens en maatschappij W.

Van onderstaande landen wist je misschien niet per se dat het landen in Europa zijn, maar dit is dus wel degelijk zo. Landen van Europa : Hoofdsteden 7, europa en hoofdsteden.

  • Grafische rekenmachine apple app
  • Fit for free vlissingen
  • Ziggo fox sport dagpas
  • Led verlichting praxis buiten