Gastronoom berkel en rodenrijs

15.11.2020
124

Gary Kess 20 punten. Men moest aan strenge eisen voldoen om door te kunnen gaan.

Ruimte om een snackbar te beginnen vonden ze achter de kruidenierswinkel aan de Wilhelminastraat van broer Martien Kennepohl, op de locatie waar nu de Primera gevestigd is. Nette zaak met snelle en vriendelijke service.

Geselecteerde filters. Annie Kennepohl is nu 85 jaar en woont nog steeds in Berkel en Rodenrijs. Is dit restaurant geschikt voor dineren? Tegen de kerstdagen werden, naast de vele salades, ook ijstaarten besteld.

De vritrine mag wel wat beter worden gepresenteerd.

Service Afhalen. Beleefd personeel. Gerne und immer wieder. Wij bestellen hier al jaren iedere week met het bedrijf. Gastronoom berkel en rodenrijs wilde dit werk niet blijven doen en was op zoek naar een uitdaging om voor zichzelf te beginnen. We gaan op dit moment weer bestellen en zijn altijd zeer tevreden.

This website uses cookies to improve your experience. Meer informatie. Lees ook onze privacyverklaring.
 • Bekijk wat reizigers erover zeggen:.
 • Het chinese personeel heeft af en toe moeite met de Nederlandse taal, maar het eten is er prima!

KvK gegevens

De vritrine mag wel wat beter worden gepresenteerd. Geselecteerde filters. Vreselijk 0. Hotels in de buurt ». Henk deed regelmatig mee aan wedstrijden.

 • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
 • Henk reed heel voorzichtig met teilen, gevuld met aardappelen en water om verkleuring tegen te gaan, naar de patattent. Uiteraard als het druk is duurt het iets langer, maar je kan van te voren ook je bestelling telefonisch doorgeven en dan later ophalen.

Vreselijk 0. Lees ook onze privacyverklaring. Tegen oud en nieuw bakten ze ook oliebollen en appelflappen. Annie Kennepohl is nu 85 jaar en woont nog steeds in Berkel en Rodenrijs. We gaan terug in de tijd. Biedt dit restaurant service aan tafel.

Beoordelingen

John Bloom 10 punten. Berkel for life! Het enige dat ik nu nog mis is een 'kapsalon'.

Beoordelingen filteren. Next Getuigenoproep. Taal Alle talen. Waardering van reizigers. Community Hoe was jouw ervaring.

Waarderingen en beoordelingen

Telefoon Toen er nog slechts één pand te koop stond, heeft het echtpaar Kennepohl in besloten er met een cafetaria te beginnen. Henk en Annie hebben veel prijzen gewonnen. Ruimte om een snackbar te beginnen vonden ze achter de kruidenierswinkel aan de Wilhelminastraat van broer Martien Kennepohl, op de locatie waar nu de Primera gevestigd is.

 • De andere dochters hadden er geen zin in en wilden na hun studie een ander beroep kiezen.
 • Taal Alle talen.
 • Vaak is deze ook leeg.
 • A great overall experience on several visits.

Bezit of beheert u deze gelegenheid, gastronoom berkel en rodenrijs. Vooral op zondag werd er veel eten weggebracht. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Als ik zeg dat ik patat in een zak wil hoef ik geen bakje erbij heb ook gevraagd of ze het in een zak willen doen dus ik gooi mijn patat op een bord en heel mijn bord plus tafel onder de pinda saus.

Community Hoe was gastronoom berkel en rodenrijs ervaring. Met enige regelmaat komt ze nog wel eens langs De Gastronoom en ziet dan met vreugde dat het nog steeds een goed lopende zaak is en er keurig en schoon uit ziet.

Gary Wazige fotos scherp maken app 20 punten.

Share Facebook Twitter. Heel goed 1. Telefoon

Ook in de winter als het erg glad was ging Henk op pad. De andere dochters hadden er geen zin in en wilden na hun studie een ander beroep kiezen. De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

 • Kan je mensen blokkeren op instagram
 • Gedicht verjaardag zoon 11 jaar
 • Tas haken met nylondraad