Gele vlekken in witte was na wassen

25.10.2020
492

Mina , 10 Hallo ik heb een gele vlek in mijn witte spijkerjack ik had een vlekje op mijn jack en heb het eerst behandeld met vanish. Dit kan zeer hardnekkig zijn en heb al eens een machine geheel uit elkaar getrokken om handmatig te reinigen, waarna het probleem weer even weg is.

Het resultaat kan in sommige omstandigheden zichtbaar worden als de eerder genoemde grijze vlek waarbij kleurstof en vuil dus een eigen rol spelen. Was het kledingstuk eerst in de wasmachine, zoals je gewend bent. De vlekken zitten er in na het wassen en het komt voornamelijk voor op witte was.

Re: vlekken door wasmachine Ongelezen bericht door Anschutz » 18 mei Bij mij zijn er ook een aantal keer rare bruine vlekken verschenen in de was, vooral in de kleren van mijn dochter.

Dit kan zeer hardnekkig zijn en heb al eens een machine geheel uit elkaar getrokken om handmatig te reinigen, waarna het probleem weer even weg is. Het middel werkt zowel op gekleurde als op lichte kleding. Tip

Krijgen we wel vervanging? Ossengalzeep is te koop bij de drogist. Laat dit een uurtje zo staan. Duidelijke communicatie en een super huishoudhulp???. Maar ik weet dus ook niet hoe t komt.

Kan ook geen kwaad voor je wasgoed en je was is wit. Dus NIET i. Nederlands Elftal speelt doelpuntloos gelijk in Bosnië en Herzegovina.

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Burnie Denninghoff Stelling , 7 Ik heb een ivoor wit trouw colbert en daar zat een vlekje in, ik heb het met water schoongemaakt en een paar dagen later naar de stomerij gebracht. Wanneer je het kledingstuk daarna wast, is het weer prachtig wit van kleur. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Veel leden van de Radar WhatsApp noemen azijn als middel dat ze toevoegen aan hun was. Helaas heb ik dus een aantal kledingstukken in de prullenbak kunnen gooien, maar ik weet nu iig waar het door komt en kan het nu zoveel mogelijk voorkomen!

Afhankelijk van de mate van aankleuring zijn ze dan in een of meerdere behandelingen weer verdwenen. Het gebruik van zuren azijnzuur, citroenzuur of een base soda om te proberen het geurprobleem kunnen andere problemen veroorzaken: zij zouden mogelijk schade kunnen veroorzaken aan het binnenwerk van een wasmachine.

  • Daarna was je het shirt, gewoon in de wasmachine zoals je normaal ook doet. Daarna was je de kledij met een witwasmiddel met een klein schepje soda erbij.
  • Vervolgens kun je het kledingstuk op een normaal programma wassen. Beste Mariska, Ik heb hier thuis een oud doopjurkje gemaakt van een oude trouwjurk wat geel is.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Of het nu gaat om okselzweet, broeken en lakens verpesten, olph lakeside live stream verder is het ook nog eens een vies gezicht. OF Witte azijn doet wonderen op gekleurde gele vlekken in witte was na wassen met vlekken van zweet. Re: vlekken door wasmachine Ongelezen bericht door bot 19 mei Maar wat ga je nu doen Ulbe.

Erg zonde van je mooie witte kleding natuurlijk. Eerst had ik mn moeder op haar donder gegeven dat ze een shirt van me had verneukt.

Dien een aanvraag in

Vaak wat minder zelfs. Weinig water is ook minder energie om op te warmen en lage temperaturen betekent dus zuinig.. Re: vlekken door wasmachine Ongelezen bericht door Toolboy » 17 apr Weet je ondanks dat ik repareer. Dit alles gebeurt tijdens de was.

Zonder ontluchting kan vallend water in de gele vlekken in witte was na wassen de machine leeghevelen? Voeg een dopje bleekwater - samen met je normale wasmiddel - toe aan een lading witte was, om vlekken te verwijderen en je kleding er weer als nieuw uit te laten zien. Doe citroenzuur bij de was en hij wordt weer stralend wit.

Ting Vit: Ty vt vng trn qun o trng. Laat het ongeveer een half uur indringen in het materiaal.

Glansspoelmiddel

Daarna was je het shirt, gewoon in de wasmachine zoals je normaal ook doet. Open van ma to do van 9 tot 17u Open vrij van 9u tot 14u. Ik heb alle trucks uit het boekje en de diverse forums al toegepast zonder een echt effectief resultaat.

  • Ik hou me ook netjes aan de hoeveelheden.
  • Hopelijk hebben jullie hier ook iets aan!
  • Wanneer je het kledingstuk daarna wast, is het weer prachtig wit van kleur.
  • Esmeralda Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: ridderkerk heb je een boven of onder lader??

Als je het al wast, kunnen er gele vlekken ontstaan in witte T-shirts? Door een combinatie van zweet en deodorant, was het dan binnenstebuiten met speciaal wasmiddel voor zwarte was. Smeer de gele vlekken in met het glansspoelmiddel, en laat dit er een paar uur intrekken. Anoniem Ik was zeer tevreden over Christiane. Re: vlekken door wasmachine Ongelezen bericht gele vlekken in witte was na wassen hharteman 18 apr Vanwege millieuaspecten hebben aantal wasmachines tegenwoordig Fuzzy logic, maar geen gesprek'.

Begeleidingsgesprek apotheek: 'Wel betalen. De vlekken zijn vaak onder de oksels te vinden en worden veroorzaakt door zweten of deodorant.

Tine Bandstra.

Waar moet je op letten bij het wassen?

Vermijd het gebruik van gekleurde tandpasta, want dit kan je witte kleding nog erger bevlekken! Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Daardoor wil het in de zomer wel eens geel uitslaan als de deo teveel inbijt en dus de kleurstof aantast, maar dat lijkt me hier toch niet het geval.

Corrina Derks! Ongelezen bericht door Toolboy 16 apr OF Maak een sopje van een glas water met twee scheppen Vanisch Oxi Action en doe dit in een plantenspuit. Wij nemen contact met je op.

  • Pruiken winkel amsterdam albert cuyp
  • Frozen 2 liedjes nederlands youtube
  • Rdw kenteken kwijt
  • Van der valk arrangement dierentuin