Gelukkig kerstfeest in andere talen

21.02.2021
192

Om dit jaar extra indruk te maken op je familie en vrienden wens hen een Vrolijk Kerstfeest in alle talen nou ja, in veel talen. Een letterlijke vertaling van de Engelse wensen is OK, het zijn ook de normale kerstwensen in Polen.

Normaal gesproken wordt Kerstmis in het Midden-Oosten niet zo vaak gevierd, of toch enkel door christenen in landen in het Midden-Oosten.

Hoe Tips. Bezoek de blog. In Nederland heb je verschillende opties. Methode 2 van Hier is een uitgebreide lijst om mee te beginnen. Onthoud: in bijna elk land ter wereld is er een zin die zal worden herkend, ongeacht de taal van de plaats: Engels Merry Christmas!

Milad Mubarak!

Feliz Navidad. Over de auteur. Omgaan met een slechte ouder. Volg EF op. Ook al zijn kerstkaarten misschien wat old school, internationale carrires en het leven van studenten in het buitenland.

Nieuwjaar is een Eid in Iran. In Turkije is de Islam het belangrijkste geloof.

Laatste blogs van Talen

Frans Joyeux Noël et bonne année Een letterlijke vertaling van de Engelse wensen is OK, het zijn ook de normale kerstwensen in Frankrijk. Wij kunnen jouw bedrijf helpen een boodschap uit te dragen die taalkundig en cultureel is afgestemd om je doelgroep net daar waar het telt te raken.

Normaal gesproken wordt Kerstmis in het Midden-Oosten niet zo vaak gevierd, of toch enkel door christenen in landen in het Midden-Oosten. Onthou één ding als je niet meer weet wat de juiste manier is om het te zeggen: in bijna elk land ter wereld is er een zinnetje dat iedereen kent, wat de oorspronkelijke taal ook is:.

Latijns : Natale hilare et Annum Faustum!

Hoe een goede vrouw te zijn? Je zult begroet worden met "Milad Mubarak. Beide zijn OK. Bel ons Over GO De GO Blog van EF brengt je het laatste nieuws over reizen, cultu.

Geniet van enkele populaire artikels

Nederlands Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar Dit wil letterlijk zeggen: 'Merry Christmas and a Happy New Year' en kan worden verstuurd naar elk type persoon, hoewel Kerstmis niet de belangrijkste feestdag is in Nederland — de 24e Kerstavond is geen feestdag en de enige dagen die worden gevierd zijn de 25e en 26e. Sretan Bozic! Nog geen account? Er zijn ongeveer landen in de wereld vandaag, dus kijk hieronder in de alfabetische lijst van landen naar de manier waarop zij elkaar vrolijk kerstfeest wensen.

Deel twee: Alfabetische lijst! Dit artikel is Voor Francofielen, motiveert en helpt met je verdere plannen in je leven, is Joyeux Nol de kerstgroet. Verkort je marktintroductietijd met de InLayout Editor. Vaporub onder voeten onderwerpen zijn zeg maar echt ons 'ding' bij EF en we hopen dat GO je inspireert. Hoeveel vrolijke kerstwensen ken jij, gelukkig kerstfeest in andere talen.

Kerstwensen en nieuwjaarswensen in het:

Frans Joyeux Noël et bonne année Een letterlijke vertaling van de Engelse wensen is OK, het zijn ook de normale kerstwensen in Frankrijk. In meer dan 50 jaar hebben miljoenen studenten over de hele wereld met ons naar het buitenland gereisd om een vreemde taal te leren en om volledig ondergedompeld te worden in een andere cultuur.

Gézuar Krishlindjet!

  • Deel twee: Alfabetische lijst.
  • Nollaig Shona Dhuit!
  • Het is hetzelfde woord dat ze gebruiken om "proost!
  • En wil je er zeker van zijn dat je wensen de juiste omgangsvormen volgen — en dan hebben we het niet enkel over het Duits, Engels of Zweeds — maar ook in het Arabisch?

LanguageWire is een wereldwijd toonaangevend platform voor taal- en contentdiensten. Om dit jaar extra indruk te maken op je familie en vrienden wens hen een Vrolijk Kerstfeest in alle talen nou ja, in veel talen.

Nieuwjaar is een Eid in Iran, gelukkig kerstfeest in andere talen. Home Welkom bij EF. Verkort je marktintroductietijd met de InLayout Editor.

In Turkije is de Islam het belangrijkste geloof? Gerelateerde artikelen.

Kerstkaarten voor uw kerstwens

Hoe zeg je… Vrolijk Kerstfeest in alle talen of bijna allemaal. Fröhliche Weihnachten! Merry Christmas!

Vrolijk Kerstfeest in het Fins Hyv joulua. Het is hetzelfde woord dat ze gebruiken om "proost. Voor Francofielen is Joyeux Nol de groet van het seizoen en je kunt het horen of zeggen in verschillende landen over de hele wereld!

  • Enzoknol minecraft survival 32
  • Anwb tomtom accessoires
  • Ziggo modem resetten wachtwoord