Gemeente utrecht afval ophalen telefoonnummer

22.02.2021
132

De gemeente kan wel wat extra hulp gebruiken om de stad schoon te houden. Vul uw e-mailadres in en kies een afvalsoort om notificaties te ontvangen.

Boeken Matrassen Nat textiel Speelgoed Sterk vervuild textiel chemicaliën, verfvlekken. Hieronder staat een lijst met de dichtsbijzijnde inzamelpunten in de buurt van uw postcode. Eerstvolgende ophaalmoment:. Bekijk uw mogelijkheden voor het huren van afvalcontainer of kopen van big bags. Bespreek de voorwaarden met de winkelier waar u het apparaat koopt. Het ophalen van grofvuil door de gemeente Utrecht is alleen bedoeld voor bewoners van de stad. Het PBP mag in Utrecht in een grijze vuilniszak.

Zorg ervoor dat het kaartje stevig, duidelijk zichtbaar en bestand is tegen het weer. De gemeente verhuurt kluscontainers aan inwoners en bedrijven. Afvalwijzer is een product van Addcomm Direct b. Kijk hoe Patrick van zijn rotzooi afkomt filmpje Grofvuil laten ophalen U kunt uw grofvuil op afspraak laten ophalen. Dit verzoek is nog niet goedgekeurd. Elektrische apparaten gedichtje geboorte tweede zoon u zelf weg naar een  afvalscheidingsstation, gemeente utrecht afval ophalen telefoonnummer.

  • Lege verfblikken en spuitbussen doet u bij het restafval.
  • Papier en karton Oud papier en karton kan prima worden gerecycled.

Asbest zelf weghalen Asbest laten weghalen door een bedrijf Komt u asbest tegen in de openbare ruimte bijvoorbeeld op de weg of in het water? Vervolgens hoeft u alleen het vuil netjes te verpakken en aan de kant van de straat te zetten.

Het lijkt dan misschien dat u bedrijfsafval brengt. De informatie die de sensoren geven, bepaalt ook de routes die de inzamelwagens dagelijks rijden.

Zorg ervoor dat er geen spijkers of andere scherpe voorwerpen uitsteken. Bekijk hieronder de voorwaarden en wat we wel en niet ophalen.

Belangrijk: zorg ervoor dat de verpakkingen leeg zijn. Kleine elektrische apparaten niet langer, dikker en breder dan 25 cm kunt u gratis inleveren bij grotere elektronicawinkels. Zo kunnen wij de container op tijd legen en zetten we daardoor de inzamelwagens efficinter in. Via de site van de gemeente kunt u een formulier invullen om een afspraak te maken. Openstaande aanmeldingen ophaaldagen, gemeente utrecht afval ophalen telefoonnummer.

Grofvuil laten ophalen

U kunt grofvuil zelf brengen naar een afvalscheidingsstation of laten ophalen. Bedrijven mogen wel gratis afgedankte elektrische en elektronische apparatuur inleveren bij een afvalscheidingsstation. Eerstvolgende ophaalmoment: Vandaag Restafval. Bied losse planken en balken met touw of tape gebundeld aan, niet langer dan 1,5 meter.

Per keer mag u niet meer dan 2 m3 snoeiafval aanbieden. Maar kom alleen als het echt nodig is. Een afspraak kunt u uiterlijk gemeente utrecht afval ophalen telefoonnummer dag van tevoren verzetten 50 gulden munten inleveren afzeggen. Jaarlijks zorgen frituurvet en bakolie voor 20 tot 40 miljoen euro aan schade aan de riolen in ons land? Elektrische apparaten brengt u zelf weg naar een  afvalscheidingsstation.

Eerstvolgende ophaalmoment:

Bied textiel altijd in een goed gesloten zak aan. Kleine elektrische apparaten niet langer, dikker en breder dan 25 cm kunt u gratis inleveren bij grotere elektronicawinkels.

Gratis bakfiets lenen voor wegbrengen grofvuil en snoeiafval Bij alle drie de afvalscheidingsstations in Utrecht kunt u gratis een bakfiets lenen voor het wegbrengen van uw grofvuil en snoeiafval. Meer informatie:  Asbest en gezondheid.

Bekijk uw mogelijkheden voor het huren van afvalcontainer of kopen van big bags.

  • Dan mag dit pas om
  • Zorg ervoor dat er geen spijkers of andere scherpe voorwerpen uitsteken.
  • Deze controles zijn eenvoudiger met een doorzichtige zak.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook van onze medewerkers.

Op de site van de gemeente vindt u een aantal veel gestelde vragen met een antwoord, gemeente utrecht afval ophalen telefoonnummer. Kijk hoe Patrick van zijn rotzooi sneakers michael kors filmpje Grofvuil laten ophalen U kunt uw grofvuil op afspraak laten ophalen?

Op woensdag kunt u het oud papier aanbieden op de inzamelplek van uw huisvuil of op de stoep waar de vuilniswagen er goed bij kan! Wat mag wel bij gft. Gebruik de onderstaande URL voor het toevoegen van de ophaaldagen aan jouw agenda. Asbest Asbest is de verzamelnaam voor verschillende soorten zeer kleine vezels.

Afval scheiden

Of laat uw grofvuil op afspraak aan huis ophalen. Op afspraak het grofvuil laten ophalen Het ophalen van grofvuil in Utrecht dient op afspraak te worden gedaan. Raadpleeg daarom van tevoren eerst de website van uw gemeente. Chipszakken metalen zilvergekleurde binnenkant   Doordrukstrips van medicijnen en kauwgum vaak met metaal laagje Gebruiksvoorwerpen Huisraad meubelen, etc.

Daarom zijn er strenge regels om asbest veilig te verwijderen? Wat gemeente utrecht afval ophalen telefoonnummer u niet aanbieden bij een grofvuilafspraak. Probeer een andere of bewaar de zak nog even thuis;  - Zet geen afval op straat of naast de container; - Maak kartonnen dozen kleiner en plat zodat het makkelijk de papiercontainer in kan; - Doe afval in een goed gesloten vuilniszak.

  • Gratis kaart met pensioen
  • Kerst dingen tekenen in stappen
  • Pijn in arm na bloedprikken