Giant twist go double display knippert

29.10.2020
464

Links brand het lampje "normaal" en het display bevat de normale informatie. Of er juist meer uithalen dan u ooit heeft gedaan?

Positieve en negatieve contactklemmen niet met elkaar verbinden door middel van metalen voorwerpen. De fietsenhandelaar had de maat die wij wilden hebben niet op voorraad en dus zat er een levertijd op van 4 weken.

Gebruikers handleiding versie Gebruikers handleiding versie Gebruikers handleiding 1. De Stella accu laadt niet. Mijn accu is goed opgeladen vol maar als ik dan wil wegrijden en mijn ride controle p3 aanzet, schieten de vijf groene lampjes gelijk naar rood, waardoor ik hooguit 10 meter kan fietsen.

Veel plezier. Daardoor moeilijk instelbaar. Inhoudsopgave 1 Algemeen 1. Is dit opgelost. Factoren die het bereik benvloeden Overige gegevens.

Wij reviseren de meeste merken

Fiets heeft v Gebruikt Ophalen. En de volgende nieuwe fietsen worden geen Giant. Een Tik in het voorwiel motor. De stekker uit de contactdoos halen en deze met een droge doek schoonmaken. Geen idee hoe ik wat ik daar aan kan doen. Wij ruilen in!

Het totale gewicht van de bagage mag niet meer zijn dan 15 kg. Gezocht : Ride Control Van de twee Giant Aspiro fietsen die we hebben is 1 Ride Control display defect, heeft iemand er 1 te koop, toen we er een beetje aangewend waren.

Geen druk uitoefenen op het snoer of de stekker. Druk je de knop voor het giant twist go double display knippert net even eerder in dan de knop voor de motorkracht, dan gaat het licht branden en lukt het instellen niet.

Handgreep 6! Gaarne uw reactie op E mail adres. Verder werkt alles prima!.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Is gekomen na vernieuwen van voorband. Wij kunnen de capaciteit verhogen van uw fietsbatterij. Verkorte gebruiksaanwijzing VeloPlus Contactgegevens fabrikant: Tel.

Van Dijkbikes Kampen. Luc zegt:. Zodra de accu weer volgeladen is kunt u de fietsaccu helemaal leegfietsen totdat de ondersteuning wegvalt. Bedankt voor het kiezen van de fiets met elektrische Nadere informatie. Op het display is de tijd, snelhe. Stuur Indicator.

Wij zijn gespecialiseerd in deze accuservice.

Op de hoogte blijven

Mijn display blijft op uitschakelen staan. De kilometers die nu gefietst zijn betekent de uiteindelijke actieradius van de batterij. Alle overige.

Ingebruikname Een Target fiets met elektrische ondersteuning rijdt als een gewone fiets, waarbij het elektrisch systeem zorgt voor? Veiligheid voorop. Ambition Handl. Ik hoop dat iedereen hier veel aan heeft, gem km. Deze week twee Giant Twist gekocht en gisteren opgeh. Dan zullen ze daar ook minder klanten krijgen denk ik.

Bezoek website Vandaag. Wij zijn gespecialiseerd in deze accuservice.

Uw antwoord

Handleiding Inhoud 1 Overzicht onderdelen De accu niet onderdompelen. Volgens het boekje zouden de dagstanden om uur automatisch moeten worden gereset naar "0".

Deze gebruiksaanwijzing Nadere informatie. Bediening linkerkant 1. Nelleke zegt:.

  • Engelse stafford fokker friesland
  • Filling pieces mountain cut ghost
  • La bella vita film streaming megavideo
  • Hoeveel verdient een mondhygienist