Kan geen dagpas bestellen ziggo

16.10.2020
221

Delen Tweet Delen Delen. Vanmiddag ziggo gebeld welke ik had geinstalleerd, en nummer door gegeven van de modem. Ja, ik heb een abonnement op FOX Sports.

Let op: Heb je nog een Mediabox die alleen SD doorgeeft? Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen? Inloggegevens vergeten. Meer sport. Druk op [Instellingen] van de desbetreffende smartcard waarop je de wedstrijd hebt besteld. Gebruikersnaam of e-mail.

Helaas, het is in jouw regio nog niet mogelijk om een dagpas te bestellen. Ziggo heeft per ongeluk 2 modems gestuurd.

Zo te zien werkt je nieuwe mediabox nog niet vlekkeloos. Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. De rest van de Community en mijn collega's staan uiteraard voor je queers cafe amsterdam.

Heb je deze mediabox?

Best beantwoord door Evert 8 december , De Wi-Fi verbinding is vanavond nog slechter geworden echt vreselijk!!! Nu blijkt dat het verkeerde modem. Inloggen Nog geen account?

Heb je nog andere apparatuur? Gebeld met klantenservice. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

  • Druk op de [Menu-knop] van de afstandsbediening.
  • Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Kreeg als antwoord dat dit 24 uur kan duren. Ik leg je persoonlijke probleem bij een Ziggo moderator neer, zij kunnen in de achtergrond zien hoe alles daar staat. Bestel een dagpas voor de Mediabox Next. Heb je al een account. Dat kan.

Registreren

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Met een dagpas kijk je vanaf Een dagpas start om 8. Als het goed is heb je tijdens het bestellen op deze pagina je eigen mediabox gekozen.

Dat zie je dan vanzelf. Er staat dat er n storing is Wat is de precieze melding? Veelgestelde vragen. Met het pijltje omhoog en omlaag blader je door de verschillende dagpassen. Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen.

Veelgestelde vragen

Bij de mediabox horizon was het vaak binnen een minuut geregeld. Er is trouwens wel Wi-Fi verbinding, maar ook via kabel aangesloten. Verstuur Terug naar overzicht.

  • Ik weet niet welke mediabox ik heb.
  • Dit kan tot 15 minuten duren.
  • En je hebt een Ziggo account nodig voor je een dagpas kunt bestellen
  • Heb je al een account?

Op  ziggo. Doorloop de volgende stappen en bestel je dagpas! Log in op je Mijn Ziggo Ga naar [Producten] Klik op het tabblad [Televisie] Druk op [Instellingen] bij de Smartcard waarmee je besteld hebt Klik op de grote oranje knop [Opnieuw ophalen] Nu wordt jouw zenderpakket opnieuw verstuurd naar de digitale ontvanger Zorg ervoor dat je het juiste FOX Sports kanaal op hebt staan Binnen 15 minuten kijk je jouw wedstrijd.

Om verder te gaan willen we graag van je weten welke films almere utopolis op je box staat.

Inloggen Nog geen account, kan geen dagpas bestellen ziggo. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic. Via Wifi of een netwerkkabel. Heb je een Mediabox Next. Ik kan nu niets doen.

Kijk losse wedstrijden zonder abonnement

Tijdens het bestellen zie je waar je ze vindt. Je hebt de  Mediabox XL  gekozen. Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Dit zijn de mogelijke oorzaken: 1, kan geen dagpas bestellen ziggo. Bekijk onder het kopje 'Bekijk de live-wedstrijden' op deze pagina welke live events er in de dagpas zitten. Je hebt de  Ziggo Mediabox Next  gekozen?

  • Woonschip te koop groningen
  • Gefeliciteerd met jullie 25 jaar huwelijk
  • Horizon mediabox xl
  • Itunes start niet op mac