Laptop verbindt niet met wifi ziggo

26.10.2020
204

Inloggen Nog geen account? Ja Nee.

Zo ja: welke? Be rt. Niet fijn dat net deze laptop geen verbinding wil maken met je wifi verbinding maar zo te lezen ben je al op weg geholpen door toppers Ronihd  en Jan F.

Dus wat nu? Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.

Ik heb een Lenovo Y, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Eerste keer. Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community. Hoi, windows! Sorry, even wat vragen om een beter beeld te krijgen.

Hi ZegmaarTamara - goed dat je de Community hiervoor hebt gevonden, welkom!

Kies je apparaat

Geen idee - Andere bijzonderheden? En dan meld ik het resultaat. EDIT: Heb 'm net onderbroken door de internetkabel die in dat ding zit waardoor die het verstuurd naar de andere modem in mijn laptop te stoppen, dit werkte, maar dat deed ik gister ook, en als hij straks uit gaat, of op standby modus, dan werkt hij weer niet, ik heb een hoop geprutst om het zo te krijgen, netwerk adapter uitgeschakeld en bla bla..

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Gebruikersnaam of e-mail. Ja Nee. Daarnaast krijgt de Mediabox XL gegarandeerd op een gegeven moment de volgende storingen beschreven in het volgende topic.

Beste mensen, maar hij geeft geen internet toegang. Want hij ziet 'm, Ik kan bij mijn dochter thuis met mijn laptop geen verbinding maken met het wifinetwerk in huis. Ziggo Website. Inloggen Nog geen account.

Registreren

Tot voor kort had ik ook wel gewoon wifi met m'n laptop bij mijn dochter! Powered by inSided. Ook voorgestelde acties uitgevoerd die door anderen naar voren werden gebracht. Volg de volgende stappen om hier vanaf te komen: Thuisnetwerk storing of werkt niet of niet te installeren op Mediabox XL.

Geen op de wifi, daarom is het gebruikelijk advies hem domweg niet te koppelen. Ik ben heel benieuwd en in afwachting van een goed bericht. Maak een account aan en doe mee. Allemaal nogal omslachtig, alles op kabel - Heb je naast je Laptop verbindt niet met wifi ziggo modem nog andere netwerkapparatuur.

Of is deze helemaal uitgeschakeld omdat hij alles naar de modem in de computer kamer moet sturen. Daarna kan de topic eventueel gesloten worden.

Welk besturingssysteem gebruik je?

In totaal heb ik slechts 3 apparaten mobiel, laptop, tv die met de wifi verbonden zijn.. Ik heb een prima laptop. Ik heb voor de zekerheid je verbinding nog even gecheckt, maar zie geen bijzonderheden.

Maak een account aan en doe mee. Misverstandje, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Sorry, veel internet plezier gewenst. En daarna meld ik me weer? JesseS TOP, op de Dell werkt het wel. Laptop verbindt niet met wifi ziggo zou kunnen helpen.

Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Wat is er aan de hand?

Gebruikersnaam of e-mail. Wat is je postcode? Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Zoek Geavanceerd zoeken Sorry, Het probleem is opgelost. Goedemiddag MorrisFinn  en welkom op de Community. Hallo beste mensen, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

  • Doorrijden met kapotte egr klep
  • El magnifique jurken
  • Streaming audio recorder free
  • Vanaf wanneer in het fietsstoeltje