Temperatuur mallorca half oktober

28.10.2020
141

Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome , new Egde of Safari te gebruiken! Je bent van plan omte gaan naar Palma de Mallorca in Majorca in oktober : bekijk hoe het staat met de weers- en seizoensnormen op deze pagina. De jaargetijden zijn zoals gebruikelijk is in Europa op de Balearen ingedeeld in zomer en winter.

Max Temp. Deze vakantiehuizen liggen aan de kust vaak wat verder weg van de grote badplaatsen. Trek per fiets over het eiland of maak een dagenlange tour langs alle bezienswaardigheden. Soller in oktober. In de lente en de herfst is Mallorca niet overvol en kun je op je gemak alle bezienswaardigheden bekijken.

Min Temp. Veel hangt echter af van de bedoeling van uw reis. Meer winterzon. Andere klimaatgegevens. Leuk dat je Waarschijntdezonwel. Dan gaan de temperaturen aanzienlijk de hoogte in en komen ze reeds ver boven de 20 graden uit.

Zee Temp. Bestudeer dan snel de onderstaande grafieken die je meer vertellen over de gemiddelde temperatuur, het aantal zonuren, de gemiddelde zeetemperatuur en eventuele neerslag op Mallorca. Klimaat en temperatuur op Mallorca - Wat is de beste reistijd?

De lente hangt in de lucht, het weer Mallorca is heerlijk warm met weinig neerslag. De temperatuur van het zeewater is 14°C. Beste reistijd Toscane De beste reistijd voor een strandvakantie, stedentrip of rondreis door Toscane met handige info over weer en klimaat. Ook regent het regelmatig. De jaargetijden zijn zoals gebruikelijk is in Europa op de Balearen ingedeeld in zomer en winter.

Met een huurauto over Mallorca rijden is een van de populairste manieren om het eiland te ontdekken. Boven in de bergen van Mallorca komt sneeuw vaker voor, maar je ziet het zelden in de badplaatsen.

S'Arenal in oktober. Er vallen soms hevige buien in de herfst, maar zelden valt er regen voor een langere periode. Verken de onderwaterwereld op de Balearen Lees het artikel.

Het landschap kleurt in het najaar, de winter en het vroege voorjaar helemaal groen, dan heb je de gemiddeld lekkerste zeetemperatuur van 26 graden abn lounge schiphol pakken. Spring temperatuur mallorca half oktober in augustus in zee.

In de bergen liggen de temperaturen een stuk lager, en vaak aangenamer in de zomermaanden. Het kan soms gebeuren dat de temperaturen zakken rond de 8°C in de winter. Voor wandelaars en cultuurliefhebbers is de beste reistijd voor een vakantie op Mallorca het laagseizoen.

Een warme watertemperatuur van tussen de 20 en 27 graden Celsius nodigt uit tot een frisse duik, temperatuur mallorca half oktober. Dit geldt niet voor de berggebieden op het eiland. Antwoord wissen. Veel hangt echter af van de bedoeling van uw reis. Weer Fuerteventura Klimaat en Vakantie informatie! In het zuidoosten ligt o.

Het klimaat van Mallorca per maand toegelicht

Zeker voor een strandvakantie of all inclusive Mallorca zijn de zomermaanden zeer geschikt. In de nachten en avonden koelt het nogal af, een warm vest of dunne jas is geen overbodige luxe. Onze analytische cookies laten NIET zien wie u bent. Aarzel dan niet langer en lees het actuele weerbericht van Mallorca nu op deze website!

Klimaat op Mallorca Het klimaat op Mallorca is mediterraans, met dank aan de ligging in de Middellandse Zee? De temperatuur op Mallorca In onderstaande grafiek zie je de gemiddelde maximum temperatuur in Mallorca per maand vergeleken met de gemiddelde temperatuur in Nederland. Met een perfect klimaatis de maand oktober aan te raden om naar deze stad te gaan. Wij gebruiken deze temperatuur mallorca half oktober NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven!

Als je ervoor kiest om een vakantie Mallorca te boeken is het raadzaam om net als de lokale bevolking een sista te nemen op het heetst van de dag!

Naar de beste reistijd Opmerkingen jouw mening. Het weer in mei: Een heerlijke maand op Mallorca is mei. Op vakantie naar Mallorca, temperatuur mallorca half oktober.

8-daagse Mallorca vakantie in 4* hotel

Het noorden van Mallorca en de bergen krijgen de meeste regendagen, maar extreme regenval zal je zelden aantreffen op de Balearen. Het klimaat van Palma de Mallorca in oktober is perfect. Max Temp 16 17 21       Min Temp 7 9 12       Zonuren 6 7 8       Regendagen 11 11 9       Zee Temp 15 15 18 Klimaat Mallorca — Voorjaars temperaturen De maanden maart, april en mei zijn populaire reismaanden.

De zon schijnt 5 uur per dag en er is met 78 mm in 15 dagen ook in december neerslag. De gemiddelde temperatuur van het zeewater in maart is 14C, temperatuur mallorca half oktober. Beste reistijd Mallorca De zomer is heet en de winter mild: dankzij het Mediterrane klimaat op Mallorca is het grootste eiland op de Balearen het hele jaar geschikt voor een ontspannen vakantie.

  • Waar frambozenblad thee kopen
  • Recreatiewoning te koop zeeland funda
  • Kun je brie invriezen
  • Het leven van een loser ff offline personages