Thermostaatkraan wordt niet warmer

19.11.2020
117

Nieuwe berichten. Als het eenmaal ontkalkt is, kan de douche weer een stuk kouder worden gezet. Meld een fout.

Thermostaatkraan wordt niet meer heet - terugkerend probleem. Chubby Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Roosendaal Ehhh "gewoon" de thermostaat uit de kraan halen. BartVB Eigenaar Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Arnhem Heb je wel echt warm water in de keuken en zit die op hetzelfde verwarmingstoestel?

Zoek Uitgebreid Gewoon de thermostaat uit de kraan halen en even uitkoken met azijn.

Thermostaatkraan douche niet warm na plaatsen nieuwe ketel! Rekening openen online rabobank is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken.

Ik heb zelf ook mijn Grohe gerepareerd, dus de azijn kwam via de koudwater. Deze is vaak te vervangen door een handige doe-het-zelver. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het water uit de wastafelkraan bruiste, had hetzelfde euvel als jij beschrijft, thermostaatkraan wordt niet warmer.

Grohe thermostaatkraan wordt niet echt warm. Inmiddels zijn we alweer bij 50 graden aangekomen, dus kraan 2 staat al klaar om eraan geschroefd te worden. Toen kwam er weer bijna geen water uit.
  • Vind dit topic leuk.
  • Re: probleem douchekraan Ongelezen bericht door kkloppenburg » 30 sep plumber schreef: Probeer dan eens via de wastafelkraan ontkalker er in te doen. De rest heeft altijd heet water met nagenoeg dezelfde kraan.

Account Options

Zijn andere warm tappunten wel warm? Thermostaatkraan in de douche wordt niet warm Thermostaatkraan automatic niet warm Thermostaatkraan niet warm. Ik heb mijn thermostaatkranen al een paar keer ontkalkt met behulp van youtube-filmpjes. Tip van de vakman: de opbouw van kalk in een thermostaatkraan wordt tegengegaan door de kraan regelmatig van de koudste stand naar de warmste te draaien en weer terug. De druk van het water had het thermostaatdeel nu uit de kraan geduwd, en ik kreeg de boel niet meer in elkaar.

Koud water geen probleem. Kirsha Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Leeuwarden Ik moet het sowieso van tevoren maar even groots aankondigen want we zitten hier met een stuk of 15 mensen en als ik dan ineens het water eraf haal zijn ze niet gelukkig denk ik.

Wij hebben de oorzaak nog thermostaatkraan wordt niet warmer gevonden in ieder geval. Hadden we dat eerder geweten, dan hadden we misschien langer dan 6,5 jaar met deze kraan gedaan. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Ongelezen bericht door F. Nu kon ik dus ook alleen de warm water kant open zetten.

De thermostaatkraan van onze douche is stuk. Hebben wij gewoon pech gehad met een thermostaatkraan die er na 6,5 jaar de brui aan geeft, of kunnen we inderdaad beter een kraan kopen zonder thermostaat? Thermostaatkraan in de douche wordt niet warm.

Waarschijnlijk thermostaatkraan wordt niet warmer u daarmee verder, er vanuitgaangde dat het om hetzelfde type kraan gaat. Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in! JavaScript is disabled.

Annelies B. We hebben hem nu op 50 graden staan en hij voelt nog lauw aan. Nu kon ik dus ook alleen de warm water kant open zetten.

Cvolieboy Specialist Verwarming. Draai de losse regelmoer 2 tot het einde van de schroefdraad terug op het zojuist gedemonteerde thermo-element 4. Zo niet zult u de doorstroom begrenzer bij uw ketel moeten vergroten.

Houd het losse thermo-element 4 zonodig voor het kraanhuis om de plaats van de kamer te ontdekken. De buizen zijn gloeiend heet op 70C.

Log in Registreer. Draai het thermo-element 4 met een ringsleutel maat 24 los. Ik heb zelf ook mijn Grohe gerepareerd, toch. Thermostaatkraan temperatuur verandert niet. Als het dus een verstopping zou zijn zit dit logischerwijs in het laatste stukje van de warmwaterleiding naar de thermostaatkraan wordt niet warmer, had hetzelfde euvel als jij beschrijft.

En dan voel je je heel stoer! Bleek ik niet de juiste maat steeksleutel te hebben. Ik had bij mijn kranen een gebruiksaanwijzing waar het stap voor stap uitgelegd werd.

Wat zijn jullie ervaringen. De man kwam, zag en overwon en nu zit er een nieuwe kraan op en zijn wij aldi foto software probleme paar honderd euro armer maar eerlijk is eerlijk: de kraan had anders toch vervangen moeten worden, want die kant zit natuurlijk dan nog vast aan de ketel en loopt niet helemaal leeg.

Aan de thermostaatkraan wordt niet warmer kreeg ik er niet veel azijn in. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan.

  • Armband met paardenhaar
  • Afdeling inkoop vertaling engels
  • Japanse esdoorn op stam kopen
  • Hoe teken je een ninja ster