Anonieme ov chipkaart opladen in de bus

13.03.2021
355

Deze automaten staan in verschillende winkels zoals supermarkten, Bruna en Primera. Betalen in Amstelland-Meerlanden. Dit gaat automatisch als de tijd tussen het uitchecken in de eerste bus of tram en het inchecken in de volgende bus of tram minder dan 35 minuten is.

U herkent een OV-chipkaart verkooppunt aan het roze OV-chipkaartlogo. Ja Nee. Je kunt ons bellen en mailen. Samenreiskorting van je kaart verwijderen Houd je OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de Arriva-kaartautomaat Kies 'Tonen alle producten op kaart' Selecteer 'Samenreiskorting' Kies 'Verwijderen' Houd je OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer.

Meer informatie over het vervoer, de vervoerbewijzen en de campagnes in Amstelland-Meerlanden. Automatisch opladen is helemaal makkelijk, dan loop je nooit het risico om te weinig saldo op je kaart te hebben.

U betaalt met een bankpas en kunt gebruik maken van de volgende diensten:  Geld op de OV-chipkaart zetten Bestellingen ophalen van OV-chipkaart.

Wel zo makkelijk en veilig. Alle resultaten. U kunt ook langskomen bij n van de HTM klantenservicepunten. Abonnementen en Automatisch opladen worden van u oude kaart overgezet op uw nieuwe kaart.

Stap je over op een ander voertuig, bijvoorbeeld van metro naar bus, dan moet je altijd eerst uitchecken en vervolgens in het andere voertuig opnieuw inchecken. Lees meer over de anonieme OV-chipkaart.
  • De einddatum staat op de OV-chipkaart.
  • Er zijn oplaadautomaten in de metrostations, in de buurt van RET Servicepunten, in een groot aantal Albert Heijn en Jumbo supermarkten, bij Tabac en Gifts-winkels en in de winkels van Primera. Dat bedrag kunt u zelf kiezen.

%TOTAL% resultaat voor '%QUERY%'

In het Openbaar Vervoer in Nederland reist u met een zogenaamde OV-chipkaart; een soort creditcard die geldig is voor bus, tram, trein en metro. Wanneer u uitstapt checkt u op dezelfde manier uit en kunt u gelijk zien hoeveel tegoed u heeft verbruikt en nog over heeft op uw anonieme OV-chipkaart. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet op tijd opladen van een gekocht reisproduct of abonnement op een OV-chipkaart. Bij verlies of diefstal bent u het geld dat nog op de kaart stond kwijt.

Na deze datum kunt u niet meer met de OV-chipkaart reizen.

NL EN. Wanneer u kiest voor automatisch opladen heeft u altijd voldoende saldo op uw OV-chipkaart. Je reist met een OV-chipkaa. Het opladen van de kaart gaat in stappen. Dit kan bij een blauwe afhaalautomaat in onze bussen of bij een ander ophaalpunt.

Lees meer over de persoonlijke OV-chipkaart of vraag hem direct aan. U vult het formulier in en stuurt dit samen met de anonieme OV-chipkaart op naar het adres dat op het formulier staat. Koop een 'anonieme OV-chipkaart' bij een verkooppunt op de stations of tabakszaken.

De anonieme kaart is niet aan n persoon verbonden. Openbaar vervoer in Nederland. Bij alle  HTM Servicepunten  kunt u:. Koop een 'anonieme OV-chipkaart' bij een verkooppunt op de stations of tabakszaken. Een persoonlijke kaart kunt u vernieuwen, een anonieme OV-chipkaart niet.

Het saldo op een anonieme kaart is niet verzekerd tegen verlies of diefstal.

Ontvang onze nieuwsbrief

Met het kleine ophaalapparaat aan de zijkant van de bus zet je snel en gemakkelijk producten op een OV-chipkaart. Als u voor de eerste keer incheckt, wordt de kaart direct automatisch opgeladen. Persoonlijke OV-chipkaart Als u vaak met het openbaar vervoer reist, dan is de persoonlijke OV-chipkaart handig.

Wil je met Samenreiskorting reizen in een andere klasse dan je standaard op je OV-chipkaart hebt staan?

  • OV-chipkaart Je kunt in de bus ook gewoon blijven betalen met de OV-chipkaart.
  • Zoek je een abonnement, kortingsproduct of saldo voor je OV-chipkaart?
  • Waarvoor kun je terecht bij een XL servicelocatie?
  • Let op: hiermee kunt u nog niet reizen.

Cookie Notice We gebruiken cookies zodat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. NL EN. Anonieme OV-chipkaart Het saldo op een anonieme kaart is niet verzekerd tegen verlies of diefstal.

HTM Vervoerbewijzen. Ga naar de content Ga naar het menu Ga naar de footer. Openbaar vervoer in Nederland. Uw anonieme OV-chipkaart kunt u opladen bij een balie van een OV-bedrijf of automaat op de vele stations.

Stap 1: Opladen

Ga dan voor een gemiste uitcheck naar het  teruggaveformulier. Skip naar content Skip naar menu. Dit bedrag is eenvoudig terug te vragen. Met een anonieme kaart kun je reizen op saldo.

Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer met het OV-chipkaartlogo rechtsonder op de Arriva-kaartautomaat. U betaalt met bankpas, creditcard of met muntgeld. Het laden van saldo op je OV-chipkaart De aanschaf van eenmalige OV-chipkaart Het ophalen van je online geplaatste bestelling. Heb je via onze webshop een reisproduct of een abonnement besteld, dan moet je het aangekochte product nog wel op je OV-chipkaart zetten voordat anonieme ov chipkaart opladen in de bus ermee kunt reizen.

  • Hoerenhuis den haag
  • Philips hue lamp reageert niet
  • Leuke verjaardagskaarten vrouw gratis
  • Harde schijf macbook vol