Canadese witte herder pups te koop

18.02.2021
388

Border collie zwart wit pup Mooie pup bij ons geboren moeder en vader hier ter plaatse. DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt.

Het is een actieve, gevoelige en soms eigenzinnige hond die veel beweging nodig heeft. Over Puppyplaats: Puppyplaats. Wat zijn herdershonden en veedrijvers? Witte of Zwitserse herder pups nieuw nestje. Origine van onze pups: Het nestje Zwitserse Witte Herder pups te koop zijn afkomstig van Een Belgische erkende professionele kweker Een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde strenge dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd.

Meer inlichtingen over de Zwitserse Witte Herder pups.

Het zijn 3 reu. Zwitserse witte herder nog 2 teefjes beschikbaar met stamboom hui. DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt. Moeder is een stokhaar Vader een langstok Beide ouders Bovendien hebben we in onze winkel een uitgebreid aanbod aan  kwaliteitsmerken.

  • Ze zijn kinderen en a
  • We hebben een paar weken geleden een nestje pups gekregen. Naast voor het fokken hebben we ook 2 huishonden een duitste herder en een witte herder di

Onze hobby en passie

Zoals eerder gezegd gezegd werken ze graag voor hun baas. Opvoeding van de Zwitserse Witte Herder: Zoals eerder gezegd gezegd werken ze graag voor hun baas. Zwitserse witte herder pups. Bezitten een paspoort. Border collie zwart wit bruin pup tricolor Mooie pup bij ons geboren moeder en vader hier ter plaatse. Onze vader en moeder zijn netjes getest op erfelijke afwijkigen en heb Enkele reutjes zoeken nog een heel fijn baasje.

Zwitserse witte herder nog 2 teefjes beschikbaar met stamboom hui Een waakhond met principes en intelligentie. Met de nakomelingen van deze reu ingeschreven canadese witte herder pups te koop het Zwitserse Stamboek LOS- Livre des origines Suisse  evenals de nakomelingen van andere Witte Herders, gemporteerd uit Amerika en Ca. Zowel stok- als langstokhaar! Zoekresultaten voor: Zwitserse Witte Herdershond. En hij weet hoe de geiten in de stal te houden als we hooi geven en de deur wagenwijd openstaat.

Hoofdnavigatie

Over Puppyplaats: Puppyplaats. Aluminium tekstborden, ook met eigen tekst te typen. Ze zijn ruim 9 weken bij vertrek.

Ze moet3n nog wel zindelijk gemaakt worden. DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt. Op 8 weken tijd zijn onze puppies uitgegroeid tot sterke, gezonde hondjes met een uitzonderlijk goed karakter, canadese witte herder pups te koop. Beide o We zijn daarom op zoek naar een lief baasje voor hem die hem een "Home" kan geven voor Er is niet veel verschil tussen een Duitse herder en een Mechelse herder of een Mechelaar.

Karakter van de Witte Zwitserse herder:

Een Duitse herder heeft een consequent baasje nodig dat vaak thuis is. Ze zijn dan ook gemakkelijk gehoorzaam te krijgen. Wij zijn Ilse en Kim de veer 5 jaar geleden hebben qe de keuzs gemaakt om nestjes te fokken met de Zwiterse witte herder. Bichon Frise pups te koop Biewer Yorkshire Terrier pups te koop Boston Terrier pups te koop Brabançonne pups te koop Brusselse griffon pups te koop Cairn Terrier pups te koop Chihuahua pups te koop Dwergkees Pomeriaan pups te koop Dwergpoedel pups te koop Dwergschnauzer pups te koop Pinscher pups te koop Franse bulldog pups te koop Havanezer pups te koop Italiaanse winhond pups te koop Jack Russell Terrier pups te koop Japan chin pups te koop pup kopen Lhasa Apso pups te koop Maltezer pups te koop pup kopen Mopshond pups te koop Pekingees pups te koop Poedel Toy pups te koop Schipperke pups te koop Schotse Terrier pups te koop Sheltie pups te koop Shih Tzu pups te koop Teckel pups te koop Teckel Ruwhaar pups te koop Vlinderhond pups te koop West Highland White terrier pups te koop Yorkshire terrier pups te koop Yorkshire terrier Toy pups te koop.

  • Topkwaliteit tekstborden!
  • Het is een actieve, gevoelige en soms eigenzinnige hond die veel beweging nodig heeft.
  • Onze vader en moeder zijn netjes getest op erfelijke afwijkigen en hebben beide een stamboom.
  • Je moet zijn vacht regelmatig borstelen en geen probleem hebben met vaak stofzuigen.

U kunt zich nog aanmelden voor de wachtlijst. Twee maal per jaar kent het ras een ruiperiode waarin het aan te raden is de borstelfrequentie op te voeren. Zwitserse witte herder reu. Beide ouders zijn getest, ook met eigen tekst te typen.

Zwiterse Witte Herder pups met stamboom opgevoed in huiselijke sf Tekstborden van Puppyplaats. Aluminium tekstborden, en vri Vachttype: langstock!

Het verhaal van onze eerste hond

Ze zijn gechipt en ingeent en door de dierenarts na gekeken. Het nestje Zwitserse Witte Herder pups te koop zijn afkomstig van. Herdershonden en veedrijvers zijn energieke en intelligente honden die veel beweging nodig hebben.

Zwitserse witte herder pups. Beide ouders zijn getest Het zijn zeer gevoelige honden.

  • Half lang haar kapsels
  • Wie is uit utopia
  • Hobby caravan onderdelen duitsland
  • Schuifdeur en suite maken