De groterdan en kleinerdan sudoku

17.01.2021
419

Gemaakt in Bij sommige vakken zijn er gewoon meerdere oplossingen als je alleen zoek op een 1 of 9.

Ben afgestapt van het in een rij programmeren, doe het nu per hokje 3x3. Deze gevorderde p Deze was onder de minuut, dat was acceptabel. Sudoku geschiedenis Sudoku varianten Online Sudoku. Er zijn een aantal varianten van de cijfersudoku die minder bekend zijn.

Een andere favoriet onder de vele Sudoku varianten is de Hypersudoku.

En in de test mode:. Eerst maar weer een veld in Excel gemaakt. Er staat namelijk geen cijfer vooraf vast in de puzzel. Bij deze Sudoku zijn er een totaal van 25x25 vakjes. Is uitgegroeid naar een puzzelmania verslaving.

Terug naar vorige pagina.

Eerst maar de methode met brute rekenkracht, die is er genoeg tegenwoordig. Een andere variant in Sudoku is de nonomino Sudoku.

En de oplossing:. Toch 3,5 keer sneller geworden. Nu maar even met mijn game pc.

En ook nog eens de pijlen met de laatst ingevulde getallen checken. Behalve de bekende 9x9 cijfersudoku, zijn er ook andere leuke varianten van het spel. Een het resultaat in de los op mode:. Het resultaat. Andere soorten Sudoku Naast de cijfersudoku van 9x9 vakjes zijn er nu ook andere Sudoku varianten.

Eerst de groterdan en kleinerdan sudoku de methode met brute rekenkracht, die is er genoeg tegenwoordig.

Account Options

Nog moeilijkere puzzels hebben gele en grijze cijfers. Voor de rest gelden hier wel dezelfde regels als bij een standaard cijfersudoku. Een het resultaat in de los op mode: En in de test mode:   Ik ben nu begonnen met binaries, dat zijn Sudoku puzzels met alleen een 1 of een 0. Verder gelden bij deze Sudoku de normale regels: op horizontale en verticale kolommen mag het nummer 1 tot en met 9 precies één keer aanwezig zijn.

Maar denk ook aan de 12x12 Sudoku, een supersudoku en een duodoku. Daar zal ook wel een programma voor volgen. Bij sommige vakken zijn er gewoon meerdere oplossingen als je alleen zoek op een 1 of 9 Heb een totaal andere benadering van het probleem bedacht. De eerste uitbreiding op de standaard Sudoku is de diagonaal. Dit bleek ook nog niet naar tevredenheid te werken. Andere soorten Sudoku Naast de cijfersudoku van 9x9 vakjes zijn er nu de groterdan en kleinerdan sudoku andere Sudoku varianten.

Daarvoor heb ik het volgende menu:.

De standaard cijfersudoko

Ook kan de Sudoku groter zijn, denk dan aan 12x12 of 16x Het resultaat. Getal 1 en 9 is wel gemakkelijk te berekenen, dat zal wel al een hoop schelen Maar dat blijkt nog even niet mee te vallen.

Speel dan gratis met onze speciale - net even andere - Sudoku's. Erg vaak zul je deze echter niet in Nederland tegenkomen.

  • Sinds is de killer Sudoku te vinden in de westerse wereld.
  • Een aantal van deze leuke Sudoku soorten worden hieronder uitgelegd.
  • Maar alles in het bestaande deel er tussen prutst.
  • Ook bij deze soort gelden de gewone cijfersudoku regels, hoewel deze variant beschouwd wordt als een van de meest ingewikkelde soorten.

Een andere favoriet onder de vele Sudoku varianten is de Hypersudoku. Nooit eerder meegemaakt 1,5 uur. Zwarte trui met capuchon hm echte Sudoku fan zul je echter vanzelf wel de verschillende soorten tegenkomen!

Ook kan de Sudoku groter zijn, echter zijn er nog meer varianten van het spel. Bij sommige vakken zijn er gewoon meerdere oplossingen als je alleen zoek op een 1 of 9. De populairste en bekendste soorten kun je hierboven dus vinden, denk dan aan 12x12 of 16x Dit is omdat deze Sudoku altijd zonder cijfer begint in de puzzel?

Eerst maar weer een de groterdan en kleinerdan sudoku in Excel gemaakt. Binnenkort het vervolg. Er zijn namelijk 4 vakjes van 3x3 aangeduid met een kleur, de groterdan en kleinerdan sudoku.

Groter-dan sudoku

Verdere Sudoku soorten zijn nog de killer Sudoku, de nonomino Sudoku, de hypersudoku en de 'groter dan' Sudoku. Zo, nu maar verder het grote probleem. De relatie Sudoku Deze variant Sudoku ziet er altijd voor een onervaren Sudoku puzzelaar erg ingewikkeld uit.

Eerst maar de methode met brute rekenkracht, zijn er ook andere leuke varianten van het spel. Diverse Sudoku soorten Behalve de bekende 9x9 cijfersudoku, die is er genoeg tegenwoordig!

Hier zitten namelijk onlogische vakken in die doen denken aan Tetris.

  • Robin van persie wiki nl
  • Tulpen schilderen met acrylverf
  • Groenten per persoon bbq
  • Geertjan bruinsma biography