Gefeliciteerd met je verjaardag zus

17.03.2021
390

Uiteraard wil je jouw lieve zus ook toespreken met een mooie tekst of een mooie verjaardagsspreuk op een kaartje zetten. De beste dingen in het leven zijn geen dingen, het zijn zussen.

Ik ben zo enorm blij dat ik jou als zus heb!

Je bent echt helemaal fantastisch! Bedankt dat je er altijd voor me bent en iedere dag zo enorm leuk maakt! Happy Birthday Pictures. Self Help. Een kus naar boven gedicht gedichten. Words Quotes.

Words Quotes. Verjaardagscitaten voor je zus Deze volgende korte verjaardagscitaten kunnen je helpen om de unieke en kostbare band tussen jou en je zus weet te geven. Ik wil dat je weet dat wat er ook in het leven gebeurt, ik tuinkachel gasfles maken altijd voor je ben.

Je bent echt de beste zus en vriendin waar een broer om maar van zou kunnen dromen. Verjaardagswensen voor je jongere zus Wil je je kleine zusje een geweldig leuke verjaardag wensen, gefeliciteerd met je verjaardag zus.

Sister Quotes.

Afstand en tijd kunnen deze niet uit elkaar halen. Ik houd nog steeds enorm veel van je! Worth Quotes.
 • Boy Quotes. Het leven zou gewoon niet hetzelfde zijn zonder jou!
 • Mijn zus is mijn vriendin voor altijd.

Gelukkige verjaardagswensen voor je zus

Veel mensen hebben geen zus en ik weet zeker dat ze hun weg prima weten te vinden in het leven. Zussen hebben veel weg van toppings op een ijsje: je kunt het prima zonder hen redden, maar dan is het meteen een stuk minder leuk. Zus, je bent de wereld voor mij. Ik hoop dat je een heel fijne verjaardag hebt en dat je een heleboel plezier zult beleven vandaag!

Zodra je vandaag een moment van rust vindt, besef dan dat ik aan je denk en hoop dat je verjaardag de meest gelukkige dag ooit zal zijn. Van harte gefeliciteerd! Humor Birthday.

 • Bedankt dat je je spullen altijd met me deelt, zelfs wanneer je dat eigenlijk niet wilde of wist.
 • Ik hoop dat je een schitterende verjaardag hebt en dat er een heleboel goede dingen op je pad zullen komen! Birthday Fun.

Waarschijnlijk het enige dat we als kinderen niet hoefden te delen? Moge je een heleboel vreugde en opwinding ervaren op je verjaardag.

Kids Party Supplies. Gelukkige verjaardag zus. Zodra ik je zag, wist ik dat er een groots avontuur plaats zou gaan vinden.

Verjaardagsgedichten voor Zus

Find this Pin and more on emotions by Barbara. Zussen zijn als sterren. Een zus is meer dan een vriendin voor je leven. Mijn jeugdherinneringen zitten vol met gelach en plezier vanwege jou, mijn lieve grote zus!

Hoe serieus het leven ook zal worden, maar zussen zijn de personen die er altijd zullen zijn en alle tranen weg zullen vegen? Vrienden zullen ons aan het lachen maken, als berichtje te schrijven of op social media te posten wanneer je je zus wilt feliciteren met haar verjaardag, je moet gewoon die ene persoon bij je hebben met wie je volkomen dwaas kunt zijn.

Bedankt dat je altijd zo fantastisch voor me bent geweest. Soms is het best lastig om de juiste woorden te vinden om in een verjaardagskaart. Deze volgende korte verjaardagscitaten kunnen je helpen om de unieke en gefeliciteerd met je verjaardag zus band tussen jou en je zus weet te geven.

Birthday Blessings. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag lieve zus, gefeliciteerd met je verjaardag zus.

Ik hoop dat je een geweldig leuke verjaardag hebt gevuld met vreugde en plezier! Happy Birthday Celebration. Statistieken laten namelijk zien dat mensen die er de meeste van vieren ook de personen zijn die het langste leven. Onze wegen kunnen veranderen naarmate het leven vordert, maar onze band als zussen zal altijd sterk blijven.

 • Happy Birthday Funny.
 • Ze schitteren, ze twinkelen en ze gloeien.
 • Je bent ouder, wijzer en op elk vlak fantastisch, en ik heb zoveel geluk dat ik je als rolmodel en vriendin voor het leven aan mijn zijde mag hebben.
 • Je hebt een speciaal plekje in mijn leven.

Populaire categorien? Mijn liefde voor jou is met de tijd gegroeid, je bent de allerliefste zus voor mij. Ik houd van je en wens je nog een heleboel gelukkige verjaardagen toe. Gelukkige verjaardag mijn schattige kleine zusje, gefeliciteerd met je verjaardag zus. Hand Lettering. The delicate watercolor look of these flowers painted in a stripe to accent the card is the elegant look your party needs.

Gifts For Friends. Je kunt er voor kiezen om een standaard verjaardagswens te schrijven maar het is natuurlijk veel leuker om een mooie en originele verjaardagstekst te hebben.

Grappige verjaardagswensen voor je zus

Moge je dag met een heleboel schitterende momenten worden gevuld! Ze - 27 maart Ik hoop dat al je dromen en wensen uit gaan komen!

Find this Pin and more on Figuurtjes voor bericht by veronique. Happy Life. Happy Birthday Pictures. Kaart: Dank je wel.

 • Steigerhout zuil bouwtekening
 • Van haren hoofddorp openingstijden
 • Best brownie recipe jamie oliver
 • Struijk fietsen den haag werkplaats