Het weer in doesburg per uur

15.03.2021
176

Zonadvies op maat Een gratis persoonlijk zonadvies in een paar klikken Dit is een initiatief van het Huidfonds en Hogeschool Utrecht. Rond middernacht werd het droger en waren er opklaringen.

In de namiddag klaarde het vervolgens vanuit het noordoosten weer vrij snel op. Bijna een uur zonneschijn bijelkaar de dag door werd gemeten in de Geldersche Vallei. De nacht temperatuur lag zo rond de 7 graden. In de ochtend lag het kwik rond de 5 graden. In de loop van de nacht werd de buiigheid minder en bij het aanbreken van de dag was het vrijwel droog. Overdag is het vrijwel droog gebleven en bleef het bij een beetje motsneeuw of wat motregen. Tijdens opklaringen lag het kwik op 5 á 6 graden maar tijdens winterse buien daalde het kwik enkele graden.

De ochtend verliep nevelig en soms viel er in het oosten nog een vlokje sneeuw. Weerbericht lange termijn De komende dagen is het bewolkt en neemt de kans op regen af in Doesburg, het weer in doesburg per uur. Vooral in het zuiden van de provincie werden de hemelsluizen goed losgetrokken! In Meddo werd het -6,1 en op het automatisch K. Zonadvies op maat. Bij een zwakke tot matige noordwesten wind liep het kwik op naar circa 7 graden.

De temperatuur liep als maar op naar circa 10 graden rond middernacht.
  • Er zat weinig gang in de temperatuur want de minima lagen rond de 7 graden en het maximum lag tussen de 11 en 12 graden.. Waarom dan cookies?
  • Capelle aan den IJssel. Bij een afnemende westen wind liep het kwik in de middag op naar waarden tussen de 7 en 9 graden.

Het weer nu in Doesburg

In de buurt waren geen grote branden, waar komt die rook dan vandaan? In de ochtend werd het tijdelijk droger en kwam op sommige plekken de zon er even door. In de avond rond de waarnemingen was het overal weer vrij helder en lag het kwik op veel plaatsen alweer onder het vriespunt. In het oosten is het tot aan de waarnemingen droog gebleven. Een westcirculatie zorgt deze daagse periode vaak voor wisselvallig weer, maar we zien ook een tijdelijk drogere periode in de loop van volgende week.

Nieuwe maan zo 15 nov Overdag is er geen neerslag gevallen in de provincie maar na het avondeten viel er wel wat regen in het westelijke deel van Gelderland.

  • Waar komt die rookpluim boven Zuid-Italië vandaan? In de nacht bleef het overwegend droog en daalde de temperatuur naar 4 á 5 graden in de ochtend.
  • Soms regende het stevig door en tijdens enkele buien kwamen forse windstoten voor. In het oosten bleef het echter nog lange tijd zonnig.

Deze animatie toont de bewolking zoals deze wordt gezien door een satelliet. Alleeen in het zuidelijkste deel van limburg kwam vandaag de zon er wel even door. Er zat ook een grote variatie in het weer in doesburg per uur hoeveelheid neerslag dat tussen de 0,1 en 4 mm lag, het weer in doesburg per uur. Gisteravond en begin van de nacht regende het soms stevig door. Tip grohe inbouwreservoir afstellen onze Nederlandse website met hoog resolutie radar per 5 minuten.

Hengelo lichte regen 11,9 0,9 Hilversum buien 10,1 1,4 Hoofddorp buien 12,0 1 Hoorn buien 9,9 0,8 Leeuwarden lichte regen 11,6 1,2 Leiden buien 12,7 1 Lelystad buien 10,7 1,5 Maastricht lichte regen 12,0 1,8 Nieuwegein buien 10,3 1,3 Nijmegen lichte regen 12,2 0,9 Oosterhout buien 11,4 1 Oss lichte regen 11,6 1,2 Purmerend buien 11,2 1 Roosendaal buien 10,6 1 Rotterdam buien 11,0 0,8 Schiedam buien 11,6 0,8 's-Hertogenbosch lichte regen 12,2 1,1 Spijkenisse buien 11,6 0,8 Tilburg lichte regen 11,7 1,1 Utrecht buien 10,3 1,3 Veenendaal buien 10,5 1,5 Velsen-Zuid buien 12,4 1,2 Venlo lichte regen 11,9 0,6 Vlaardingen buien 11,6 0,8 Zaandam buien 11,2 1 Zaanstad buien 11,2 1 Zeist buien 10,2 1,4 Zoetermeer buien 11,5 0,8 Zwolle lichte regen 10,8 1,6.

Weer in de nabijgelegen steden

Overdag bleef in het zuidoosten van de provincie de bewolking aanwezig en werd de zon amper gezien. De wind was vandaag over het algemeen zwak en was eerst zuidwest maar draaide in de loop van de middag naar het noordoosten. Later op de avond nam de bewolking toe en liep het kwik langzaam op. Het weer in Doesburg.

De wind was de dag  door matig uit meest zuidwestelijke richting. Door de stevig doorwaaiden de wind koelde het nauwelijks af. Een westcirculatie zorgt deze daagse periode vaak voor wisselvallig weer, maar we zien ook een tijdelijk drogere periode in de loop van volgende week. Tip bezoek onze Nederlandse website met hoog resolutie radar per 5 minuten. In de afgelopen nacht was het het weer in doesburg per uur bewolkt en viel er lokaal een spat rgen.

Vandaag en morgen

Het kwik liep vandaag maar moeizaam op en kwam op veel plaatsen zelfs niet boven het vriespunt uit in het afgelopen etmaal waardoor veel plaatsen een ijsdag konden noteren. Overdag is het vrijwel droog gebleven en bleef het bij een beetje motsneeuw of wat motregen. In de loop van de middag waren er enkele opklaringen en scheen lokaal soms de zon even tussen de wolkenvelden door.

De maximum temperatuur lag overdag rond de 6 graden.

Voor velen was dit een record voor deze dag in Januari. Gevoelstemperatuur C. Mijn anwb parkeren login verschillende verwachtingen met Multimodel.

Helemaal droog bleef het niet want de dag door waren wat regenbuitjes actief waarbij soms ook wat hagel zat! In de tweede helft van de middag nam vanuit het westen de bewolking toe maar in Gelderland bleef het tot aan de waarnemingen droog.

Waar het helder bleef vroor het licht met o. De maximum temperatuur lag overdag rond de 6 graden, het weer in doesburg per uur. De mist was echter van korte duur want vanuit het westen raakte het opnieuw bewolkt en verdween de eventueel aanwezige mist in de provicie weer.

Neerslagverwachting voor de komende uren

In de avond en nacht was de bewolking soms zo dik dat er wat lichte regen of motregen. Daar vindt u een 5 minuten actuele buien en regenradar plus de beelden worden haarscherp getoond. Er komt wel verandering aan.

In de nacht daalde het kwik geleidelijk naar zo'n 8 graden in de ochtend. De maximum temperatuur lag overdag rond de 6 graden. Het is geen record voor deze maand want de hoogste temperatuur ooit gemeten in de De Bilt was op 13 januari met 15,1 graden.

  • Verjaardagskaart dochter 30 jaar
  • Foto printen albert heijn
  • Googlenl instellen als standaard zoekmachine chrome
  • Oud ger gem terneuzen