Bergse plas restaurant kerst

10.01.2021
340

Bruiloftsfeest van Ruby en Jochem Bergschenhoek. Jullie komen toch ook? De lichtset zorgde voor de juiste sfeer.

Dagelijks zijn wij telefonisch bereikbaar van De mogelijkheden werden ook op papier meteen doorgestuurd en onze keuzes konden makkelijk doorgegeven worden. Wij hadden gevraagd om wijn en water op tafel tijdens het diner, welke netjes aanwezig waren. Wij hopen dat u datgene aantreft waar u op zoek naar bent. Alles was netjes aangekleed, de bar was gereed en iedereen was voorzien van een drankje en hapjes.

Wat denken jullie krijgen we dit jaar een witte kerst?

Vandaag maken wij het kerstdiner van dit jaar aan jullie bekend. U heeft keuze uit 5 verschillende ruimtes  inclusief lunch of diner? Hartelijk dank voor alles. De service was echt top.

Tot de volgende keer Amber.

Feesten om naar uit te kijken. Vacatures Op dit moment hebben we geen vacatures beschikbaar.
  • Jeroen Bruidegom.
  • Iets te vieren Bent u, uw partner of een van uw kinderen binnenkort jarig, komt het jaarlijkse bedrijfsfeest er weer aan, wilt u een gezellige dag met uw familie organiseren, wilt u de geboorte van uw zoon of dochter vieren, neemt uw collega binnenkort afscheid, komt de laatste avond als….

Hartelijk dank voor alles. Ze dachten ook meteen met ons mee. Wat kunnen wij voor u doen? Voor reserveringen kunt u bellen naar of mailen naar info bergscheplas. Esmee ook onze dank aan jou natuurlijk.

Onze keuzes waren ook in aanloop naar de betreffende dag nog makkelijk aan te passen. Fijn dat we erbij mochten zijn en hopelijk tot een volgend feest. Vooraf reserveren via info bergscheplas.

Tijdens Pasen, Kers? Niet alleen wijzelf maar ook onze gasten hebben een super leuke dag gehad! We vonden het erg makkelijk dat de DJ company voor ons een DJ uitzocht die goed bij onze wensen en muzieksmaak paste, bergse plas restaurant kerst.

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nicole Bruid. Stichting 't bos in organiseert op zaterdag 9 en zondag 10 nov, samen met Familierestaurant Bergsche Plas voor de 2e keer deze gezellige Winterfair. Onze locatie ligt midden in het bos,….

Of kijk op de kaart voor locaties in de buurt waar wij eerder gedraaid hebben. Bruiloftsfeest van Nicole en Jeroen. Mijn grote complimenten aan al het personeel. Bergse plas restaurant kerst deuren openen om ? Daarna goed op de hoogte gehouden met wat er van ons verlangd werd en waar zij op dat moment met betrekking tot ons feest mee bezig waren. Prachtige trouwlocatie, kwalitatief goed eten en een top .

Familierestaurant Bergsche Plas adres

The DJ company reageerde snel, spontaan en was goed op de hoogte van de wensen die wij via het contact formulier hadden doorgegeven. Kleine verzamelaars halen hun verzamelhart op met kastanjes, oranje bladeren en andere herfstschatten. Aan het water van de Bergse Plas genieten families en vrienden van onze beroemde brunches en feestlijke arrangementen.

Wij hebben super genoten. Stuur een email info thedjcompany. Naar de website, bergse plas restaurant kerst. Vriendelijk personeel die echt een een super service heeft geleverd. Bruiloftsfeest van Nicole en Hoogste temperatuur nederland 2020. Om de richtlijnen vanuit het RIVM te waarborgen hebben wij hard gewerkt om onze locatie geheel coronaproof te maken.

Kom naar onze open dag  en bekijk of deze trouwlocatie bij jullie past.

9 x buiten de deur eten zonder horeca

Deel deze pagina. Geweldige locatie en ook sfeervol. Geef je ook een feest voor bijvoorbeeld je bruiloft, verjaardag of en ander feest in Familierestaurant Bergsche Plas?

Twee dagen voor bergse plas restaurant kerst feest heeft de uitgekozen DJ contact opgenomen om het feest en onze wensen nogmaals goed door te spreken. Dus voor onze bruiloft waren wij op zoek naar een geschikte DJ. Bruiloftsfeest van Ruby en Jochem Bergschenhoek.

  • Camping notre dame castellane frankrijk
  • Mindmap maken online free
  • Afsluiter engelse brief
  • Kolom optellen excel