Het weer in cancun playa del carmen

09.12.2020
335

Ook leuke weerwidgets, zodat je zelf het weer voor Playa del Carmen voor de komende 3 tot 5 dagen kunt tonen op je eigen site.

Moderate rain total 18mm , heaviest on Thu afternoon. Weerbericht korte termijn Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Playa del Carmen, met vanavond en vannacht regen.

Valladolid   km Moderate rain total 18mm , heaviest on Mon afternoon. Het is 32 dagen droog in de herfst. De watertemperatuur ligt rond de 28°C. Klimaat Playa del Carmen per maand. De watertemperatuur ligt tussen 24°C en 35°C.

Er valt in mei op 16 Dagen neerslag met een totaal van 68 mm en het is deze maand 15 Dagen droog in Playa del Carmen. Light rain total 8mmmostly falling on Wed morning. Het gemiddelde klimaatcijfer voor Playa del Carmen is een 8,2. Sneeuw cm. Uitstekend Goed Matig Slecht.

Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.

Vakantie in Playa del Carmen

Wat is je naam? In de zomer is het ook aanzienlijk natter en benauwder dan in de winter, vandaar dat de plaats het vooral goed doet als winterzonbestemming. Cancun Airport. Gemiddeld is het maximaal 31°C in juli in Playa del Carmen en minimaal rond de 27°C. Nieuwe maan zo 15 nov

Tijdens tropische depressies kunnen er echter enkele dagen met onbestendig weer voorkomen. Reisadvies Playa del Carmen In Mexico is de besmettingsgraad van het coronavirus toegenomen. Het gemiddelde klimaat van Playa del Carmende maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden.

De uitgebreide weersverwachting voor Playa del Carmen. In de lente is het in Playa del Carmen gemiddeld 30C.

Playa del Carmen Weer (4–7 dagen)

Wind: NNO 3. Playa del Carmen Weer volgende week 10—12 dagen. Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken.

De hotelgebouwen zijn minder hoog en de sfeer lijkt gemoedelijker te zijn! Gemiddeld is het maximaal 27C in februari in Playa del Carmen en minimaal rond de 23C. Reis alleen naar Mexico als het noodzakelijk is, het weer in cancun playa del carmen. Hier is meer plek voor gezellige straatjes en zijn de hotels minder nadrukkelijk aanwezig. Er valt in december op 17 Dagen neerslag met een totaal van 50 mm en het is deze maand 14 Dagen droog in Playa del Carmen.

Bankpassen zijn standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa.

Weersverwachting komende 14 dagen Playa del Carmen, Mexico

Actuele waarnemingen. Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update. ONO 2 2. Playa del Carmen weer vandaag 1—3 dagen Heavy rain total 32mm , heaviest during Tue night.

Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen? De hotelgebouwen zijn minder hoog en de sfeer lijkt gemoedelijker te zijn. NNW 3 3. Wat is het netnummer van Playa del Carmen. Dry and partly cloudy. Beschrijf je ervaring met het weer:. De daagse weersverwachting Playa del Carmen. De zeetemperatuur ligt rond de 33C.

Het is 32 dagen droog in de herfst.

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. Na Cancun is de stad Playa del Carmen ruim honderdduizend inwoners de tweede toeristische stad van de Riviera Maya op het schiereiland Yucatan. De neerslag die in de zomer valt, komt meestal in de vorm van pittige buien die soms net zo snel verdwijnen dan dat ze gekomen zijn.

Warm max 27C on Fri morning, min 24C on Tue night. Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Playa del Carmen, heaviest on Thu afternoon. NNO 3 3. Moderate rain total 17mmmet vanavond en vannacht regen.

  • Asus touchpad werkt niet windows 10
  • Rabobank pinlimiet tijdelijk verhogen
  • Ideal marktplaats belgie
  • Schwarzkopf gliss kur