Huizen te koop in afferden limburg

20.11.2020
326

Appartement huren in kerkrade? Blikvanger is het houten hoekbad, prachtig vormgegeven en met een mooie structuur. Eygelshoven, Limburg - Te Huur - Appartement - 80 m² - 3 kamers.

Te Huur: Appartement In Maastricht. Zeer veel ruimte, privacy en een enorme verbonde. Roermond, Limburg - Te Huur - Appartement - 60 m² - 3 kamers. De wandtegels kijken zo uit het begin van de vorige eeuw te komen en zijn gecombineerd met een hardhouten scheepsvloer. Geleen, Limburg - Te Huur - Appartement - 60 m² - 4 kamers.

Monumentale statige Pastorie met serre en oranjerie gelegen op een zeer bijzondere plek. De wandtegels kijken zo uit het begin van de vorige eeuw te komen en zijn gecombineerd met een hardhouten scheepsvloer.

Woonhuis gestoffeerd huren in maastricht. Een plek om volledig tot rust te komen en te genieten, huizen te koop in afferden limburg. NL EN.

Dit doen we zodat wij en derden u advertenties kunnen laten zien die bij uw interesses passen en zodat u informatie kunt delen op social media.

Onze zoekmachines. Zelden dat een dergelijk uniek en stijlvol object aangeboden wordt. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van afferden x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Bocholtz, Limburg - Te Huur - Woning - 45 m² - 2 kamers. Soort woning Herenhuis, vrijstaande woning Woonoppervlakte  m 2 Perceeloppervlakte 4.

Te Huur: Appartement In Geleen. NL EN.

  • Trovit by:.
  • Er zijn namelijk in de aanbouw maar liefst dr. Dit doen we zodat wij en derden u advertenties kunnen laten zien die bij uw interesses passen en zodat u informatie kunt delen op social media.

In de rechtervleugel zijn de twee ruimtes tegelvloer van 9. Meer info Niet akkoord Akkoord. Omschrijving Eengezinswoning type 2-onderkap met 3 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping. Gevorderde Zoekopdracht. Vrijstaande Woning Dan is deze vrijstaan.

Sint Victorstraat 22

Benedenwoning X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van afferden x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Blikvanger is het houten hoekbad, prachtig vormgegeven en met een mooie structuur.

Wilt u een rondleiding door de woning, klik dan hier Wilt u gelijkvloers wonen en genieten van een riante zonnige tuin.

Gevorderde Zoekopdracht. Te Huur: Appartement In Hoensbroek. Woonhuis huren in maastricht. Een bijzonder pluspunt is de bijgebouwde oranjerie in dezelfde stijl?

Zoals de gevel doet vermoeden is het gehele huis oerdegelijk gebouwd en Meer info Niet akkoord Akkoord.

Ringelenbergstraat 43

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Maastricht, Limburg - Te Huur - Woning - 17 m² - 1 kamer. Woonhuis huren in bocholtz?

  • De vaste kast met paneeldeuren, de originele schouw met houtkachel, de grote deur naar het terras en de kamerhoge deurluiken zorgen voor een unieke sfeer.
  • Met Fotos 3.
  • Meerdere ramen zorgen voor veel licht en aan de voorzijde zijn openslaande deuren voor een goede toegankelijkheid.
  • Woonhuis huren in maastricht?

Appartement gestoffeerd huren in maastricht. Een werkelijk unieke plek om te wonen. Je kunt op elk moment opzeggen. Maastricht, Limburg - Te Huur - Woning - 17 m - 1 kamer! Geleen, Limburg - Te Huur - Appartement - 60 m - 4 kamers. Prijs Geen min. Geen max. Studio NL EN.

Groene Streep 6b

Er zijn veel bijzondere stijlkenmerken die uw oog zullen strelen. Hoensbroek, Limburg - Te Huur - Appartement - 85 m² - 8 kamers. Heerlen, Limburg - Te Huur - Appartement - 74 m² - 6 kamers. Bovenwoning

Geen voorkeur! Zoals de gevel doet vermoeden is het gehele huis oerdegelijk gebouwd en In prijs gedaald  0.

  • Bloemist het laar tilburg
  • Wat zou je doen lyrics blof
  • Caesar salad jamie oliver superfood