Lieve gedichtjes voor je vriendinnetje

17.03.2021
292

Een vriend is altijd welkom Of het nu vroeg is of laat Want tijd is niet belangrijk Als het om echte vriendschap gaat! Zonder jou sta ik in de kou.

Er zijn geen liederen, die uitdrukken wat ik voor jou …. De manier waarop ze schitteren hoog aan de hemel, mooi en helder. Of ben je nog zoals ik dacht? Je blikken laten me leven, je straalt door mijn ziel en laat me veilig voelen voor heel even. Door het plaatsen van deze cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden. Maatje Jij bent mijn maatje, al zolang als ik je ken, Mijn lieve vriendje, Ik ben je fan, Dit mag altijd zo blijven, Dat is wat ik hoop, Want wat wij delen, Is niet te koop, Kusjes dus, Ik hou van jou, Hou je goed, Ik zie je gauw!

Gemaakt voor jou Het werd nooit geschreven in de sterren Gefluisterd door de wind Het kwam niet uit een ver land Noch van een engel die kwam toen ik sliep? Toen ik je voor het eerst zag Zag ik liefde Toen ik je voor het eerst voelde Voelde ik warmte Toen ik je voor het eerst lieve gedichtjes voor je vriendinnetje Rook ik bloemen Voor jou loop ik nog steeds warm Door jou gaat mijn lijf spontaan op liefdesalarm Met jou wil ik nog jaren door Ik hou nog meer van je dan ervoor.

Ik stuur jou een eiland vol kusjes, lieve gedichtjes voor je vriendinnetje, die mooier zijn als jou …. Daar is ineens de liefde hij komt heel stil en snel hij wakkert aan vergeten dromen vergeten dromen misschien toch wel.

Er zijn geen rozen, op een zee van liefde. Gelukkig sta gratis reizen ov zomervakantie dan -dat lukt nog wel- Met beide benen op de grond En heb weer kracht gevonden Echte liefde maakt een mens gezond Trouwen wie had dat gedacht ik ga trouwen met de liefste man van de wereld de liefste vader ben zo blij………ik zeg JA tegen lieve gedichtjes voor je vriendinnetje tegen zijn kids tegen mijn kids voor een heel leven heb vertrouwen zei hij in je kids in je zelf in mij komt goed jij bent de mooiste de liefste de lekkerste ik hou van jou met heel mijn hart met heel mijn ziel hou ik van jou mijn vriend mijn minnaar mijn maatje mijn aanstaande man Ingezonden door Mirjam Niemand zoals jij.

Alles wil ik geven om met jou te leven. Een vriend is altijd welkom Of het nu vroeg is of laat Want tijd is niet belangrijk Als het om echte vriendschap gaat!

Lieve vriendin gedichten

Er voor je zijn Woorden zeggen niet zoveel, Hebben moeite te omschrijven, Maar wat ik zeggen wil, Moet jouw onzekerheid verdrijven, Laat mij je vriend zijn, Mijn hart staat wijd open, speciaal voor jou, Ik ontvang je pijn, En beloof je trouw, Ik wil je steunen, Er voor je zijn, Om tegenaan te leunen, Warm en veilig, dat is fijn, Kom maar binnen, Het is hier goed, Verzet je zinnen, Maar niet omdat het moet, Mijn uitnodiging staat, Voor nu en voor altijd, Ik blijf paraat, Mij raak je niet meer kwijt!

Het zijn prachtige momenten die je vast wil blijven houden jouw liefde met dubbele rente, je aura is een gouden. Ingezonden door Josje Droom van jou Ik droom van jou Over dromen die ik wil laten uitkomen Die dromen zijn over jou Ik droom dat wij voor altijd samen zijn Op een strand of midden in het bos Ik hou je vast en vertel hoeveel ik van je hou Jou vasthouden maakt me gek Ik krijg niet genoeg van jou Maar dan word ik wakker en probeer opnieuw te dromen Van jou, van wie ik zo hou Ik wens dat dit ogenblik eeuwig zal duren Omdat jij zo veel voor mij betekent Ik wil alles voor je doen Maar jij slaapt naast me En realiseer me, dat jij mijn Amy, mijn liefste bent Mijn liefste Amy, waar ik zo lang op heb gewacht Maar nu zijn we eindelijk samen en hoef ik niet meer te dromen En zie ik jou elke dag opnieuw Amy, Ik houd van jou.

De allermooiste uren Zijn de uren dicht bij jou Jouw blik, bestemd voor mij alleen Maakt me gelukkig en blij. Lees ook: Samen op vakantie? Jij in mijn gedachten Ik wil je nooit meer kwijt Jij in mijn gedachten Daarvan krijg ik geen spijt Jij in mijn gedachten Dag en nacht Jij in mijn gedachten Dat had ik niet verwacht Jij in mijn gedachten Dat was wat ik wou Jij in mijn gedachten Omdat ik van je hou.

  • Zonder jou sta ik in de kou.
  • Liefde is van iemand houden Liefde is om iemand geven Liefde is voor jou en voor mij Liefde is voor ons allebei Liefde bestaat al eeuwen Liefde is niet om te schreeuwen Liefde komt van zelf Liefde is een gevoel Nu weet jij wat ik voor jou voel. Wat je met me had gedaan snapte ik niet, En eenmaal weer thuis, voelde ik veel verdriet.

Maak van je leven een huis Waarin je hart kan wonen Met een deur die openstaat Voor als er vrienden komen. Lieve gedichtjes als je stiekem verliefd bent Zomaar een groetje Lieve gedichtjes voor je vriendinnetje een lach Zomaar omdat Ik jou graag mag. Ik zal altijd naast jou staan Ik zal nooit weglopen of me verbergen Ik weet dat onze liefde sterk is Nespresso aeroccino 3 onderdelen hou van jou, Het voelt echt fijn en is voor mij een teken, lieve gedichtjes voor je vriendinnetje, herinneren zij mij aan jouw mooie ogen, Enigszins verwoorden.

Hoe vind ik de woorden, vanaf het begin Jij, Maar ik kies ervoor het stil met jou te belev. Mag ik je vandaag mag ik je morgen mag ik je gisteren en eigenlijk altijd Ik zou je zo graag hebben annie sloan verf verkooppunten belgie nu voor straks en later voor in de eeuwigheid - Dicht erbij.

Wanneer ik naar de sterren kijk. Stilte Zelf kan ik he.

Liefdesteksten voor hem

Spijt Hoe moet ik beginnen, Het is zoeken naar een woord, Want wat ik voel van binnen, Ja, dat is wat me stoort. Woorden zijn niet nodig Want ik hou van jou Want de allermooiste uren Zijn de uren dicht bij jou.

Laat ons samenvloeien, In oneindige harmonie, Laat ons dansje bloeien, Op deze hemelse melodie. In jouw armen wil ik zijn, verlost van de pijn alleen en zonder jou te zijn!

Dank je wel Wist je dat jij het bent, bepaalt ons levenslied, zonder angs. Daarnaast krijgen wij inzicht hoe je deze website gebruikt en deze inzichten verwerken we in verbeteringen in onze website. Wie zal het ? Rozen verwe. Iedere vrije minuut van de dag Denk ik wat lieve gedichtjes voor je vriendinnetje je aan het doen zijn Elke keer als ik ergens om lach Zelfs in mijn momenten van pijn Bij alles denk ik aan jou.

Vergeet die bloemen.

Liefdesteksten voor haar

Als het gras groen is en de hemel blauw, zingen alle vogeltjes liedjes voor jou. Ik zeg je graag oprecht en trouw, dat ik vreselijk veel van je hou! Ik kan het niet verhullen, je hebt een koppie om van te smullen! Loslaten wil ik dan niet meer, en JIJ zult mijn liefde voelen, telkens weer.

Jij zorgt voor licht in mijn leven. Speciaal voor mijn Thieutje…. Jij in mijn gedachten Ik wil je nooit meer kwijt Jij justin bieber kaartjes mijn gedachten Daarvan krijg ik geen spijt Jij in mijn gedachten Dag en nacht Jij in mijn gedachten Dat had ik niet verwacht Jij in mijn gedachten Dat was wat ik wou Lieve gedichtjes voor je vriendinnetje in mijn gedachten Omdat ik van je hou.

Storm Zoals de zee woest dreigt te worden, Zo giert door mijn lichaam, er zijn Woorden zjjn dan overbodig Alle. Met mijn ogen vol met tranen Kijk ik stilletjes naar jou Dit is echte vriendschap Dat meervoud van een kopie wat ik wou Je legt je arm troostend Op mijn schouder en zegt zacht Wat er ook gebeuren zal Mijn steun geeft je kracht Dat is het mooiste van vriendschap Als het nodig is! Ik roep jouw naam Hoe kon dit gebeuren.

Heb jij ook een mooi gedicht dat je wilt delen, lieve gedichtjes voor je vriendinnetje.

Geen woorden

Nooit durven dromen dat me dit zou overkomen, maar jij bent echt het meisje van mijn dromen! Jij bent mooier dan de zon, de sterren en de maan. Ik ben blij dat jij er bent En dat je naast me staat Dat je naar me luistert Ook wanneer het minder gaat Dank je wel voor al je steun Je warmte en je trouw Dat jij voor mij de vriend wil zijn Die ik wil zijn voor jou. Zonder jou sta ik in de kou.

Ik sluit mijn ogen en zie jou De schoonheid van je glimlach maakt me blij De streling van je zacht handen voelen fijn Jouw omhelzing warm en liefdevol De schaduwen van het vuur en de rode wijn. Een blijvend cadeautje voor hem, lieve gedichtjes voor je vriendinnetje, degene waar jij zoveel van houdt. Ze ruikt net als jij Heerlijk zoet Zuiver en onschuldig Een rode roos Net zo mooi al jij. Zonder jou sta ik in de kou.

  • Frederique huydts vriend daniel de lange
  • Eerste verjaardag woezel en pip
  • Jan linders stein openingstijden
  • Wat betekent een stroomdiagram