Simkaart contacten overzetten samsung s8

18.02.2021
175

Spotlight: Google. Ja Nee.

Spotlight: Google. Artikel van:. Dit is vooral handig als u net in een nieuwe telefoon heeft geïnvesteerd en u er zeker van wilt zijn dat u geen van de contacten in uw telefoonboek kwijtraakt. Als u deze instelling wilt wijzigen, doet u het volgende:. Gebruik de volgende richtlijnen om dit te bereiken:. Dat kan anoniem of met een Disqus account. Op Android kun je contacten ook handmatig overzetten.

Ga op een computer naar people. Artikel van:. Meer informatie over synchroniseren. Wil je tijdens het instellen van je nieuwe smartphone bijvoorbeeld ook handige apps van je vorige toestel meenemen. Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag. Gratis retourneren.

Contacten kopiëren tussen simkaart en Samsung Galaxy S8 Android 7.0

We gebruiken cookies om de beste ervaring op onze website te garanderen. Gebruik de volgende richtlijnen om dit te bereiken:. The website is in Dutch.

Android Planet Gratis - Google Play. Vergelijkbare items. De contacten staan dan op je nieuwe smartphone.

Dat kan anoniem of met een Disqus account! Je hebt nu een bestand met alle telefoonnummers die aan je Google-account gekoppeld zijn opgeslagen. U hoeft alleen maar de procedure hier te simkaart contacten overzetten samsung s8 om deze handeling uit te voeren en rustig na te denken over uw verandering van simkaart:!

Hulp na aankoop van een smartphone. Overstappen vanaf iOS.

Handmatig overzetten

Als je ooit wilt dat een maximum aan tutorials een meester wordt van de Samsung Galaxy S8, nodigen we je uit om de andere tutorials in de categorie te bekijken: Samsung Galaxy S8. Overstappen van Android naar Android. In de cloud staat namelijk altijd een back-up.

Zakelijk Winkels. Zorg er dus bijvoorbeeld voor dat het micro-sd-kaartje in je nieuwe toestel ziet. Neem dan een kijkje in ons artikel waarin we uitleggen hoe je bestanden kunt overzetten.

Maak een back-up op dit Google account en synchroniseer deze op je nieuwe toestel, simkaart contacten overzetten samsung s8. Contacten n-voor-n overzetten kost ontzettend veel tijd. Overstappen van Android naar Android.

Hulp van een specialist in de winkel

Het overzetten van je contacten gaat eenvoudig met Google Drive. Belangrijk: U kunt een back-up van een hogere Android-versie niet terugzetten naar een telefoon met een lagere Android-versie. Tik onder Services op Contacten terugzetten.

Would you rather see it in English? Android Android 11 Android 10 Android 9.

  • Neem dan een kijkje in ons artikel waarin we uitleggen hoe je bestanden kunt overzetten.
  • Exporteer je contacten als vCard en sla dit bestand op als csv bestand.
  • Zoeken :.
  • Je hebt nu een bestand met alle telefoonnummers die aan je Google-account gekoppeld zijn opgeslagen.

Zakelijk Winkels. Uw teruggezette contacten worden ook gesynchroniseerd met uw huidige Google-account en andere apparaten. Zoals we u zojuist hebben uitgelegd, is deze techniek bijzonder voordelig voor mensen die van operator of alleen simkaart wisselen en die niet al hun simkaart contacten overzetten samsung s8 willen verliezen, simkaart contacten overzetten samsung s8.

Het overzetten apple id omzeilen iphone 6 je contacten gaat eenvoudig met Google Drive. Michel van 't Klaphek 26 juni. Op Android Planet delen we regelmatig handige tips om alles uit je Android-smartphone te halen!

Spotlight: Google. Overstappen van Android naar Android. Exporteer je contacten als vCard en sla dit bestand op als csv bestand.

Wanneer je via Google Drive synchroniseert, heb je de aanmeldgegevens van je Google-account nodig tijdens het inloggen. Als u deze instelling wilt wijzigen, doet u het volgende:. Uw teruggezette contacten worden ook gesynchroniseerd met uw huidige Google-account en andere apparaten.

Als u uw telefoon kwijtraakt of moet vervangen, kunt u deze contacten terugzetten op de nieuwe telefoon. Dit is vooral handig als u net in een simkaart contacten overzetten samsung s8 telefoon heeft genvesteerd en u er zeker van wilt zijn dat u geen van de contacten in uw telefoonboek kwijtraakt! Als u deze instelling wilt wijzigen, doet u het volgende:.

  • Foto omzetten in 3d tekening
  • Couscous salade feta munt abrikozen
  • Vakantie terschelling met hond