Dienstregeling stena line harwichhoek van holland

23.02.2021
134

No need to print anything! Weliswaar aan de andere kant van de weg.

Deze voormalige deelgemeente van Rotterdam is goed bereikbaar met de auto of trein. Aan boord is van alles te doen, je hoeft je niet te vervelen. Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum zie voorwaarden. Naar dit nummer kunt u niet bellen of sms'en. Sluiten Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Hoe lang de overtocht duurt verschilt ook in welke kant je op vaart en dus de stroming.

Haven Cairnryan » Haven Belfast ».

Menu Uw zoekopdrachten Let op: Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onderhevig aan veranderingen. Je hebt namelijk gratis toegang tot wifi. Een overzicht van de havens op de route van Hoek van Holland naar Harwich met informatie over: hoe de havens te bereiken, havenfaciliteit. Negatief in mijn beleving is de wachttijd tot boarding en na de verwachte boardingtijd zonder informatie. Ontspannen overtocht.

De tijden worden automatisch weergegeven, dienstregeling stena line harwichhoek van holland.

We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Dienstregeling Hoek van Holland - Harwich. Bekijk hierboven de actuele dienstregeling met aankomst- en vertrektijden en eventueel wijzigingen in de dienstregeling van onze schepen. Deze dienst wordt aangeboden door Stena Line. Haven Cherbourg » Haven Rosslare ». Killingholme naar Hoek van Holland. Wie zoekt naar een voordelige overtocht tussen Hoek van Holland in Nederland en het Engelse Harwich, komt al snel uit op de veerverbinding van StenaLine.

Retour Enkele reis Open Ticket?

  • Accepteer Lees meer. Business Traveller Veelgestelde vragen Voorwaarden Login.
  • Open Ticket?? Harwich ligt ideaal voor mensen die vanuit daar verder willen reizen naar het zuiden of midden van Engeland.

Gegevens Huisdier 0 Huisdieren. Terug op Open Ticket. Wereldwijd maar liefst routes vanuit havens. Noodzakelijk Noodzakelijk. Veelgestelde vragen.

Veerboten Hoek van Holland – Harwich: Stena Hollandica en Stena Britannica

Die bereken je gemakkelijk hier. Vanuit Harwich heeft u dus nog genoeg uitwijkmogelijkheden. Wie zoekt naar een voordelige overtocht tussen Hoek van Holland in Nederland en het Engelse Harwich, komt al snel uit op de veerverbinding van StenaLine.

Haven Frederikshavn Haven Gteborg. Aan boord van de schepen Stena Hollandica. Accepteer Lees meer? Voor de juiste vertrektijden kiest u in de dienstregeling tabel uw route en uw reisdata. Personeel is vriendelijk en behulpzaam en er wordt van alles gedaan om het naar je slijm maken met wasmiddel te maken.

Hoek van Holland - Harwich Veerbootmaatschappij

Voertuiggegevens Hoe gaat u reizen? Eten is prima en betaalbaar. Geen afvaart beschikbaar. Via de routeplanner krijgt u een uitgebreide beschrijving naar de vertrekhaven.

Veelgestelde vragen bij wijziging dienstregeling! Hull naar Zeebrugge. Let op: Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onderhevig aan veranderingen.

Gegevens Huisdier 0 Huisdieren. Haven Holyhead Haven Dublin Port. Zie ook het schema met de overtochten naar Harwich hieronder. Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Nederland naar Engeland pagina.

Ticket voor ferry en trein naar Londen vanaf €49,-

Deze voormalige deelgemeente van Rotterdam is goed bereikbaar met de auto of trein. Ontspannen overtocht. Je kunt de overtocht op twee schepen maken: de Stena Hollandic a en de Stena Brittanica.

Dienstregeling Harwich - Hoek van Holland? Retour Enkele reis Vertrek op Open Ticket. Daarnaast is er een gestroomlijnd inchecksysteem waardoor de wachttijden aanzienlijk zijn verminderd. Zorg er dus voor dat u thuis op tijd weg gaat.

  • Ziggo mediabox xl afstandsbediening kopen
  • Hevig ongesteld toch zwanger
  • Amsterdam street art museum ndsm
  • Safe house gemist