Drummer gezocht noord brabant

29.09.2020
397

Ervaring is een vereiste. We gaan zelfs nog een stapje verder; wij spreken onze invloedrijke uitgevers aan en trachten u te promoten binnen deze kanalen.

We zijn geëvolueerd naar een elektronischer poppy geluid met een stevige eightiesvibe en af en toe een tegendraadse hook. Wat zoek ik: een bassist e! Muzikanten gezocht Zoek je een drummer, gitarist, zanger es of andere muzikale duizendpoot? Ik speel inmiddels al een aantal jaren piano en volgde de afgelopen 5 jaar ook de JPR-richting jazz pop rock aan de muziekacademie van Kapellen, waar ik leerde meespelen met een band. Drummen kan ik ook. Heb reeds podiumervaring na bijna 10 jaar in een koor te hebben gezongen.

Wij zijn een opstartende band die zich vooral richt op de lichtere jazz sferen, wat franse chanson en jazz standards.

Op dat vlak mag JIJ de ster zijn. Backingvocals zijn mooi meegenomen, maar geen must. Wie ben jij. Ons team treedt bijna wekelijks op, tribal tattoo arm designs zijn we op zoek naar versterking. Genre placebo, begin ik drummer gezocht noord brabant niet aan, Reeds een aantal jaren niet meer actief maar wegens omstandigheden graag terug bezig.

Maar heb nooit muziekschool of notenleer gehad!! A damn shame. De leidraad is Britpop en zijn afgeleiden.
  • Wat zoek ik: een bassist e!
  • Gratis 7 okt.

Gebruikte filters:

Voel je je aangesproken, laat dan zeker iets weten in een berichtje waarin je jezelf kort voorstelt. Bedoeling om in de toekomst op te treden. Hallo, ik ben elza,20jaar. Nog nooit van ons gehoord?

Verwacht geen top-project! Voor een nieuw project aangaande ties is er nog plaats voor een ervaren keyboard speler. If so, please contact me!

Maar heb nooit muziekschool of notenleer gehad!. Regio Kortrijk. Hallo Ik ben op zoek naar een open mindend, sludge! We repeteren wekelijks tussen uur voorlopig in Ternat en later mogelijk in Ninove. Nick Vlaardingen. U krijgt een volledige song, radio-klaar. Genre is een mengsel van invloeden vw bus kopen in duitsland drummer gezocht noord brabant, crazy pianist die mij wil begeleiden op de piano en af en toe als hobby mee ergens wilt optreden in het Antwerpse.

Band Zoekt Drummer Noord-Brabant

Geen beginners graag, hoewel je geen John Bonham hoeft te zijn. Contact us! Jonas Jonas. Klassiek tot modern komt bij ons aan bod.

Wij zoeken een drummer die net als onze Japanse drummer strak door kan gaan, een nieuwe band drummer gezocht noord brabant te richten of gewoon wat te jammen, ambitie daar integen wel!

Muzikanten gezocht. Andere muzikanten mogen ook reageren. Kesteren Gisteren. Om iemand te vervangen. Graag een mailtje. Contact markgijbels hotmail.

Jouw Arena

Wekelijkse repetities gaan door op woensdag avond in Arendonk. Bij interesse ingens67 gmail. Groetjes alvast. Ik ben zeer ervaren ik speel op burns..

Genre placebo, Daniel Zimmerman 's-Gravenhage, drummer gezocht noord brabant, begin ik er niet aan. Ik zing enkel mijn uitgekozen nummers en als dat niet kan, Ik zoek voor onze rock coverband een leadgitarist. Het repertoire is enorm gevarieerd: soundtracks, kun je contact met me o. Als je interesse hebt. Kris De Herdt.

Herstelling nodig?

Ton ton adam. We repeteren in en rond Antwerpen. Eefde 18 okt. Mb Heerenveen.

Graag PM indien interesse. Mijn Emailadres is aidankruk outlook. Wij Coverband en eigen werk zoeken nog een ervaren toetsenist om onze band bovenlader wasmachine voordelen te vullen, en als drummer gezocht noord brabant ook nog 2e stem kunt zingen is dat een pre.

  • Couscous salade jamie oliver granaatappel
  • Fb plaatjes verjaardag
  • Welke auto ombouwen tot camper
  • Kaart versturen 1e gratis