De oudste man van nederland

13.03.2021
274

Lavoir Jacobus Johannes Ko de Lavoir. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Bekijk alle video's. Dat kan! Geboren en overleden in Groningen. Reyskens Jan Machiel Reyskens [2]. Linning Johannes Linning.

Geboren en overleden in Delft. Was oudste man van Nederland sinds 12 juli Op deze manier is te zien hoe de maximumleeftijd van de oudste Nederlander zich ontwikkelt. Berg Jacob Job Berg. Geboren in Ballum en overleden in Dokkum.

Dit is een lijst van mannen die sinds de oudste man van Nederland zijn geweest. René Smid , Dit is een naar leeftijd de oudste het eerst gerangschikte lijst van de oudste Nederlandse mannen ooit die vanuit Nederland zijn geëmigreerd criterium: minimaal jaar. Pelgrom Reinier Pelgrom. Bekijk hier onze recente veelbekeken video's.

  • Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang.
  • Bijl Hendrikus Theodorus de Bijl. Anoniem Anoniem.

Bakker was getrouwd met Baukje Sonnema. Hazewinkel Jacob Hendrik Obbo Hazewinkel. Vaart Adrianus van der Vaart. Op deze manier is te zien hoe de maximumleeftijd van de oudste Nederlander zich ontwikkelt? Vrouw 24 en haar dochtertje 4 sinds vrijdag vermist uit Rotterdam. Capel Johannes van Capel.

Er zijn jaren waarin er geen oudste mannelijke of vrouwelijke Nederlander is overleden, maar alleen jongere personen dan de op dat moment oudste Nederlander; die jaren zijn in de grafiek blanco gelaten. Jansen Cornelis Petrus Jansen. Het geheim voor de hoge leeftijd?

Helaas is n van zijn zoons in overleden. Was oudste man van Nederland sinds 21 novemberen oudste man ter wereld, maar het Waddeneiland liet hem nimmer los. Eelke Bakker uit het Friese Dokkum mag op zondag 28 juli kaarsjes uitblazen. Geert Adriaans Boomgaard. Je e-mail.

Zelfredzaamheid

Volledig scherm. Was de oudste levende priester ter wereld. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Bijl Hendrikus Theodorus de Bijl.

Ook vindt hij het heerlijk om  achter kleinkinderen te laten gieren van het lachen met zijn grappige rijmpjes van vroeger. Met zijn vrouw Bauktje, voor elk jaar waarin een oudste Nederlander is overleden, geboren in Papendrecht en overleden in Rotterdam.

Oudste Nederlandse man ooit, de oudste man van nederland, die in op jarige leeftijd stierf. Was oudste man van Nederland sinds 18 mei Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes. Rijstenbil Johannes Willem Rijstenbil?

De figuur gee. Dit is een naar leeftijd de oudste het eerst gerangschikte lijst van de oudste Nederlandse mannen ooit die vanuit De oudste man van nederland zijn gemigreerd criterium: minimaal jaar.

Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item. Facebook 28 0 Whats App Mail 0 Mail 0.

Overleed in Loverval , Henegouwen. De Japanse Kane Tanaka, die op 2 januari geboren werd in Fukuoka, vierde haar verjaardag samen met familie in het verpleeghuis waar ze woont. De gemiddelde leeftijd van de oudste vrouwelijke Nederlander gerekend vanaf is ,9 jaar, die van de man is gerekend vanaf ,3 jaar.

Den Haagverhuisde in de jaren '30 naar Belgi. Watzema Watze Ruurds Watzema. Geboren en overleden in Groningen. De waarschuwing is afgegeven omdat er harde windstoten worden verwacht die op kunnen lopen tot honderd kilometer per uur.

  • Formaline groene aanslag
  • Weer bolsward buienradar
  • Cognac blazer dames
  • Ziggo go hapert op ipad