Hoge druk ontstopper gamma

22.02.2021
152

Compatibel met de Kärcher K5-K7 serie hogedrukreinigers Ontworpen met een roterende potloodstraal voor nauwkeurige reiniging Ideaal voor het reinigen van mos bedekte oppervlakken Verweerde oppervlakken en grote oppervlakken Eenvoudig te gebruiken, gewoon bevestigen en gaan! Geschikt voor gebruik binnen en buiten met alle Kärcher Consumer hogedrukreinigers van de klasse K2-K7.

Perfecte aanvulling voor bestaande Kärcher accessoires. Stop systeem totaal. Op de slang zitten ringen zodat er gezien kan worden hoeveel meter er al vrij is. Helaas is het niet mogelijke om meer exemplaren te bestellen. Zoek bouwmarkten in de buurt. Nilfisk Bajonettadapter voor accessoires. Hoe ontstop ik mijn wc?

Kenmerken:- de lans is telescopisch verstelbaar tot 4 meter lengte. Levertijd langer dan normaal, ongeveer werkdagen. Compacte vorm: eenvoudig in gebruik. Voor eenvoudige verlenging van de bestaande hogedrukslangen.

Ecocheques kunnen uitsluitend in onze winkels worden gebruikt!

Dit wordt 'm.
  • Afbeelding 1 van 1. Deze vloeibare ontstopper is een gebruiksklare ontstopper geschikt voor het ontstoppen van al je afvoerleidingen, en dat zonder gebruik van heet water.
  • Accessoires Claber Rainjet druppels 10 x graden verstuiver.

Uw selectie

Kärcher 1-traps straalbuisverlenging. De biologische ontstopper van Soluvert respecteert je welzijn en dat van het milieu. Voor tuinmeubelen, voertuigen, gevels en alle waterbestendige oppervlakken. Voor de reiniging van moeilijk bereikbare plaatsen en kleine tussenruimten. Quick Connect-aansluiting: snelkoppelingssysteem voor eenvoudige aansluiting van pistool en hogedrukslang.

De vier achterwaarts gerichte hogedruksproeiers duwen de slang in de leiding en verwijderen zo de verstopping. Kärcher hogedrukslang 9 m , Quick Connect-aansluiting: voor hogedrukreinigers van de klassen K2 tot K7.

Nilfisk Uni-Adapter Hogedrukreiniger accessoires, kunststof. Nilfisk hogedrukreiniger voor tuinborstel, Hogedrukslang en Hogedrukpistolen - 2. Er zijn geen bouwmarkten die dit product op voorraad hebben.

Zoeksuggesties 0. Nilfisk wandhouder voor hogedrukreiniger. Sortering Sorteer op.

Overal en altijd mobiel reserveren. Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Het product is gebruiksklaar is, waardoor er veel minder kans op spatten is.

Vind de dichtstbijzijnde bouwmarkt met voorraad. Nilfisk hogedrukreiniger voor tuinborstel, blauw. SpecificatiesGewicht kg : 0,1 Afmetingen !

Beschrijving: 8 m Bar M22 hogedrukslang met bar M14 spuitlans Specificatie: Slang lengte 8m psi Slang max. Je terras schoonmaken met je Nilfisk hogedrukreiniger doe je niet zonder de Nilfisk Power Patio Cleaner, hoge druk ontstopper gamma.

Gebruikt bij dit advies

Type Terrasreiniger. Bel lokaal tarief. Sluit de tuinslang aan op de kraan en duw het andere uiteinde zo ver mogelijk de afvoer in. Geschikt voor alle hogedrukreinigers van de klassen K3 tot K7 vanaf Breedte: 41mm Materiaal: Kunststof Hoogte: 41m.

  • Zoek bouwmarkten in de buurt.
  • Kenmerken:- de lans is telescopisch verstelbaar tot 4 meter lengte.
  • Alleen online verkrijgbaar vanwege de tijdelijke sluiting van onze bouwmarkten.
  • Er zijn geen bouwmarkten waarin je een showmodel van dit product kan bekijken Er is geen bouwmarkt die én voorraad heeft én een showmodel heeft om te bekijken.

Nilfisk Powerspeed mondstuk voor hogedrukreiniger! En maar goed ook, verwijdert deze set eenvoudig verstoppingen in zowel de dakgoot als de riolering. Breedte: mm Materiaal: Kunststof Hoogte: m. Je kan de ontstopper niet alleen gebrui Door de hogedrukstraal, want het Zweedse merk heeft voor elke huishoudelijke klus een ander product in huis.

Bijzondere kenmerkenMet de krachtige rotorsproeier Entry verwijdert de vuilfrees ook bijzonder hardnekkig vuil grondig. Perfecte aanvulling voor bestaande Krcher accessoires, hoge druk ontstopper gamma. Met de telescopische verlengset voor de Hoge druk ontstopper gamma Vac en de vibrerende accu-wisser maakt u alle ramen moeiteloos schoon.

Zandstraalzaag Bajonetsokkel Voor hogedrukreinigers.

Meer klusadvies

De roterende puntstraal verwijdert moeiteloos atmosferisch Type Onderdelenset. Het DIY assortiment bestaat voornamelijk uit kleine machines en gereedschappen die door de consument te gebruiken zijn.

Perfecte aanvulling voor bestaande Krcher hogedrukreinigers. Voor gemakkelijk en stabiel werken met de hogedrukreiniger. Karcher roterende wasborstel WB .

  • Kpnmail instellen iphone xr
  • Hoe kraak je iemands rug
  • Canvas tv terug kijken