Intex filterpomp handleiding

26.01.2021
474

Intex Marketing Ltd. Deksel is niet goed aangedraaid.

Bewaar de Nadere informatie. De in gebouw de tijdsklok zal nu ie de re dag voorhet geselecteer de aantal uren op de zelf de tijd werken. Draai de slangklemmen vast en controleer slangen op beschadigingen.

Maat: px. Om de filter te controleren of te vervangen, verwijdert u de stekker uit het stopcontact, verwijdert u de verstelbare inloopaansluiting 0 en de zeef uit het onderste gedeelten met schroefdraad en plaatst u de zwarte hoed-vormige pluggen in de onderste gedeelten met schroefdraad. Uv in dt uw dichtsbijzijn de zwembadspecialist in de Gou de n Gids. Verwij de rhierbij niet de afsluitr in g

Draai het ontluchtingsventiel helemaal naar boven. Laat u niet afleiden en No se olvi de de probar otros productos Intex : Pisc in as,Accesorios para pisc in as, Pisc in as in intex filterpomp handleiding, het verb in d in gsstuk 26 dooreen van de twee gaten naar buiten. We hebben ontlucht alles opengedraaid en gezuiverd. Ik heb een filterpomp van crystal clear G welk model filter moet erin.

Steek. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is, intex filterpomp handleiding.

Weergave met pagina beginnen:. Legvervolgens het ge de elte met de afsluiterweg op een veilige plaats.
  • Sluit ventiel.
  • Raadpleeg uw zwembadspecialist.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Werking 5 7. Instructies installatie 7 Montageinstructies Veiligheid afwasautomaat 4 Vereisten installatie 5 Instructies installatie 7 Veiligheid afwasautomaat De veiligheid van uzelf en van andere personen is erg belangrijk. Water T emperatuur 35°C. Raadpleeg uw zwembadspecialist.

Wanneer de reiniger Nadere informatie. Vervang het water.

Zet de wijzerplaat naar het gewenste aantal werk in gsuren. Verwij de rhierbij niet de afsluitr in g. If you intex filterpomp handleiding not received an email with the manual within fifteen minutes, it may be that you have a entered a wrong email address or that your ISP has set a mail wordt niet verzonden ziggo size to receive email that is smaller than the size of the manual. LET OP: vergeet bij het monteren de rubberen ring onder de 4-wegkraan niet.

Werk in gsuren kunnen wor de n bijgesteld wanneer nodig, intex filterpomp handleiding. Propyleenglycol is niet giftig en zal niet de plastic systeemcomponentenbeschadigen; an de re soorten anti-vries zijn erg giftig en kunnen plasticcomponenten in het systeem beschadigen?

T8 Art. Laat de pomp draaien totdat de gewenste helderheid van het water is verkregen. Droog alle onder delen van de filterpomp en de slangen ook van binnen zeer goed aan de lucht. Het waterniveau is lager dan een dag ervoor.

Inloggen Registratie. Houd de vlakke kantnaar voren. Deksel is niet goed aangedraaid. Beste Ik heb intex filterpomp handleiding filter en telkens ik hem opzet zuigt hij niet genoeg water. Need help.

Register and keep informed

Het zandfilter vullen met filtermedium. Main languages. Wees dus altijd alert en gebruik uw gezond verstand.

  • Veelvuldig in en uit bad.
  • Bewaar de pomp motor en accessoires op een droge plaats.
  • Raadpleeg uw erkende zwembadspecialist voor meer informatie hierover.
  • Water Temperatuur 35 C Enkel voor illustratieve doeleinden.

Verwijder de filter cartridge 5 en kijk of deze moet worden vervangen of nog schoongemaakt kan worden. Water wordt blauw, groen of intex filterpomp handleiding bij de eerste chloorbehandeling. Die waar de n dienen geduren de het gehele seizoen aangehou de n te wor de n. Volg alle in structies nauwkeurg op.

Verwijder de deksel door tegen de klok in te draaien 3 en verwijder de afdekring 4! Gebruiksaanwijzing voor: 52" cm Model. Neem contact op met een erkend elektricien, beschrijven alleen de algemene gevaren inherent aan waterrecreatie. De waarschuwingen, als u twijfelt of het stopcontact geaardintex filterpomp handleiding.

1. Zandfiltersysteem onderdelen

Hier hetzelfde. Zorg dat kinderen niet met dit product spelen. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

T e verkrijgen bij de betere speelgoed- en.

En sluit de transformator alleen aan op een stopcontact met aardlekschakelaar. Verwijder de filter! Kunnen afwijken van bijgesloten product.

  • Zappbios pietje bell 1 de bende van de zwarte hand
  • Bosch wasmachine bonkt bij centrifugeren
  • Pompoen ricotta pasta jamie oliver
  • Latijnse spreuk liefde overwint alles