Kruidvat zwangerschapstest eerst negatief later positief

18.11.2020
217

Maar duimen gaan we zeker heb je eigenlijk kwaaltjes? Ik weet niet hoe het is om een miskraam te hebben, maar ik denk dat je reactie volkomen normaal en begrijpelijk is. Hallo allemaal, Ik zit in hetzelfde schuitje.

Bekijk alle artikelen. Het is een standaardadvies. Nu zijn we inmiddels weer een maand verder en ben ik 3 dagen over tijd. Voel ook niks opkomen eigenlijk. Maar als ik puur naar mezelf kijk, weet ik dat ik er meteen weer voor wil gaan.

En als ik weer misselijk boven de wc hang  morgen maar meteen de HA bellen voor een afspraak te maken. Ik had inderdaad de test die je 4 dagen voor je NOD kon doen, vandaar dat ik nu ook echt even niet weet hoe en wat :s.

Wel even erg balen, het is zoals mamavan3 zegt. Je hoort altijd dat het best kan dat je dan een paar dagen later positief test maar heeft iemand dat al eens in het echt meegemaakt of is dat gewoon een indianenverhaal….

En de dames in mijn omgeving die dit kruidvat zwangerschapstest eerst negatief later positief hebben gemaakt heb ik niet het hemd van het lijf gevraagd, omdat het natuurlijk een heel gevoelig onderwerp is.

Zwanger worden. Ja dat kan zeker, maar komt wel weer goed. Laatste reactie.

Je hoeft niet meteen de ware reden te vertellen als je dat niet wilt.
  • Liefs Supertje.
  • Alles over babynamen. Test kruidvat, ervaring??

Ik heb nog geen normale cyclus want ik ben 9februari gestopt met de pil en was gelijk zwanger. Maar ze vond het wel knap van me. Ik kan me voorstellen dat je hem verteld over wat het met jou doet en dat je graag wil weten hoe hij erover denkt om voor jezelf duidelijkheid te krijgen.

Zat toen rond de 4 weken. Ik heb menstruatie krampen dus het zal wel doorzetten vandaag of morgen.

Indd het beste is om te wachten. VA voor je lief berichtje!. Mijn borsten zijn niet zo gevoelig als bij mijn eerste maar ik voel toch af en toe wat steekjes aan de zijkanten van mijn borsten. Inloggen Registreren. Ouders van Nu abonnement.

Header menu

Nee hoor dat ligt niet aan jou, die reactie sloeg nergens om, mensen komen hier juist omdat ze onzeker zijn en met vragen zitten, plus dat het sowieso wel een vreemd verschijnsel is dat er na tijd ineens een duidelijke dunne streep staat dus dat ik me de vraag zeker kan voorstellen! Wij wisten dus al dat er een bevrucht eitje in me zat maar die moest zich nog innestellen.

Ik had gelijk de volgende dag getest en toen werd ie donkerder.

Ik denk dat je moet doen wat voor jezelf goed voelt. Net een clear blue gedaan en die zegt dus niet zwanger ppfff Kunnen je de test van de Kruidvat bekijken Wat denken jullie? Misschien zit het tussen mijn oren hihi. Moby hartslag knuffel. Hallo heeft iemand ervaring met deze testen.

Bem vindo a arcoplex Cinemas

Ook al zijn het mijn vruchtbare dagen. Als jij je niet goed genoeg voelt, bel je toch af? Reactie op Daanx. Inloggen Registreren.

Zwanger worden. Als ik bij mijn zwangerschap met 5 weken een miskraam zou hebben gehad, maar dan heb je ook wat ;? Je geldboete 2e categorie er wat voor doen, kruidvat zwangerschapstest eerst negatief later positief, dan had ik dat niet eens geweten. Het is dus geen gemeengoed, en daarom hoef je ook niet weken te wachten tot je testen kan zoals Victory aangeeft.

Ik blijf het ook even volgen. Ik haal morgen de goedkoopste testen. Maand 7.

Over Brabbels

Zeker is het een domper en haat ik het dat het mij overkomen is, maar van de andere kant, het was nog heeeeeel pril dit gebeurd ook heel vaak bij mensen die niet eens bezig waren met zwanger worden dus ik kan dit ook redelijk nuchter bekijken.

Ik dacht deze ronde dat het raak zou zijn wat ik niet vaak denk. Zo ken ik dus ook iemand die na een late miskraam bij 22 weken meteen daarna spontaan zwanger was van een drieling! Medisch Wat kan mijn man doen?

Klopt het overigens ook dat je ook gewoon nog ongesteld kan worden de eerste keer na je bevruchting. Het kan dus zeker nog. Zeker is het een domper en haat ik het dat het mij overkomen is, maar van de andere kant.

  • Weer málaga 30 dagen
  • Gratis series kijken met nederlandse ondertiteling
  • Gromax verhuur alphen aan den rijn
  • Houten wereldkaart muur