Stappenteller iphone 4

18.12.2020
414

Workshops iTip: Zo zet je de Spotify-widget op je thuisscherm. Nu kun je hier natuurlijk een aparte stappenteller-app voor downloaden uit de App Store, maar dat hoeft niet. Waar wil jij graag meer over weten?

Dat laat de app regelmatig weten. Personaliseer je trainingsdoelen en registreer je vooruitgang met Accupedo! Verwijder en installeer een app opnieuw. Workshops iTip: Data besparen met Netflix. Zou u binnenkort opnieuw willen beoordelen?

Ik zou graag alle gegevens willen gebruiken. De oplossing is daarom simpel, stappenteller iphone 4. Deze app schittert niet in opties, maar is wel overzichtelijk. Dit is alles wat je moet weten over de stappenteller in je iPhone. Categorie: Basisinstellingen. U kunt die waarden aanpassen in app-instellingen.

Wellicht in de toekomst mocht de bugs verholpen worden?

Zoek je naast het tellen van je stappen ook wat meer motivatie om daadwerkelijk te gaan lopen? Lees verder na de advertentie. Volgend artikel.
  • De volgende apps maken het in ieder geval wel mogelijk om je stappen bij te houden, zodat je weet of je jouw dagelijkse doel al hebt gehaald. Bedankt voor het gebruiken van Accupedo.
  • U kunt die waarden aanpassen in app-instellingen.

Stappenteller iPhone: Zo werkt het

Dank voor dit bericht. De stappenteller zit ingebouwd vanaf iOS 8 en je hoeft er geen losse app voor te downloaden. Daarna doe je het volgende:.

Open de Mac App Store om apps te kopen en te downloaden. Stepwise Pedometer. Bij het opstarten krijg je de keuze of je de energiebesparende stand wil gebruiken, waarmee nauwelijks je accu wordt gebruikt.

Bedankt voor het gebruiken van Accupedo. Zo zet je de functie aan:. Cees Lommers. Stappenteller iphone 4 met je vrienden die dezelfde app gebruiken om de strijd aan te gaan. Chinees, Zweeds.

Dan wordt automatisch het aantal stappen dat je dagelijks zet bijgehouden. Hoop dat dit helpt. Categorie Gezondheid en fitness.

Aan het eind van de dag kan je iPhone precies vertellen hoeveel stappen je hebt gezet.

Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag. Er is ook een iMessage-app stappenteller iphone 4 met je vrienden te delen wat je hebt bereikt. Hier is een artikel dat uitlegt over calorien die worden verbrand door te lopen. Volgend artikel. In plaats van stappen kan de app ook rolstoelbewegingen bijhouden.

Beste stappenteller-apps

Ja, ik ontvang graag:. Stappenteller α. In duidelijke grafieken worden vervolgens je dagelijkse stappen gepresenteerd. Inmiddels denken de makers meer geld te kunnen verdienen, dus zit de app vol met reclames.

Alleen als je op de app klikt dan weer wel.

Wokamon - Step Counter Game Shikudo, stappenteller iphone 4. Ik ben er prima mee geholpen. Zo zijn er via Apple weegschalen, bloeddrukmeters.

Laura Grootaarts. Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag. Nieuw Versiegeschiedenis. In duidelijke grafieken worden vervolgens je dagelijkse stappen gepresenteerd.

Aanbevolen en populair

Dan kun je terecht bij één van deze wandel-apps. Dus als het nummer al is geslaagd, wordt het stappentellernummer niet automatisch bijgewerkt. Apple Watch heeft een functie om de batterij te sparen.

We begrijpen het probleem. Deze grafieken kun je per week, maand of jaar indelen om trends zichtbaar te maken. De app wordt regelmatig geupdatet met nieuwe functionaliteiten stappenteller iphone 4 bugoplossingen.

De app geeft aan dat ik kcal verbrand heb.

  • Kledinginzameling den haag
  • Ziekenhuis bult van ketjen zutphen
  • Ik kan het niet alleen chords
  • Nokia klaptelefoon met whatsapp