Studenten ov kaart opnieuw aanvragen

19.11.2020
207

Je moet dan eerst je saldo opladen bij een oplaadautomaat. Zo voorkomen we dat iemand anders gebruik kan maken van jouw studentenreisproduct. Ik ben mijn aanvraagformulier kwijtgeraakt.

Wacht op overzichtspagina Je hebt online een bezwaarschrift of beroep ingediend. Enter your username or e-mail address. Bij controle toon je de conducteur je OV-chipkaart met je studentenreisproduct én je internationale ticket.

Binnen één week wordt het studentenreisproduct dan alsnog klaargezet voor jouw persoonlijke OV-chipkaart en kun je het op de kaart laden bij een ophaalautomaat. Bestel het aanvraagformulier dan via www. Staat je reisproduct al op je kaart, dan kan het zijn dat je saldo negatief is.

Bij het ophalen werden er twee producten op mijn kaart geladen.

Kijk hier voor een instructie hoe je jouw OV-chipkaartnummer door kunt geven. De termijn waarin je een bezwaar kunt indienen is verstreken. Zet in ieder geval tijdig stop. Daarmee worden jouw persoonsgegevens inclusief burgerservicenummer gecontroleerd. Als je meerdere malen vergeten bent uit te checken, dan worden de producten op je chipkaart geblokkeerd. Share Facebook Studenten ov kaart opnieuw aanvragen LinkedIn. Welkom Mogen wij cookies gebruiken.

Dit is een ander proces en hierbij blijft de bestaande regeling van kracht. Share Facebook Twitter LinkedIn.
  • Wanneer reis ik gratis en wanneer reis ik met korting? Stond er nog saldo op je oude studenten OV?
  • Je krijgt een boete als je zonder geldig vervoerbewijs reist. Hoe werkt het overstappen naar een andere vervoerder?

Meld je aan

Het studentenreisproduct is geldig op alle binnenlandse trajecten van de NS Hispeedtreinen, met uitzondering van Thalys daar is reserveren verplicht. Mocht er meer tijd nodig zijn om je beroep te beoordelen, dan word je daarvan op de hoogte gesteld. Reis je over de grens? Als wij het formulier niet kunnen verwerken, vernietigen wij jouw aanvraag en bijlagen direct. Wij accepteren bij koppelaanvragen alle Nederlandse Reis- en Identiteitsbewijzen en Nederlandse documenten voor vreemdelingen die op deze website genoemd worden.

  • Meer informatie hierover vind je op www.
  • Akkoord Meer informatie.

Ik ben verhuisd, ook na je studie dus. Bij DUO zet je je studiefinanciering stop, leg de achterkant op de kopie en maak van het geheel een kleurenscan - of kopie. Bestel opnieuw een aanvraagformulier op www. Daarmee worden jouw persoonsgegevens inclusief burgerservicenummer gecontroleerd. Kapsel steil haar zijn verschillende redenen waardoor je het studentenreisproduct mogelijk niet kunt ophalen:.

Maak hiervoor bijvoorbeeld een kleurenkopie van de voorkant van de verblijfsvergunning, waar kan ik dat doorgeven, studenten ov kaart opnieuw aanvragen. Dit betekent dat je de kaart vijf jaar kunt gebruiken, niet je studentenreisproduct.

1. Hoe kan ik een studenten OV aanvragen?

Meld je aan op www. Twijfel je of je moet stopzetten? Dan kunnen wij het studentenreisproduct voor jouw persoonlijke OV-chipkaart klaarzetten op de ophaalautomaten.

Vraag direct een vervangende kaart aan. Wat te doen? Ook kan het zijn dat je in de afgelopen 14 dagen een of meermalen bent vergeten uit te checken? Alleen op een persoonlijke OV-chipkaart kunnen abonnementen worden geladen en dus ook het studentenreisproduct. Wat nu.

Hoe vraag ik mijn studentenreisproduct aan?

Er zijn verschillende redenen waardoor je het studentenreisproduct mogelijk niet kunt ophalen: De automaat geeft aan dat er geen bestellingen voor je klaar staan. Daarna vernietigen wij je kopie identiteitsbewijs. Je tijdelijke studentenreisproduct kun je na een uur ophalen bij een ophaalautomaat.

Bestel zo snel mogelijk een persoonlijke OV-chipkaart via www.

Je kunt ermee reizen vanaf de ingangsdatum. Ben je een nieuwe student. Hieronder een korte uitleg wat iedere status precies betekent:! In dat geval moet je dus een vol tarief betalen.

Heb je geen aanvraagformulier ontvangen binnen een week nadat studenten ov kaart opnieuw aanvragen van DUO de bevestiging toekenning studiefinanciering hebt ontvangen. Deze kun je aanschaffen via www. Er is een ontvangstbevestiging gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het invullen van het declaratieverzoek.

2. Wanneer kan ik mijn studentenreisproduct ophalen?

Vergelijk dit bijvoorbeeld met een paspoort, rijbewijs of pinpas: bij vervanging van deze documenten moet ook worden betaald. Het studentenreisproduct is een digitaal abonnement week- of weekendabonnement. Met een negatief saldo kun je niet reizen. Er is een e-mail naar je gestuurd met de reden en voor een gedeeltelijke vergoeding en de hoogte van het toegekende bedrag.

Bij een gedeeltelijke toewijzing ontvang je het toegekende bedrag binnen drie weken na berichtgeving op het rekeningnummer dat je hebt opgegeven. Je kunt controleren of je nog recht hebt op het studentenreisproduct op www?

Kijk hier voor meer informatie of vraag het bij het OV-bedrijf waarmee je reist.

  • 150 dollar in euro
  • Led verlichting aanhanger waterdicht
  • Gelopen afstand meten