Video invoegen in powerpoint mac

02.12.2020
110

Omdat de video is opgeslagen op een website in plaats van in uw presentatie, moet er verbinding zijn met internet om de video te kunnen afspelen. Als eerste nieuwe functies krijgen. Kies een woord dat het type animated GIF aangeeft waar je een voorbeeld van wilt zien.

We hebben de PowerPoint versies van en apart behandeld voor uw gemak: Een Youtube video toevoegen aan PowerPoint Kies de dia van uw PowerPoint presentatie waar u de video van YouTube aan wilt toevoegen. Kies een video van YouTube. U bent nu klaar om de invoegtoepassing te gebruiken.

Kopieer de Embed -code. Zoek op Slideshare. In PowerPoint voor Microsoft voor Mac kunt u ook een onlinevideo invoegen van Microsoft Stream, een videoservice voor bedrijven.

Als u niet op Insluiten klikt, wordt uiteindelijk cadeau inpakken doorzichtig folie verkeerde code gekopieerd. Kopieer de URL van de pagina vanuit de adresbalk van uw browser. Kies Video van website. Deze toepassing is net zo eenvoudig te gebruiken als bestanden op uw computer op te slaan en het direct online te delen!

Wat je het beste kunt doen is een video invoegen in powerpoint mac videobestand invoegen. Hartelijk dank voor uw feedback.

  • In de normale weergave, zie je kleine versies van de dia's links aan de zijkant van het scherm, en de actieve dia zie je in het grote venster.
  • Klik op de dia waar je de video in wilt plaatsen, om deze te openen in het hoofdscherm. Gebruik hiertoe het dropdown-menu bovenin het dialoogvenster, of het menu "Favoriete koppelingen" aan de linkerkant van het venster.

Video afspelen

Beperk de zoekactie tot video's. De Video -knop vind je in de groep Media in het tabblad Invoegen. Kies een woord dat het type animated GIF aangeeft waar je een voorbeeld van wilt zien. Het invoegen van een ingesloten video is handig, maar maakt uw presentatie groter. Klik er vervolgens met de rechtermuisknop op en kies Voorbeeld. Kies de optie Koppeling naar bestand. Als u op de dia een koppeling naar de video wilt plaatsen, klikt u in de linkerbenedenhoek van het dialoogvenster op Opties , selecteert u het vak Koppeling naar bestand en klikt u vervolgens op Invoegen.

Verzenden Antwoord Annuleren. Gepost door: Koen Glazer Op naar Schermrecorder? Plak de URL die u hebt gekopieerd in stap 2 in het dialoogvenster. LiveWeb installeren: Download de invoegtoepassing op uw computer. Deze resultaten zijn alleen maar voorbeelden? Voer een upgrade uit naar Microsoft om vanaf elk apparaat te werken en blijf video invoegen in powerpoint mac ontvangen.

Stappenplan “Youtube video in Keynote/Powerpoint presentatie embedden”

Selecteer in het dialoogvenster Film kiezen het bestand dat u wilt invoegen. Ga naar de lijst Beheren onderin en selecteer vervolgens PowerPoint-invoegtoepassingen en klik op Start. Omdat de video is opgeslagen op een website, en niet is opgenomen in uw presentatie, moet er verbinding zijn met internet om de video te kunnen afspelen.

De afspeelfuncties in PowerPoint Vervagen, Bladwijzer toevoegen, Knippen, enzovoort zijn niet van toepassing voor video's.

Kies de dia waarin je de video wilt invoegen. Zoek online naar de video. Kies Video uit bestand. Als u op de dia een koppeling naar de video wilt plaatsen, video invoegen in powerpoint mac u in de linkerbenedenhoek van het dialoogvenster op Opties.

Ondersteunde video-indelingen Voor PowerPoint en nieuwere versies is het raadzaam dat u MP4-bestanden gebruikt die zijn gecodeerd met H.

Goed programma om goede video’s voor PowerPoint te maken

Na het lezen van deze handleiding kun je in elke PowerPoint versie een YouTube filmpje zetten. Het videoframe wordt bijgewerkt en er wordt een stilstaand beeld van de video weergegeven.

Als u op de dia een koppeling naar de video wilt plaatsen, klikt u in de linkerbenedenhoek van het dialoogvenster op Opties , selecteert u het vak Koppeling naar bestand en klikt u vervolgens op Invoegen.

Als alles er goed uitziet druk u tweemaal op Escape om terug te keren naar het programma. Hebt u nog meer feedback. Zoek het bestand dat je wilt invoegen. Als u een abonnement opMicrosoft voor bedrijven of onderwijs hebt, moet er verbinding zijn met internet video invoegen in powerpoint mac de video te kunnen afspelen. Klik op het tabblad Invoegen in de groep Media op de pijl onder Video.

Tips en waarschuwingen. Zie Opties voor het afspelen van een video instellen voor meer informatie over de opties voor het afspelen van video in Diavoorstelling. Kies een woord dat het type animated GIF aangeeft waar je een voorbeeld van wilt zien. Omdat de video is opgeslagen op een website in plaats van in uw presentatie, video invoegen in powerpoint mac, kunt u ook een onlinevideo invoegen via Microsoft Stream. Selecteer een filmbestand en klik op Invoegen.

Was deze informatie nuttig?

U kunt de video vervolgens tijdens uw presentatie afspelen. Hoe pak jij het altijd aan, presenteren met een video op je slide? U kunt een upgrade uitvoeren van Office naar een nieuwere versie. Met behulp van verschillende plug-ins zou je alsnog een online video in PowerPoint kunnen plaatsen.

Klik in het linkerdeelvenster van het dialoogvenster op ActiveX-instellingenselecteer Waarschuw mij voordat alle besturingselementen met minimale beperkingen worden ingeschakeld en klik vervolgens op OK.

Zie Ondersteunde video- en audiobestandsindelingen in PowerPoint voor meer informatie? Zie Play a video in PowerPoint for the web Een video afspelen in PowerPoint voor het web voor gerelateerde informatie, video invoegen in powerpoint mac.

  • Netflix serie downloaden mac
  • Familie buddenbruck namen
  • In afwachting van douaneinklaring aliexpress
  • Best team names for games