Fotos importeren van iphone naar pc windows 7

15.03.2021
332

Hoe kan dit? Wij hebben nog een andere blog geschreven waarbij wij je verschillende tips geven, die jou kunnen helpen om heel snel veel ruimte vrij te maken op je iPhone. Super vervelend, want ik wil met de originele grootte werken.

Tik op je Apple ID. Zoals velen wil ik ook graag af en toe een back up maken van mijn foto's naar mijn PC. Stap 2: Open iTunes. U kunt foto's naar uw pc importeren door uw apparaat aan te sluiten op uw computer en de Foto's-app van Windows te gebruiken:.

Dit doe je als volgt: Meld je aan bij iCloud op een webbrowser en klik op Foto's. DCIM is leeg op 4 foto's na.

Wat overigens logisch is. Download dan de nieuwste versie van de iTunes website? Gebruik de USB-kabel die bij je iPhone hoort. Als u dubbelklikt op een foto in 'Mijn fotostream', dan zal de foto getoond worden in de standaard fotoviewer op uw pc. Ik heb nu drie mappen op mijn pc; n grote afbeelding felicitatie in verwachting veel foto's, n map met alle extra foto's met dubbele namen ofzo die in een tweede lading over zijn gekomen.

Bij Windows 7 of nieuwer wordt nu vanzelf een dialoogvenster geopend.

Stap 1:  Sluit je iPhone met een usb-kabel aan op je PC. Tiếng Việt: Chuyển hình ảnh từ iPhone sang máy tính.
  • Hiermee geeft aan dat u via iCloud foto's die op de iPhone staan, beschikbaar wilt hebben op uw Windows pc.
  • Als ik volgens methode 1 de stappen volg, gaat het mis bij het klikken op Internal storage. Kijk dan op onze blog om te zien hoe je dit probleem moet oplossen!

IPhone Foto’s overzetten naar je pc of Mac

Bij het kopiëren van foto's als ik de iPhone al überhaupt herken stopt hij op willekeurige momenten, zonder foutmelding. Open dan gewoon via de startknop van Windows, menu Start.

Ik heb nu drie mappen op mijn pc; één grote met veel foto's, één map met alle extra foto's met dubbele namen ofzo die in een tweede lading over zijn gekomen. Als dit niet gebeurt kun je de map van je iPhone openen door naar Mijn Computer te navigeren en de map iPhone te openen. Ik open de foto in Drive en dubbeltap om vervolgens 'opslaan in filmrol' te kiezen.

Methode 2 van

Ik heb al gemerkt dat mij telefoon fotos dezelfde naam geeft wat er ook voor zorgt dat ik foto's op mijn pc mis. Heel frustrerend als je bv een foto album wilt maken en alle foto's door moet lopen. Hierbij is het dus goed om te kijken hoeveel ruimte je precies fotos importeren van iphone naar pc windows 7 hebt. De twee mogelijkheden zijn: via iCloud en door uw iPhone met een usb-kabel te verbinden met uw pc. Hoi Shane. Maar ik kom er nu achter dat dit niet alle foto's zijn.

Als je Windows 10 gebruikt en het programma Apple Foto's hebt genstalleerd, dan opent er als het goed is een dialoogvenster als je je iPhone verbindt via USB.

ICloud-foto's

Importeer foto's en video's vanaf opslagmedia , zoals een harde schijf of SD-kaart, in Foto's voor macOS. Dat is het programma met het bloemenicoontje in allerlei kleuren. Heb je zelf nog tips hoe je snel geheugen kunt vrijmaken?

Ik open de foto in Drive en dubbeltap om vervolgens 'opslaan in filmrol' te kiezen. Het grote voordeel aan Google Drive  is dat je 15 GB aan gratis opslagruimte ontvangt bij het aanmelden. Voor in mijn iphone koppel aan de pc, is hij ook ontgrendeld! Weet je niet zeker of je deze versie van iTunes hebt. Klik op Volgende.

Open dan gewoon via de startknop van Windows, menu Start. Dit staat in de rechteronderhoek van het venster. Klik op Foto's. Waarbij het kopiëren van de foto's op precies dezelfde wijze gaat, als dat u gewend bent te doen wanneer u via Windows Verkenner bestanden kopieert.

  • Het is een grijze app met tandwielen, het staat normaal gesproken op je beginscherm.
  • Deze worden nu automatisch gesynchroniseerd en zijn te vinden in je fotorol op je iPhone.
  • Heb jij enig idee wat er aan de hand is en hoe ik dit voor elkaar kan krijgen?
  • Ja Nee.

En dus zijn deze foto's dan ook niet via iCloud te kopiren. Het kan liggen aan het feit dat je scherm nog vergrendeld is als je de iPhone aan je computer koppelt. Open iCloud-foto's op je pc. Op m'n telefoon staan nog veel meer foto's, maar die laat ie niet zien in m'n internal storage fotos importeren van iphone naar pc windows 7 mis ik nu dus ook op m'n pc.

Heel frustrerend als je bv een foto album wilt maken en alle foto's door moet lopen. Echter, om diverse redenen zou u het fijn kunnen vind. Wat ik ook persoonlijk denk is dat op het moment van importeren eerst de camera van je iphone aan moet zetten. Dit staat bovenaan het venster.

1. De Foto’s-app

Als ik volgens methode 1 de stappen volg, gaat het mis bij het klikken op Internal storage. Zoals velen wil ik ook graag af en toe een back up maken van mijn foto's naar mijn PC. Kijk dan op onze blog om te zien hoe je dit probleem moet oplossen! Bij Windows 10 klik je op Doorgaan.

Heel frustrerend als je bv een foto album wilt maken en alle foto's door moet lopen. Dit staat in de linkerkolom van het venster. Want ook een foto is niets anders dan simpelweg een bestand.

Je kunt wel je opslagruimte uitbreiden, maar hier zitten wel kosten aan verbonden.

  • Maltezer puppy kopen friesland
  • Deelnemende restaurants gift for you lunch
  • Enrique iglesias duele el corazon lyrics english
  • Gekookte eieren bewaren hoe lang