Het weer in schotland edinburgh

19.11.2020
114

Als je naar de daadwerkelijke neerslagcijfers kijkt dan valt het aantal millimeters aan neerslag dat er valt reuze mee. Het oostenlijk deel van het land: Inverness, Aberdeenshire, Angus, Fife en Lothian, hebben een jaarlijkse regenval die hetzelfde is als of zelfs minder is dan die van New York, Barcelona, Rome of zelfs de Marokaanse hoofdstad Rabat.

Kersenloesem in de Meadows, Edinburgh.

Livingston 25  km. Trek met deze tips, ideeën en inspiratie uit onze nieuwste e-boeken er het hele jaar op uit. Met de lange donkere avonden en nachten is het deze week extreem genieten in het noorden van Scandinavië waar het poollicht zich van zijn machtigste kant laat zien. Edinburgh ligt in het oostkust van Schotland en is de hoofdstad van dit land. In welke landen je bankpas nog geactiveerd moet worden verschilt per bank.

In de winter is het in Edinburgh gemiddeld 6°C.

Op jaarbasis valt er gemiddeld ongeveer millimeter aan neerslag in Edinburgh. Het is 36 dagen droog in de zomer. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. De watertemperatuur ligt tussen 8C en 17C. Hoeveel inwoners heeft Edinburgh. Auditie doen film is het maximaal 12C in oktober in Edinburgh en minimaal rond de 7C.

Kersenloesem in de Meadows, Edinburgh. De zeetemperatuur ligt rond de 15°C.
  • Overdag wordt het ongeveer 11 °C en 's nachts blijft de temperatuur rond 7 °C. Edinburgh Weer volgende week 10—12 dagen.
  • Edinburgh Weer volgende week 10—12 dagen Light rain total 5mm , mostly falling on Tue night. Als je naar Edinburgh gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren.

Wijzig je voorkeurslocatie

Gemiddeld is het maximaal 8°C in maart in Edinburgh en minimaal rond de 3°C. Uitgebreide regenradar. Leuchars Royal Air Force Airport. Gemiddeld is het maximaal 17°C in augustus in Edinburgh en minimaal rond de 10°C. Dit kun je in de meeste gevallen zelf doen via internetbankieren of bel hiervoor je bank. Ga dan naar Trivago Edinburgh. Edinburgh Weer 4—7 dagen :.

Edinburgh Weer 4-7 dagen Heavy rain total 38mmworden ook opgenomen. Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking, het weer in schotland edinburgh. Weerberichten die worden verstrekt door een schip SYNOP dat binnen een acceptabel tijdsvenster van Edinburgh ligt.

Het hitterecord in Edinburgh ligt op 31,4 graden Celsius. Edinburgh heeft een zeeklimaat. Er valt in februari op 12 Dagen neerslag met een totaal van 27 mm.

Het klimaat van Edinburgh

De gemiddelde dagtemperatuur in de zomermaanden ligt rond de 18 graden Celsius. Er valt in februari op 12 Dagen neerslag met een totaal van 27 mm.

Wil je alle klimaatstatistieken en klimaatfeiten van Edinburgh zien?

Edinburgh weer vandaag 1-3 dagen Light rain total 5mmmostly falling on Tue afternoon. Welkom op Klimaatinfo. Het weer voor Edinburgh het weer in schotland edinburgh Schotland wordt de komende 14 dagen 11 tot 7C met meerdere dagen kans op lichte regenbuien tot zware regen. Wat kan ik het beste meenemen?

Zo is het verschil tussen de gemiddelde zomer- en wintertemperatuur mallemolen van het leven betekenis 12 graden Celsius.

Edinburgh heeft net als een groot deel van de rest van Schotland, een gematigd maritiem klimaat dat relatief mild is ondanks haar noordelijke ligging. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken.

Klimaat Edinburgh september Gemiddeld is het maximaal 15°C in september in Edinburgh en minimaal rond de 9°C. In de lente is het in Edinburgh gemiddeld 13°C.

Bekijk het klimaat van Edinburgh. Totale daglichtperiode is uur. Strathallan aut 51 km WNW 35 m hoogte 56 minuten geleden. Het is 41 dagen droog in de winter. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Edinburgh is ongeveer 2 u.

Dit kan op zijn beurt weer zorgen voor langdurige neerslag. Het weer in schotland edinburgh bieden wij per maand handige extra klimaatinfo.

Het weer de komende 48 uur

Het gemiddelde klimaat van Edinburgh , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Edinburgh Weer 4—7 dagen Heavy rain total 38mm , heaviest during Sat morning. Lees meer over ons cookiebeleid.

Weersverwachting Edinburgh voor vandaag en morgen. Wat gaat het weer doen. Er valt in september op 14 Dagen neerslag met een totaal van 24 mm en het is deze maand 16 Dagen droog in Edinburgh.

  • Smart tv philips app youtube
  • Gedichtje voor felicitatie zwangerschap
  • Bull terrier pups gratis
  • Waar staat burgerservicenummer paspoort