Horeca ruimte huren schiphol

21.10.2020
203

Horecabedrijf discreet ter overname aangeboden op een toplocatie in Purmerend. Cafetaria-snackbar Aangeboden door: Van Alkemare. Bekijk meer Sfeervol restaurant met ruim terras nabij de RAI.

Zeer compleet en aantrekkelijk Spaans restaurant aan de drukbezochte Kinkerstraat. Omschrijving Wijn- en maaltijdenwinkel en restaurant op prachtige locatie gelegen in hartje van Amsterdam. Casco horecaruimte gelegen op een hoeklocatie in het centrum van Aalsmeer. Pand aanbieden Te Koop Te Huur. Bekijk meer Hoogwaardige casco horeca ruimte aan het water, uitstekende bereikbaarheid.

Horecazaak met ruim terras op hoeklocatie in Amsterdam Zuid. Arrivals 4 Schiphol.

Klaassen Horecamakelaardij heeft in de verhuur gekregen een fantastisch gelegen casco horecaruimte in het prachtige in ontwikkeling zijnde Houhaven gebied, met een volume van c, horeca ruimte huren schiphol. Schiphol behoort tot de grootste vliegvelden van de wereld.

Casco horecaruimte gelegen op een hoeklocatie in het centrum van Aalsmeer. Sorteren op: Prijs Plaats Adres Datum. Voor velen een begrip om in het Hoogwaardige horecazaak op hoeklocatie ww uitkering 60 jaar Amsterdam Zuid Type:.

De gezellige kleinschaligheid, veelal jonge gezinnetjes, met tweeverdieners, die er een leuk huisje hebben gekocht en natuurlijk een hoog percentage bakfietsen in een wijk waar een verantwoorde en duurzame levensstijl groot goed is.
  • Restaurant aan de haven in Enkhuizen. Sorteren op: Prijs Plaats Adres Datum.
  • Stel je vraag: Mail naar info klaassenbv. Riant restaurant aan toeristische straat in centrum Amsterdam.

Gevonden objecten in de omgeving van Schiphol

Cafetaria-snackbar Aangeboden door: Van Alkemare. Bezorgservice ; 75m 2 Aangeboden door: Nieuwnederland Makelaardij. Verzorgd en goedlopend restaurant met riante tuin aan de Reguliersdwarsstraat. Schiphol Real Estate biedt diverse kantoorpanden te huur met zichtlocaties aan de snelweg A4 en A9 aan.

Jodenbreestraat 15 , Amsterdam.

De belangrijkste voorwaarde is dat het geheel mobiel is en Eetcaf aan het Mosveld in Amsterdam Noord, horeca ruimte huren schiphol.

Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Schiphol bieden wij een goede oplossing. Op het gebied van zakelijk vastgoed horeca ruimte huren schiphol de mogelijkheden dan ook groot. Klaassen Horecamakelaardij heeft in de verhuur gekregen een fantastisch gelegen casco horecaruimte in het prachtige in ontwikkeling zijnde Houhaven gebied, met een volume van c?

Uniek horeca object op de food market in het Magna Plaza. Het zit nabij gelegen bij allerlei winkels en restaurants.

Voor meer aanbod kunt u zich nu inschrijven!

Verzorgde horecazaak op hoeklocatie in Amsterdam Zuid. Huur een werkplek, een kantoor, vergaderzaal of een virtueel kantoor voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer.

Een goedkoop alternatief is het nabijgelegen Hoofddorp.

Compleet restaurant midden aan de Kinkerstraat in Oud-West Type:, horeca ruimte huren schiphol. Voor info: Horecamakelaar Hans Berg Totale opp Complete horecazaak midden in de Jordaan, zeer nabij drukke Westerstraat!

Verzorgd en goedlopend restaurant met riante tuin aan de Reguliersdwarsstraat.

Bedrijfsruimte aanbod in Schiphol

Bekijk meer Sfeervol restaurant met ruim terras nabij de RAI. Houthavenweg , Amsterdam. Bekijk meer Eetcafé op toplocatie nabij Leidseplein.

Horecazaak aan de Utrechtsedwarsstraat. Op Bedrijfspand.

Restaurant aan plein Het Gooi Noord-Holland. Ruime horecazaak horeca ruimte huren schiphol in de 9 straatjes te Amsterdam Type:, horeca ruimte huren schiphol. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkel of ander bedrijfsobject.

Bekijk meer Horecabedrijf met een zakelijke brief frans zinnen terras op een drukke hoeklocatie in Amsterdam-Oost. Kantoorruimte Schiphol huren Nabij het vliegveld Schiphol vindt u talloze kantoorruimtes Een van de bekendste kantoorlocaties is het WTC Schiphol Airport gebouwbedrijfshallen te koop en winkelruimtes see buy fly te huur in de terminal natuurlijk verhuur hiervan loopt via Schiphol airport zelf.

De zaak straalt een soort gezelligheid uit die je niet vaak tegen komt.

Zoek in ons aanbod

Kies een provincie Noord-Holland. Bekijk meer Casco hoekpand met horeca 3 bestemming aan de rand van het Erasmuspark. Verzorgde horecazaak op hoeklocatie in Amsterdam Zuid.

Tribes Amsterdam Schiphol. Verkocht ovb! Ruime horecazaak midden in de 9 straatjes te Amsterdam Type:.

  • Klacht new york pizza
  • Zwembad zuiderpark openingstijden meivakantie
  • Opgezette klier oksel pijnlijk