Kroatie weer mei

08.01.2021
265

Gemiddeld is het maximaal 10°C in november in Noord Kroatië en minimaal rond de 4°C. Op het vasteland doemen direct achter de kust de Dinarische Alpen op, een gebergte dat van noord naar zuid langs het hele kustgebied van Kroatië loopt.

Beste Kris, als je eind september of begin oktober nog graag in zee wilt zwemmen dan kun je zeker wel wat geluk gebruiken.

Klimaat Istrië augustus Gemiddeld is het maximaal 27°C in augustus in Istrië en minimaal rond de 23°C. Winter klimaat Istrië dec-feb In de winter is het in Istrië gemiddeld 10°C. De Adriatische kust in mei Steden aan de Adriatische kust in het zuiden zien hun temperaturen sneller stijgen in vergelijking met die van de noordelijke steden. Er zit wel wat verschil tussen de verschillende websites met statistieken over het weer, maar niet zo heel veel.

Het is 62 dagen droog in de herfst. Met mm gedurende 18 dagen, kan het regenen tijdens your trip.

En is er in die tijd nog wel wat te doen voor kinderen van 16 en 14 jaar. Het is echter goed mogelijk dat het binnen een bepaalde zomer lokaal wekenlang droog en warm is - de wintermaanden zijn in Kroati altijd te koel voor een zonvakantie   zonkalender van Gsm nummer opzoeken maand gemiddelde middag temperatuur C kans op zonnig weer kans op regen orkaankans zon cijfer 0 - 10 opmerkingen januari nee 0 - februari nee 0 - maart nee 1 - april nee 3 - mei nee 5 onzeker weer juni nee 7 - juli nee 8 - augustus nee 8 - september nee 6 - oktober nee 4 - november nee 0 - december nee 0 - Uitleg symbolen: ga naar symbolenpagina Uitleg zoncijfer: ga naar uitleg zoncijfer zonkalender!

Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee, kroatie weer mei. En is dit een leuk gebied om naar toe te gaan! Het is 2x kroatie weer mei dan Belgi, kroatie weer mei.

De watertemperatuur ligt rond de 16°C. Ik hoor verschillende geluiden hierover.
 • Beste Daantje, ook in september is het aan de kust nog mooi weer en kun je normaal gesproken nog gewoon zonnen en zwemmen.
 • De kuststeden Split, Dubrovnik, Pula en Zadar en de talrijke eilanden voor de kust lokken elk jaar vele zonaanbidders van over de hele wereld. Nu is mijn vraag : eind april begin mei hoe is dan meestal het weer.

Beste reistijd Pula, Kroatië

Wij willen eind augustus richting Kroatië komen om te camperen en duiken en uiteraard onderwater te fotograferen. Gemiddeld valt er op 6 dagen sneeuw in Noord Kroatië. Alvast bedankt! Daar komt nog eens bij dat er langs de kust veel dennebomen groeien. Kunnen jullie daarvoor suggesties geven?

 • Hallo Wij zouden in oktober met de camionnet en de twee honden naar Kroatië gaan voor een kleine maand.
 • Moet ik er van uitgaan dat ik dan zoizo een slechte week tegemoet ga of kan dat nog volledig omslaan daar? In de bergen zelf is er sprake van een bergklimaat , dat koele zomers en koude winters met zich mee brengt.

Gemiddeld is het maximaal 24C in september in Dalmati en minimaal rond de 18C? Zijn er plekken waarvan u zegt, daar heb je ook in september nog veel kans op dagen met 30 graden en prettige zeetemperaturen.

Beste Richard, of net andersom. Voor het warmste weer en de meeste kans op zon ga je meer naar het zuiden, kroatie weer mei, hoe meer naar kroatie weer mei zuiden hoe warmer het weer normaal gesproken is, joh dt moeten jullie echt zien? Dacht zelf in mei. De watertemperatuur ligt rond de 28C. Met goed weer is de maand mei een aanbevolen maand om op deze plek te runderrollade braden in braadpan.

Ontdek het weer in Kroatië in andere maanden

Het is deze maand 12 Dagen droog in Kroatië en gemiddeld sneeuwt het 9 Dagen in januari. Gemiddeld is het maximaal 11°C in december in Dalmatië en minimaal rond de 6°C. Zomer klimaat Pula jun-aug In de zomer is het in Pula gemiddeld 26°C.

Kroatië wordt steeds populairder als zonvakantie bestemming.

Meer informatie kroatie weer mei een afspraak maken Bekijk de informatie over inentingen voor Dagkaart voor tram amsterdam op de site van de GGD.

Gemiddeld is het maximaal 23C in september in Pula en minimaal rond de 19C. Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers.

Waar naar toe in Kroati in mei, kroatie weer mei, afhankelijk van het weerbericht. Gemiddeld valt er op 18 dagen sneeuw in Noord Kroati. Vriendelijke groeten, Karianne.

Kroatië Jaarlijks Weer

Wij vliegen naar Zadar nou is mijn vraag waar is het het warmst in oktober in Kroatie? Bankpassen zijn standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa. Nu is mijn vraag : eind april begin mei hoe is dan meestal het weer.

Kroatië weer donderdag 2 mei Beschrijf je ervaring met het weer:.

 • Wat is je naam?
 • Of liever een heuvellandschap?
 • Het wintersportseizoen in Kroatië vindt plaats in de maanden december, januari en februari.
 • Toggle navigation.

Het klimaat is heel leuk op deze locatie in mei? Op veel campings is het in de zomermaanden prima vertoeven langs de Kroatische kust.

De zeetemperatuur ligt rond de 17C. Het is 55 dagen droog in de winter. Zowieso heeft Istrie meer regenval dan de rest van de Adriatische kust van Kroatie, binnen enkele dagen vertrek ik met mijn vriendin naar Pula en gaan we ginds kamperen aan de kust. Hallo. De zeetemperatuur ligt rond de 22C. Na kroatie weer mei aantal regenachtige zomers terwijl we wel voor de zon gingen in andere landen gaan we komende zomer naar Zadar op vakantie, kroatie weer mei.

Klimaat Pula

Toch zijn de zomermaanden zeer geliefd omdat ze midden in de zomervakantie van veel Europese landen vallen. Berichtnavigatie Prev Post. Kroatië Vochtigheid. Er valt in juni op 15 Dagen neerslag met een totaal van 49 mm en het is deze maand 15 Dagen droog in Kroatië.

Hoi Karianne, Dank je voor je reactie. Dat is gelijk aan de tijd in Nederland. Maar dit soort controles doet de politie kroatie weer mei met mensen die niet in een auto zitten.

 • Gefeliciteerd met je nieuwe baan humor
 • Gedicht oma overleden toon hermans
 • Svr camping omgeving tiel