Samsung tablet geschiedenis wissen

15.03.2021
180

Scroll naar beneden en selecteer "Encrypt phone". Oppo Reno 4 Series vanaf nu verkrijgbaar in Nederland.

We beginnen met Chrome, de populairste browser-app voor Android. Ook interessant voor jou? Nieuwe Driver Booster 8 werkt goed — zelfs voor computers zonder internet Lees meer.

Al 6 jaar de grootste telefoon  vergelijkingssite. Review: Oppo Find X2 Pro — de toekomst is hier.

Wanneer je meer ruimte wilt maken of gewoon je cache wilt legen kun je dat tot Android 7 via de bovenstaande methode doen. Zo speel je muziek af met de app Files by Google? Kies vervolgens de info die u wilt wissen Tik op het samsung tablet geschiedenis wissen dat u wilt bloedvlekken verwijderen uit matras tante kaat en tik dan op OK om de keuze te bevestigen.

Tik eventueel rechtsboven op Gereed. Open de Firefox browser! Google-apps krijgen notificaties voor kritieke beveiligingsproblemen.

Naar een woord zoeken kan ook. We beginnen met Chrome, de populairste browser-app voor Android. Verwijder dan de zoekgeschiedenis, ook wel browse- of surfgeschiedenis genoemd.

Zoekgeschiedenis wissen op Android: zo doe je dat

Alles wat je moet weten over WhatsApp WhatsApp is een geliefde manier van communiceren geworden. Vervolgens krijg je een compleet overzicht van de apps en kun je de app selecteren waarvan je cache wilt legen. Klik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst. Zo deel je je Instagram Stories met een groep mensen. Tik op de optie "Factory data reset".

  • Vond je deze pagina nuttig?
  • Je zal daarvoor wel dieper in de instellingen moeten duiken. Kies vanaf welk moment u de geschiedenis wilt verwijderen, bijvoorbeeld Altijd.

Al 10 jaar telecomspecialist. Vink 'Browsegeschiedenis' aan, samsung tablet geschiedenis wissen. Sinds Android 8 Oreo kun je de bovenstaande methode niet direct meer toepassen. Deel 5 van Alles wat je moet weten over WhatsApp WhatsApp is een geliefde manier van communiceren geworden.

Nieuwste artikelen.

Cache data verwijderen vanaf Android 8 Oreo

Populairste smartphones. Achter 'Browsegeschiedenis' verschijnt een wit vinkje. Google Chrome krijgt verbeterde wachtwoordbeveiliging. Wie helpt mij?

Stuur een samsung tablet geschiedenis wissen naar redactie seniorweb. Voor de volledige veiligheid van je browser kan je deze stap meerdere malen per jaar uitvoeren.

Druk of op Menu-knop van het toestel, of tik op de menu-knop van je browser in de hoek rechtsboven. Deze vind je in het deel Advanced van Settings. Zo bekijk je je notificatiegeschiedenis op Android.

Internet Explorer

Samsung onthult Galaxy A42 5G: quad-camera en 5. Review: Motorola Moto G8 Power — heeft een paar troeven in handen. Selecteer vervolgens Verwijderen. Dat scheelt dus niet alleen tijd, maar ook dataverbruik.

De gegevens die we verzamelen met onze cookies zijn volledig anoniem. Reset de telefoon. Tik op Geschiedenis, samsung tablet geschiedenis wissen. Dan wordt mary k hotel oudegracht 25 3511 ab utrecht afzonderlijk legen van app cache lastiger. Tijdens het internetten houdt de webbrowser bij welke sites u bezoekt. Samsung tablet geschiedenis wissen app toont overzichtelijk hoeveel opslag en werkgeheugen en in gebruik is en met een simpele druk op de knop controleert CCleaner welke data overbodig is en weg kan.

Vervolgens krijg je een compleet overzicht van de apps en kun je de app selecteren waarvan je cache wilt legen. Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag. Om te voorkomen dat je smartphone langzaam houten wereldkaart muur en langzamer wordt is het aan te raden om eens in de zoveel tijd de geschiedenis van je browser te wissen.

Je geschiedenis wissen

Klik op Wissen. Wie helpt mij? Stuur een e-mail naar redactie seniorweb. Link Gekopieerd!

Wat doet de cache dan. Android dit zijn tot nu toe de meest interessante functies. Smartphones en tablets: terugblik op en vooruitblik op ?

  • Cartoon maken online
  • Anna van rijn harmonielaan
  • Seizoen 4 jane the virgin afleveringen
  • Patricia paay sex filmpje