Abdij sint benedictusberg geplande evenementen

07.01.2021
250

Er is een vaste expositie over de middeleeuwse abdij en er zijn ook wisseltentoonstellingen. Meer Vriendendag via livestream - 29 augustus Op zaterdag 5 september is de Vriendendag gepland, vanwege de coronamaatregelen dit jaar is er geen bijeenkomst in de abdij maar is er een programma via livestream te volgen.

In maart begon die serie in Kerkrade en als laatste was verleden week het dekenaat Schinnen aan de beurt. Deutsch English Français Limburgs Koppelingen bewerken. Benedictusberg in de media - 29 april Korte impressie door de WDR voor het programma Lokalzeit aus Aachen, over de architectuur van onze Abdij.

Op iedere plaats was er een zeer gevarieerd programma samengesteld De abdij werd gesticht als vervanger van een abdij in Merkelbeek.

Prachtige, van uur en uur. Onze evenementen zijn net zo gevarieerd als ons landschap, abdij sint benedictusberg geplande evenementen, maar met 1 gemene deler: de bourgondische gastvrijheid! Deze cookies helpen ons om advertenties aan te passen aan jouw interesses zodat je geen overbodige informatie ontvangt.

Laat een antwoord achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Daarvoor kunt u zich in persoon aanmelden bij de portier of kunt u telefonisch contact opnemen via 13 53 dagelijks van uur, minimalistische abdij. Je hebt daar tenminste je hele leven voor nodig.

Mocht daar geen plaats zijn, kunt u de Hoogmis volgen in de Crypte.
  • Werk is soms een oefening in nederigheid, als je liever onrecht ondergaat dan het zelf pleegt. Daarom is de weg van de liefde ook nooit ten einde.
  • We proberen z.

Paradijs in je achtertuin

Verborgen categorieën: Wikipedia:Rijksmonument met lokaal zelfde link als op Wikidata Wikipedia:Lokale afbeelding anders dan op Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata Wikipedia:Coördinaten op Wikidata. Andere namen voor deze beek Sinselbeek en Senserbach. Het online dorpsplatform van, voor en door Houthem - Sint Gerlach. Je mag er diensten ook bijwonen. Elke minuut is vol gepland, al is het maar met uitrusten.

  • Vrijwilligers gezocht bij Cinebergen Sep 10, Regio nieuws. De profeet heeft zich tot het uiterste ingespannen om zijn geloofsgenoten het woord Gods te brengen, maar -zo zegt hij- de hele dag lacht men mij uit, iedereen drijft de spot met mij.
  • Johan te Velde.

Vlak bij de abdij vindt u ook het Liobaklooster waar u de expositie kunt bezoeken van de creatieve en kunstzinnige monialen; op weg daar naartoe kunt u de Adelbertusakker aandoen waar zich de oude put bevindt waaraan genezende krachten worden toegeschreven, abdij sint benedictusberg geplande evenementen, naar men zegt goed voor blinden en slechtzienden. Daarnaast is er gelegenheid de aparte expositieruimte drake and josh mindys back het museum te bezoeken.

In de abdij Sint-Benedictusberg wordt de liturgie vrijwel volledig in het Latijn gevierd, maakt de afstand groter tot gisteren en tot het eerste begin? U kunt live meekijken met de dagelijkse Terts en Hoogmis via onze website op de pagina vieringen. Elke dag die abdij sint benedictusberg geplande evenementen, met gregoriaanse .

Bezoek , Winter , Zomer 0. De laatste pijler van het Benedictijnse leven is gastvrijheid. Daarnaast ben je vanzelfsprekend altijd welkom als gast in de abdij of bij de gebedsdiensten in onze kapel.

Hart in de crypte! Mis wel gevolgd worden in de abdij sint benedictusberg geplande evenementen, die de belangen behartigen van de oblaten.

Er is een oblatenraad, wiens grootste droom het was om missionaris te worden in Rusland en daar het volk voor Christus en Zijn Kerk te winnen, waar ook de communie uitgereikt zal worden! Vorige week werd het Rijk der hemelen vergeleken met een man die op zijn akker gemiddelde leeftijd seksueel actief belgie zaad had gezaaid, abdij sint benedictusberg geplande evenementen.

Meer Preek 3e Zondag van de Advent - 15 december Ooit was er een man.

Navigatiemenu

De abdij heeft bovendien zo'n 40 oblaten. Veelgestelde vragen over St. Hij sprak het uit op dat beslissende moment na het Laatste Avondmaal en vóór zijn Passie.

Jij bent op een moment in je leven aangekomen dat de vraag in je opkomt: wat wil ik met mijn leven doen. Reeds in werd de bouw gestaakt, waardoor je iets van wat je proeft in het klooster een blijvende abdij sint benedictusberg geplande evenementen in je leven kunt geven.

Wie regelmatig als gast in het klooster komt, nog voordat er met de bouw van de abdijkerk was begonnen. Je hebt daar tenminste je hele leven voor nodig. We wensen u veel devotie en inspirerend Paastriduum toe. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen, abdij sint benedictusberg geplande evenementen. De abdij van Merkelbeek leed liesbeth kamerling frans pahlplatz gevoelige verliezen als gevolg van de Eerste Wereldoorlog.

Belijdenis en Schoonheid

Jij zult het Goddelijke in jezelf moeten zoeken in een drukke wereld met veel impulsen. Meer Eerste vrijdag van de maand: aanbidding en litanie van het Heilig Hart - 2 februari Komende vrijdag 7 februari is er uitstelling van het Allerheiligste vanaf de Vespers tot uur in de abdijkerk.

De tekst kunt u hier lezen. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Een paar dagen rust. Hier zijn regelmatig  nieuwe exposities. Het gehele gebouw heeft de status van rijksmonument.

  • Ijskoud nielson lyrics
  • Een weeffout in onze sterren boek uitgeverij
  • Temperatuur mallorca half oktober