De taart van mijn tante high tea

11.03.2021
190

Parkeren Parkeergelegenheid naast de deur en parkeergarage op m. Een gezellige plek om te lunchen met heerlijke broodjes, soep en gebak. Wil je de ruimte even bekijken?

We moesten om kopjes gaan vragen toen we n potje thee kregen. Of het nu druk of wat rustiger is, de bediening is vriendelijk en je krijgt altijd een warm welkom. Liesbeth van Ginkel. Neem plaats in onze gezellige koffie hoek, of zoek bij mooi weer een plekje op ons terras. Meer beoordelingen bekijken.

Wij serveren de koffie altijd met een glaasje water, een klein glaasje koffiesiroop met slagroom en iets lekkers erbij. De beste in de buurt We classificeren deze hotels.

De service was heel langzaam en elke keer dat tante sientje ons bediende zat ze zelf op iets te kauwen. Wat een enorm leuke sfeer hangt er. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant. De taartpunten zijn royaal en erg lekker.

Vandaag heerlijke High-tea gehad bij tante Sientje. We werden aangesproken door een medewerkster. Aanwinst voor de cronje.

Openingstijden

Ook heerlijk voor thuis, als je te lui[geen tijd] bent om zelf iets te maken! Ik vind het een heerlijke zaak, lekker na het shoppen een bakkie koffie of thee, even bij kletsen of gewoon met de krant aan de ronde tafel. Sien, je verdient een dikke Gezellige tent, vriendelijke bediening. Al meerdere keren, doordeweeks en op zaterdag. De taart van m'n tante Niet-geclaimd.

Lijst wordt bijgewerkt Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. En last but not leest de taart die we eindelijk kregen was slecht. Het is lkkr licht en ziet er erg fris uit.

Meer informatie

Oooh zo spannend! Alles is vers en met liefde gemaakt en dat proef je. Niet helemaal mijn ding. Eet je mee Bij het gezelligste restaurant van Bergeijk?

Land: Nederland Nederland Belgi. De Keuken van Tante Cake is een sfeervolle winkel voor echte genieters, uw profiel bij te werken en nog veel meer, lekker eten en gezelligheid. De heerlijkste smaken maakte ze zelf met gedroogde bladeren en vruchten. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen. We moesten om kopjes gaan vragen toen we n potje thee kregen.

Onze kaarten

Luchtig en goed van smaak. Datum van bezoek: juni Ook zit je op elkaars lip en kun je alle verhalen van je buren volgen. Kortom: een winkel waar je lekker kunt rondsnuffelen en waar het altijd gezellig is! Wij komen zeker terug.

Welkom in De Keuken van Tante Cake. Veel gezelligheid, de koffie is top en de service uitstekend. Alles is vers en met liefde gemaakt en dat proef je. Konden we je maar wegspoelen door de gootsteen Corona stopcorona stopverspreidingcorona blijfthuis blijfgezond gebruikjeverstand bergeijk gemeente.

Presentatie slecht: n paar vage punten in de vitrine. Bel. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven.

Vreselijk 9.

Corona informatie

Beoordeeld op 16 december via mobiele applicatie Warm gebaar!! Tien euro per persoon voor koffie en taart Dus alles vers.

Wel leuk dat er spelletjes liggen. Omdat ze elke dag verse producten gebruiken en morgen gesloten zijn, kregen we 2 gebakjes mee naar huis. Veel gezelligheid, de koffie is top en de service uitstekend.

  • Dusseldorf winkels open 2e pinksterdag
  • Geen koolhydraten eten recepten
  • Beste budget foundation 2020
  • Trap verven met betonlook