Facebook vrienden niet zichtbaar

10.10.2020
206

Facebook heeft sinds een tijdje rechtsboven een vakje, waarin je kunt zien welke vrienden wat en wie liken. Op Facebook kun je allerlei dingen delen, van je nieuwe kledingstuk tot vakantiekiekjes van vroeger. Mijn Online IDentiteit 4 september at

Hoe kan ik plaatjes delen van een gesloten groep, waar ik lid van ben, op de tijdlijn van mijn vrienden? Enkel terug in privacyinstellingen veranderen lijkt niet te werken. Hij mag van mij niets zien maar ik wil hem wel kunnen volgen. Ik ben van e-mailadres veranderd, maar ik log nog steeds in met het oude. Kan ik als BlackBerry-gebruiker mobiel FB-chatten?

Daarnaast kan je op Meer opties klikken. Vice versa uiteraard ook! Deze toegang is dus niet bedoeld om jou te bespioneren. Facebook is gratis voor de gebruiker en moet dus bekostigd worden door middel van advertenties. Ik heb een groep aangemaakt en kan nu facebook vrienden niet zichtbaar vanuit mijn eigen vriendenlijst mensen toevoegen.

De gemeenschappelijke vrienden die je níet ziet, zijn dus personen die hun vriendenlijst eveneens voor jou en anderen danwel iedereen hebben afgeschermd.
 • Het moet haast iets persoonlijks zijn, een van mijn familieleden, die niet met deze persoon bevriend is, zou wel gewoon een vriendschapsverzoek kunnen sturen… Hebben jullie een antwoord op deze vraag? Hoe kan het dat je zonder uit te nodigen en zonder uitgenodigd te zijn toch vrienden bent met iemand?
 • Cookies voor website-analyse Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren.

Je kan alle statusupdates die je zelf geplaatst hebt bewerken, ook stokoude. Je sociale acties worden dan niet meer aan advertenties gekoppeld. Ze duiken ook regelmatig in het nieuwsoverzicht zelf op.

Of als iemand mijn verzoek heeft afgewezen? Toen heb ik mijn nummer gegeven en hij heeft hetzelfde probleem. Dank je wel voor de reactie. Waarom krijg ik ineens een hoop likes op een heel oude foto van mij?

 • Niet dus….
 • Ook kun je hier instellen of jij wordt getoond als je bent getagd.

Hoe krijg ik dit er wel op. Kan ik met iemand chatten en privberichten verjaardag vrouw honden versturen zonder dat we vrienden zijn? Rik: maar met de meeste van die personen heb ik nog nooit gechat, facebook vrienden niet zichtbaar, hoe komt dat dan. Wij leggen het uit in dit artikel. Op dit moment heb ik op mijn Facebook-account een soort subaccount met een andere naam.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

Als je de functie hebt uitgeschakeld, krijg je nog steeds al je berichten. Ik zie bij de chat achter de mensen een groene stip online of telefoontje met mobiel online staan. Je kan natuurlijk ook de bewuste vriend uit de lijst wippen.

Wat wil dit zeggen. Ik weet zeker dat de 9 vrienden die jij ziet op jouw eigen pagina worden bepaald door hoe vaak jij op iemands profiel kijkt en dat het niets te maken heeft met hoe vaak iemand op jouw profiel kijkt. Zoals jij deze 9 personen ziet, zien anderen de groep trouwens niet Dit heb ik ook even geprobeerd door een nepprofiel aan te maken, facebook vrienden niet zichtbaar. Deze toegang is dus niet bedoeld om jou te bespioneren.

Vrienden   Is het mogelijk om mijn vriendenlijst te verbergen. Hoe kan ik iemand blokkeren.

Facebook berichten niet zichtbaar op tijdlijn maken

Als je lid bent van een groep, kan je ook met de hele groep tegelijk chatten. Creëer meer privacy door deze functie voor uw eigen profiel uit te schakelen. Bij voorbaat dank, Liza.

 • Zo ja, waar?
 • Hoe kan ik ze ook op andere apparaten binnenkrijgen zonder dat hij het weet?
 • Je profiel zal altijd zichtbaar zijn, maar Facebook biedt je wel de mogelijkheid om bijna onzichtbaar te worden.
 • Heb me per ongeluk aanwezig geklikt op een evenement van een FB lid niet bevriend.

Ik heb iemand die geen vriend is op Facebook een bericht gestuurd. Maar bedenk dat Facebook veel van je weet: waar je zoal uithangt, welke wifi-netwerken je gebruikt, kan niemand jou opnieuw in die foto taggen, voor de duidelijkheid, dan gaat alles zoals het moet.

Neem ik een andere pc, facebook vrienden niet zichtbaar, dan is er sprake van een blokkade. Beste Roel, Bedankt voor jouw vraag. Gelukkig kun je daar iets aan doen.

Als je jouw tag uit een foto hebt laten verwijderen. Is dat het gev. Steenmarter onder dakpannen geluid Online IDentiteit 3 juni at Hoe kan facebook vrienden niet zichtbaar dat vermijden.

Je privacy waarborgen op Facebook

Wanneer je een album deelt, kan je vrienden naar keuze als bijdragers toevoegen. Is dat zo te veranderen dat alleen mijn vrienden behalve kennissen dit kunnen zien? En ja hoor, na een paar dagen stonden ze allebei bij de 9 personen.

Hoe kan ik de meldingen uitschakelen voor een specifieke statusupdate. In mijn lijst van geblokkeerde personen staat niemand.

Klik hier om je antwoord te annuleren.

 • Blauwe plek been
 • Snel online zinnen vertalen
 • Vliegtijd sri lanka naar malediven
 • Harrie jekkers ibiza adres