Geen geluid dell pc

22.11.2020
445

Probeert u het later nog eens. Selecteer in het linkerpaneel Windows Update.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.

Als er geen schade is, ga dan verder met de volgende stap. Bij veel geluidsboxen is lampje dat gaat branden zodra de boxen aan staan. Opmerking: Laptop-pc's hebben een ingebouwde luidsprekers. Heeft dit allemaal niet geholpen en heeft u nog steeds geen geluid op uw computer, dan bestaat de mogelijkheid dat wij u helpen via computerhulp op afstand. Microsoft Windows-updates downloaden en installeren.

De Windows-probleemoplosser uitvoeren in Microsoft Windows 8. Als u merkt geen geluid dell pc er een fysieke schade is, geen geluid dell pc, neem dan contact op met Dell Technische Support voor meer informatie over de reparatiemogelijkheden die in uw regio beschikbaar zijn? Klik in het paneel Instellingen op Bijwerken en Beveiliging.

Is er misschien een structurele oplossing voor mij. Opnieuw opstarten sluit alle applicaties en software die worden uitgevoerd op uw computer of op de taakbalk en tientallen andere services die mogelijk zijn gestart door diverse applicaties en actief zijn op de achtergrond.

Navigeer naar de uitgepakte bestanden en voer het MaxxAudio-installatieprogramma x64 of x86 uit om de software handmatig te installeren. Een laatste stap is het controleren of de audiokabel goed aangesloten is op de achterkant van de luidsprekers. Start de computer op en Windows 10 zal automatisch een nieuwe geluidsdriver installeren.
  • Windows kan audio opnemen via de microfoonpoort, de ingebouwde microfoon of Bluetooth. Wij concentreren ons op  Besturing voor geluid, video en spelletjes.
  • Hardwareproblemen kunnen worden veroorzaakt door verouderde of defecte stuurprogramma's.

Zijn de geluidsboxen voorzien van stroom?

Het is mogelijk dat de service. Verzenden Nee, bedankt. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Mijn geluid doet het namelijk ook niet altijd en heb het idee dat dat aan mijn instellingen ligt. Was dit artikel nuttig? Als u last hebt van symptomen zoals microfoon werkt niet, haperende, schokkerige, krakende of stoterige opnamen, microfoon die af en toe uitvalt of vervormingen, volg dan de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Als u merkt dat er een fysieke schade is, neem dan contact op met de Technische Support van Dell voor meer informatie over de reparatiemogelijkheden die in geen geluid dell pc regio beschikbaar zijn.

Het bereik van het Bluetooth-signaal kan variren per Bluetooth-apparaat. Als er meerdere apparaten voor audio-uitvoer beschikbaar zijn, controleert u of u het juiste apparaat hebt geselecteerd. Dell raadt u aan de apparaatdrivers en het BIOS te updaten als onderdeel van uw geplande updatecyclus.

Bij het herstelproces worden alle gebruikersdata van de pc verwijderd.

Was deze informatie nuttig?

Meer hulp nodig? Waarschuwing: Wanneer u de fabrieksinstellingen van uw computer herstelt of het besturingssysteem met herstelmedia opnieuw installeert, worden alle data op uw pc gewist. Contact Over ons Onze werknemers Nieuws. Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Opmerking: Sla altijd uw documenten en andere werk op voordat u opnieuw opstart. Hebt u problemen met audio of geluid op uw Dell computer, geen geluid dell pc.

Klik op ' Start ', "uit te breide. Het is mogelijk dat de service. Heb deze laptop al maanden en nog nooit problemen mee gehad. Dit kan inhouden dat u wat moet uitproberen voordat u het juiste apparaat heeft!

Geluid problemen oplossen

Websites openen niet goed, dan bij de 2de keer openen weer voor de 2de keer klikken eindelijk openen met veel vertraging. Opnieuw opstarten kan veel problemen vrijwel onmiddellijk oplossen. Mogelijk heeft de toepassing een knop voor het dempen of een volumeknop in haar hoofdvenster, dus controleer dit a.

Klik op Audio opnemen en klik vervolgens op Probleemoplosser uitvoeren.

Spring naar de content Home Tips en trucs Windows Geluid van de computer werkt niet. Bel: Als u de oorzaak van het USB-probleem na de diagnose via Dell ePSA en andere stappen van de probleemoplossing nog niet hebt achterhaald, adviseren wij om de hardware te controleren met behulp van Dell SupportAssist, geen geluid dell pc.

Het standaard audioafspeelapparaat is het apparaat dat Microsoft Windows gebruikt om geluid te produceren. Deze methode is de meest eenvoudige fotocollage maken online hema om uw computer naar de oorspronkelijke staat te herstellen!

Start uw Dell pc opnieuw op. Als er meerdere apparaten voor audio-uitvoer beschikbaar zijn, controleert u of u het juiste apparaat hebt geselecteerd. Ik heb een medion akoya MSM Selecteer het op uw pc genstalleerde besturingssysteem voor meer informatie over hoe u Systeemherstel moet uitvoeren: Microsoft Geen geluid dell pc 10 Microsoft Windows 8 of 8.

Een hardwarediagnosetest kan u helpen om te achterhalen wat het probleem is en welke stappen u moet nemen om het probleem te verhelpen.

Bedankt voor uw feedback.

Ga ernaartoe om te downloaden voor uw specifieke systeem. Als eerste nieuwe functies krijgen. Koppel de audiokabel en de voedingskabel los indien aanwezig voordat u de spuitbus gebruikt om de poorten te reinigen. Terug naar boven.

Bij het herstelproces worden alle gebruikersdata van de pc verwijderd. Controleren of er updates uitstaan en u opnieuw moet starten Sla uw werk geen geluid dell pc en sluit alle geopende toepassingen. Waarschuwing: Wanneer u de fabrieksinstellingen van uw pc herstelt of het besturingssysteem met herstelmedia opnieuw installeert, worden alle data op uw pc gewist.

  • Openingstijden action apeldoorn koningsdag
  • Baking soda schimmel badkamer
  • Huwelijk maxima willem alexander wiki