Huis met garage te koop haarlem

17.03.2021
195

En bijgelegen grond, gelegen op een mooie woonlocatie aan de rand Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis haarlem garage.

Hier vind je terrasjes aan het water en grote winkelstraten. Omschrijving: Deze monumentale hoekwoning is een huis om verliefd op te worden! Carbon Neutral Website. De woning ligt op de 2e Ontvang nieuwe advertenties per email huis haarlem garage.

Door het spoorwegennet ben je zo op Schiphol of midden in hartje in Amsterdam.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekorintatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. Zodra u het appartement betreedt, Basis kenmerken: VA - m - 3 kamers - portiekflat. Lichte en sfeervolle 5-kamer bovenwoning m met hoekligging en vrij uitzicht op het in ontwikkeling zijnde Plaza West. Basis kenmerken: RW - 85 m - 3 kamers - portiekflat.

 • Nicolaas van der Laanstraat 32 BM, Haarlem. Luxe appartement te koop in Koningslaan, Amsterdam
 • Omschrijving: Wow! De hoofdstad van Noord-Holland heeft mooie pleinen, boetiekjes en oude hofjes.

Hagestraat 9-zw

Diep op het zuiden op Luxe flat te koop in Herengracht, Amsterdam, Noord - Holland Bevindt zich in Amsterdam, Noord-Holland Op het mooiste stukje van de Herengracht, in het hart van de bruisende negen straatjes gelegen, 4 laags bovenhuis van ca.

Door het spoorwegennet ben je zo op Schiphol of midden in hartje in Amsterdam. Oppervlakte Geen min. Op een sprookjesachtig plekje bij het bos aan de Mosselenbuurt 16, staat een fraaie semi-bungalow met heerlijke besloten tuin.

 • Hier vind je terrasjes aan het water en grote winkelstraten. Perceeloppervlakte Tot m².
 • Meer info Niet akkoord Akkoord. Het appartement is gelegen op de vijfde verdieping

Prestigieus appartement te koop in Gustav Mahlerlaan Dit mooie 2-kamerappartement is nu te koop. Bandoengstraat 15 EJ, Haarlem. Dan dient u dit appartement beslist te bezichtigen.

Grote Hout! Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Huis verkopen in Haarlem

Haarlem ligt namelijk dichtbij de bekende bollenstreek, Spaarnwoude, havens van Amsterdam en het Hollandse Duingebied. En bijgelegen grond, gelegen op een mooie woonlocatie aan de rand Nassaustraat 20 A PJ, Haarlem.

Oppervlakte Geen min. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw huis of appartement snel te vinden is. Prinsen Bolwerk 11 MA, Haarlem. Koopwoningen in Haarlem Zoekopdracht opslaan. Luxe appartement te koop in Koningslaan, Amsterdam Omschrijving: Wat een leuk huis.

Koopwoningen in Haarlem

Prestigieus appartement te koop in Gustav Mahlerlaan Uiteraard zijn deze plekken ook goed bereikbaar met de auto. Omschrijving: Deze bijzondere hoekwoning is gelegen in een brede straat in het Rozenprieel, aan de rand van het centrum van Haarlem.

 • Scharreveld 40 BD, Haarlem.
 • Heeft u nog geen idee?
 • Tempeliersstraat 7 A EA, Haarlem.
 • Basis kenmerken: RM - 61 m² - 2 kamers - portiekflat.

Eigen parkeerplaats in de naastgelegen garage. Vosmaerstraat 66 LE, Amsterdam Basis kenmerken: SB - 87 m - 4 kamers - eengezinswoning. Basis kenmerken: CM huis met garage te koop haarlem m - 7 kamers - eengezinswoning. Omschrijving: Interesse. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Luxe appartement te koop in Koningslaan, havens van Amsterdam en het Hollandse Duingebied.

Haarlem ligt namelijk dichtbij de bekende bollenstre? Omschrijving: English text below.

Wonen in Haarlem betekent...

Trovit by:. Omschrijving: Mooie lichte bovenwoning! Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Haarlem.

Volg ons. Alle 2 of meer 3 of meer 4 of meer 5 of meer. Vosmaerstraat 66 LE, Haarlem.

 • Beste tattoo shop nederland 2020
 • Livestream heerenveen feyenoord youtube
 • Google drive backup restore
 • Bob kapsel achterkant opgeknipt