Knippen en plakken apple

16.11.2020
100

Command-Pijl omhoog : De map met de huidige map openen. Control-B : Eén teken naar achteren verplaatsen.

Option-Command-L : De map 'Downloads' openen. Als u  meerdere invoerbronnen gebruikt  om in verschillende talen te typen, wijzigen deze toetscombinaties de invoerbron in plaats van Spotlight weer te geven. Shift-Command-Delete : De prullenmand legen. Control-E : Naar het einde van een regel of alinea gaan. Wesley Fabry 29 augustus om stegman die kun je niet benaderen, als er zich iets op het klembord bevindt kun je dit raadplegen door te plakken.

Shift-Pijl naar rechts : De tekstselectie met één teken naar rechts uitbreiden. Handig als je een beginnende Apple gebruiker bent.

Option-Helderheid hoger : Beeldschermvoorkeuren openen. Toetscombinaties op een Mac Door bepaalde combinaties van toetsen in te drukken, trackpad of ander invoerapparaat is vereist, wordt u gevraagd of u dit nu wilt doen! Als wijzigingen aan geopende documenten niet zijn bewaard. Command-Helderheid lager knippen en plakken apple Synchrone weergave in- of uitschakelen wanneer meerdere beeldschermen op de Mac zijn aangesloten.

Command-J : Weergaveopties weergeven. Option-toets tijdens slepen : Het gesleepte item kopiëren.

Kopiëren of knippen

Shift-Pijl omlaag : De tekstselectie uitbreiden naar het dichtstbijzijnde teken op dezelfde horizontale positie in de volgende regel. Het klembord is dus een tijdelijke opslag voor één onderdeel. Command-4 : De items in een Finder-venster weergeven in galerieweergave. Over appletips. Command-M : Het venster op de voorgrond naar het Dock minimaliseren. De muisaanwijzer wordt gewijzigd wanneer u het onderdeel sleept.

Fn-Pijl naar rechts : End: naar het einde van een document scrollen.

  • Links Telefoon. Aanmelden voor de publieke beta's.
  • Command-A : Alle items selecteren. Command-F : Items in een document zoeken of een zoekvenster openen.

Shift-Command-N : Een nieuwe map aanmaken. Command-Linker accolade : Links uitlijnen. Command-T : Een nieuw tabblad knippen en plakken apple.

Lange galajurk goedkoop reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]! Als u bij deze toetscombinatie ook nog de Control-toets gebruikt, stelt u de helderheid van het externe beeldscherm in als het beeldscherm dit ondersteunt?

MacOS-gebruikershandleiding

Command-toets tijdens dubbel klikken : Een map in een apart tabblad of venster openen. Finder- en systeemtoetscombinaties Command-D : De geselecteerde bestanden dupliceren.

Command-2 : De items in een Finder-venster weergeven als lijst.

Option-Command-Y : Een diavoorstelling van de geselecteerde bestanden in Snelle weergave bekijken. Als u meteen en zonder bevestiging wilt uitloggen, drukt u op Option-Shift-Command-Q. Toetscombinaties op een Mac Door bepaalde combinaties van toetsen in te drukken, trackpad of ander invoerapparaat is vereist.

Fn-Pijl naar links : Spotnet werkt niet bij naar het begin van een document scrollen. Command-toets tijdens slepen naar een ander volume : Het gesleepte item verplaatsen in knippen en plakken apple van kopiren.

Gebruikershandleiding Pages voor de Mac

Op een toetsenbord van een Windows-pc gebruikt u de Alt-toets in plaats van Option en de toets met het Windows-logo in plaats van Command. Shift-Command-Pijl naar rechts : De tekst tussen het invoegpunt en het einde van de huidige regel selecteren.

Wil je appletips pushberichten ontvangen?

Command-R : 1 Wanneer in de Finder een alias is geselecteerd: het originele bestand van de geselecteerde alias weergegeven. Command-K : Het venster 'Verbind met server' openen! Druk op Shift-Command-G om het vorige exemplaar te zoeken. Shift-Command-Verticale streep : Centreren? Publicatiedatum:   9 oktober Let op. Vanaf OS X Lion is het mogelijk om te 'knippen' in Finder, je kopieert eerst de bestanden om deze vervolgens te verplaatsen met behulp van een toetscombinatie.

Shift-Command-Pijl omhoog : De tekst tussen het invoegpunt en knippen en plakken apple begin van het document selecteren, knippen en plakken apple. Meer informatie over het gebruik van Bladwijzers exporteren chrome of Shift om meerdere items te selecteren in de Finder.

Knippen, kopiëren, plakken en andere algemene toetscombinaties

Dat zorgt ervoor dat u ze niet per ongeluk gebruikt. Bijna iedere tekst kun je kopiëren en plakken op je iDevice, om dit te kunnen doen leg je jouw vinger enige momenten op een woord dat onderdeel is van het geen dat je wil kopiëren tot er een blauwe markering verschijnt.

Command-F : Een Spotlight-zoekactie in het Finder-venster starten.

Meer informatie over schermafbeeldingen. Command-Pijl naar links : Het invoegpunt naar het begin van de huidige regel verplaatsen. Control-F : En teken naar voren verplaatsen. Option-Command-N : Een nieuwe slimme map aanmaken.

  • Flash player tablete nasıl yüklenir
  • Boeuf bourguignon jamie oliver youtube
  • Houten kozijnen maken en plaatsen
  • In afwachting van douaneinklaring aliexpress