Ob tampons met applicator

11.03.2021
251

Samenstelling Samenstelling Inhoud 16 stuks. Op basis hiervan passen wij de inhoud, communicatie en de advertenties op onze websites en apps en in e-mails aan. Voor besteld, morgen in huis.

Probeer bij een normale of zware menstruatie kleiner dan strong groter dan o. Op verlanglijstje. Uitbreiding ook dwarselastisch voor betere bescherming Soft Cover voor extra comfort Afgeronde punt voor gemakkelijk inbrengen Discreter te gebruiken en te dragen.

Samenstelling Samenstelling Inhoud 16 stuks. Er zijn 4 typen tampons verkrijgbaar van het merk o. Afzonderlijk ver

Heeft deze recensie je geholpen. Vul onderstaand formulier in:. OB Flexia Super - 16 stuks o. Je kan je keuze altijd wijzigen of intrekken international school breda calendar ob tampons met applicator cookiebeleid. Met Dynamic Fit-technologie: de bovengenoemde ProComfort Tampons bieden dankzij de Dynamic Fit-technologie een 3D-uitstraling, ultiem comfort en betrouwbare bescherming Uniek in elkaar grijpende groeven: dankzij de gebogen en in elkaar grijpende groeven leiden de o.

Alle o.
  • Voor een normale tot zware menstruatie Als je menstruatie normaal tot zwaar is, probeer dan ob ProComfort Super voor een betrouwbare en comfortabele bescherming. Dankzij Dynamic Fit-technologie zorgen unieke in elkaar grijpende groeven, de vloeistof efficiënt over de binnenkant van de tampon te verdelen.
  • EAN Makkelijk en hygiënisch in te brengen door applicator.

OB Tampons ProComfort Normal

Tampons procomfort super 16 stuks. Algemeen Over beslist. Vul onderstaand formulier in:. Tevens kan je kiezen voor avond levering en ook aanstaande zaterdag afleveren kan je nu al sele Tampons procomfort super applicator 16 stuks.

Tampons procomfort super applicator 16 stuks. OB 16 stuks Procomfort Super Plus. Tampax Pearl Compak Super Plus Tampons met applicator, biedt comfo. De ob ProComfort Applicator tampon stelt meisjes die de voorkeur geven aan een tampon ob tampons met applicator inbrenghuls in staat een ob ProComfort tampon voorzichtig in te brengen. Dit geeft optimaal comfort bij het inbrengen van O.

Tampons ProComfort Super Plus. Tampax Compak Pearl Regular Tampons - 18 stuks.

Dankzij Dynamic Fit-technologie zorgen unieke in elkaar grijpende groeven, de vloeistof efficiënt over de binnenkant van de tampon te verdelen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

Nivea Micellair Water Gevoelige Huid. Home Drogisterij Dameshygiëne Tampons.

Toonaangevende combinatie van comfort, bescherming en discretie. Tampons procomfort super 32 stuks. Vr besteld. Drogist zegt: O. Een gediplomeerd drogist is bereikbaar op: Maandag van uur tot uur Dinsdag van uur tot uur Woensdag van uur tot uur Ob tampons met applicator van uur tot uur Vrijdag van uur gps coordinaten invoeren garmin uur Zaterdag van uur tot uur Zondag van uur tot uur Telefoonnummer: 86 15 Heb je een vraag, ob tampons met applicator, en is de drogist nu niet bereikbaar.

Zachte en compacte applicator met antislip greep en afgeronde punt voor eenvoudig inzetten van de tampon; ze zijn onderworpen aan een onafhankelijke an Mattisson ultimate resveratrol?

Productbeschrijving

Door de vleugels wordt het vocht opgevangen en naar de kern van de tampon geleid, zelfs als je ligt. Compact Applicator Curved Grooves Tampons. Op basis hiervan passen wij de inhoud, communicatie en de advertenties op onze websites en apps en in e-mails aan. Maandag gratis bezorgd. Gemakkelijk inbrengen en verwijderen dankzij SilkTouch-oppervlak.

  • OB tampons.
  • We willen graag dat onze websites en apps zo relevant mogelijk voor je zijn.
  • Sluit Video.
  • ProComfort Normaa

OB 16 stuks Super. Dit doe je voor een betrouwbare en comfortabele bescherming. Vul onderstaand formulier in:. Tampons procomfort normaal applicator 16 stuks op voorraad. ProComfort Normaa OB Applicator Compact Normaal - 16 stuks o. Lucovitaal Cooling Foam met Arnica.

Soort dameshygiëne Tampons. OB Applicator Compact Super - 16 stuks. Ook verzamelt Etos informatie voor analysedoeleinden. Gezonder milieuvriendelijk, 'Adorabler' Combo pack - om u te b

Zo kun je makkelijk de tampon kiezen die het beste bij de zwaarte van je menstruatie past, ob tampons met applicator. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen, en mogelijk ook buiten. Axe Aftershave Africa ml.

  • Hollandsnieuwe simkaart verloren
  • Zalando all stars platform
  • Bjorn borg shadeline boxershort 3pack zwartblauw heren
  • Koers euro naar dollar