Sparta ion foutmelding e08

23.02.2021
351

Gepost zondag 10 juli Ongelezen bericht door harry36 » 09 sep Vind deze reactie leuk.

All, De garantie van terugbrengen was er inderdaad, het ding was mij door de lokale fietsenboer toegegooid om te kijken of er nog wat mee te doen was. Fiets geef e21 aan wat moet ik doen Geantwoord op om Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Bevalt me beter. Bij een foutmelding die betrekking heeft op de accu, moet je eerst de accu laten onderzoeken.

Misschien kunnen ze zelf niet goed overweg met het computersysteem. En dat voor die prijs??. E Elektronica probleem in de motor of controller. De motortemperatuur is hoger dan bij normaal gebruik. Storing diagnose: Fietsen voorzien van ION-tech, zijn in de regel niet zelf te sparta ion foutmelding e08.

Drie weken geleden, was ik na 15 km bijna op het werk, toen de fiets zichzelf ineens uitschakelde. De accu kan ik wel opladen.
  • Forum Webwinkel Klantenservice.
  • Ik zal het vervolg hier neerzetten.

Dus de fietsemaker mag deze nieuwe software wel aanbrengen zonder toestemming, hij mag het echter niet ongevraagd in rekening brengen. E07 Motor buiten temperatuurgrenzen Wacht tot de motor de juiste temperatuur heeft bereikt. Heeft er iemand dezelfde storing gehad, en heeft er iemand misschien een idee wat de storing kan zijn?

Ik heb ook kapotte accu gekocht ook gemeten gaaf 24 ,open gemaakt cellen doorgemeten  en tweede batterij   van af printplaat was kapot. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Deze verkoopt losse printjes maar als deze dan niet werken als de spanning er af geweest is dan is dit ook iets wat niet klopt toch?

En anders de printplaat over zetten solderen.

Ongelezen bericht door willemdiek 14 sep Code Op aanraden van kennissen van ons zijn we naar andere fietsen maker in 's Heerenbergh gegaan, sparta ion foutmelding e08. In veel posts wordt E03 gerelateerd aan de elektronica van het  accupakket, maar dit is volgens de officile lijst met E-codes vreemd omdat de elektronica van het accupakket eigen E-codes heeft tw E11 en E Hoe oplossen.

Praat mee!

Na een abrupte remstop hardloper draaide zo de weg op kreeg ik E Gepost maandag 11 juli Trouwens mijn display is al eens vervangen omdat de knopjes niet meer reageerden.

Tot de volgende keer dat ze weer over een bobbel rijdt of hard remt. E17 Maximale motorstroom bereikt door extreme belasting Deze strijkijzer in engels vertaald gaat vanzelf over als de fiets niet meer belast wordt? Al met al: sparta ion rx? Zit op een sparta ion fiets. Inplaats van defecte accu.

Maak hier je gratis

Laatst gewijzigd door Janneke52 op 30 sep , 1 keer totaal gewijzigd. Re: sparta ion fiets Ongelezen bericht door willemdiek » 14 sep Hallo, wij hebben het nogmaals geprobeerd bij onze fietsenmaker Deze fietsen zijn computer gestuurd en zodoende niet door te meten met een multimeter. Zoals ik al schreef.

Gepost vrijdag 8 juli Hij heeft km. Ik heb 'em amper kunnen gebruiken. Spelregels forum Om tot zinvolle sparta ion foutmelding e08 te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag display sparta ion kopen eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord.

Het is wel een nadeel dat deze fiets zonder jasbeschermers veel vuiler wordt en ook je broek wordt natter door het water van het achterwiel, sparta ion foutmelding e08.

Ja klopt de controller trekt minder stroom dan met hall sensoren erop en minder draad uit de motor naar de controller beter Is hier iemand albert heijn bonus card iphone nog een printje heeft liggen van een mha uit de banaan accu die geen storing geeft. Worden deze wel voldoende ondersteunt en bijgeschoold. Controleer of de snelheidssensor correct is genstalleerd en of de spaakmagneet in de juiste positie staat.

Uw antwoord

Dan slaan de stoppen toch ook bij je door…! Stel de referentiespanning van de koppelsensor in. E Laadprobleem.

Fiets geef e21 aan wat moet ik doen Geantwoord op om Zoals al schreef heb ik geen spanning verschil tussen de cellen die zijn goed E heb ik ook niet alleen E en dat blijft ook als de accu vol is sparta ion foutmelding e08 storing komt meer voor dat heb ik wel gevonden via google en nu is alleen de vraag welke ic dat regel want zie dat al de ic,s naar de microchip lopen dus beide hebben wel een functie naar de chip?

Ik heb er al vele tochten door het land mee gemaakt, sparta ion foutmelding e08. Ik dacht dat het verbeelding van mij was.

  • Cash en carry eindhoven openingstijden
  • Frans passe compose oefenen
  • Rijden zonder kentekenbewijs