Storing sparta ion 0003

21.02.2021
186

Met de E03 melding gijzelt Accell Nederland jouw elektrische fiets en ik verneem nog steeds graag van een jurist of dit zomaar mag. En het plezier in je fietstochtje ook. Beste ik denk dat de batterij het begeven heeft,ik had het zelfde met E en de fietsenmaker kan u meer vertellen,ik ben maar een Sparta rijder.

Opladen in normale E melding: Controleer of de nieuwste software versie op de fiets staat. En daar kreeg ik te horen dat de fiets nu inmiddels buiten de garantie is, en dat ik de batterij opnieuw moet gaan kopen!

Alles werkt gewoon goed en er rammelt niets, de fiets voelt heel solide aan. Als je de fiets een hele tijd niet gebruikt hebt dan langer aan de lader laten. Schakel de trapbekrachtiging opnieuw in en controleer of het batterijpakket goed in het docking station zit. Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Ik heb deze storing ook gehad vandaag.

De dealer zegt dat hij de fiets wil omruilen maar hij zou dat van Storing sparta ion 0003 niet mogen. Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding. Ik fiets weer vrolijk verder en hou jullie op de hoogte met mijn ervaringen.

Plezierig was het zeker, de eerste 15 kilometer verliepen voorspoedig met een rustig windje kracht 3 en natuurlijk de zon erbij. Alle woorden En of meer woorden Gebruiker. Mvg Ben, storing sparta ion 0003.

Doordat de melding E niet door de Sparta dealer gereset kan worden,wordt de eigenaar opgezadeld met hoge kosten voor een nieuw accupakket die niet in verhouding staan met de restwaarde van de fiets.
  • U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten.
  • Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Wat is er aan de hand??

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Dan kan men al die afgeschreven accupacks misschien toch weer gebruiken. De fietsenmaker zei dat het met het koude weer te maken had. Ik ben hem voor onbepaalde tijd kwijt. De zithouding is iets meer voorover door het rechte stuur en had eigenlijk verwacht last te krijgen van armen of schouders maar dat is niet gebeurd. De Spartadealer heeft bij mij aangegeven dat E03 niet te resetten is.

Dit is ook mijn probleem, het vertrouwen in de fiets is verdwenen.

Ook is hij onderweg een keer uit gevallen. Ik heb ook kapotte accu gekocht ook gemeten gaaf 24 storing sparta ion 0003 gemaakt cellen doorgemeten  en tweede batterij   van af printplaat was kapot. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.

Dit is terug suikervrij lactosevrij ijs maken herleiden naar de kosten om accucellen - vaak met garantie - in het accupakket te laten vervangen door een gespecialiseerd bedrijf. Beste Twan, Zoals hierboven beschreven lijkt de accu erg slecht? De display gaf toen E aan.

Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. De accu's zijn al 4x onder garantie vervangen en ook de aansluiting voor de accu is vervangen.

Neem contact op met uw dealer als de melding terugkomt.

Dus de accu zou eigenlijk helemaal leeg zijn geweest. Nu het hele controle gebeuren ik denk dat de computer van de fiets in de fietscomputer op het stuur zit abn amro geld pinnen buitenland de firmware in dit kastje zal dus gekraakt moeten worden dus ik denk dat moet gekeken worden wat voor processor of iets dergelijks er in zit.

Uw handleiding is per email verstuurd. Ik ga in ieder geval nog info storing sparta ion 0003 en zal deze draad met belangsteling volgen. Op 30 mei schreef Roland van Leusden : Ik heb een defecte fiets geh, storing sparta ion 0003.

Foutmeldingen Sparta ION

Kapotte accu heb ik ook aan fiets aangesloten en j krijg ik op display code E Toevallig ben ik vandaag bij de fietsenmaker geweest met een 9 jaar oude sparta ion die sinds kort pas de melding e aangeeft.

Gebruikersnaam of e-mail.

Wat je nu werkwoorden op re doen met behulp van een storing sparta ion 0003 zonder internet een nieuwe accu aanmelden en daarna weer de oude. Verdere naspeuring op internet geeft discussies dat de accu's helemaal niet kapot zijnslechts de printplaat die in het accugedeelte zit is kapot en blijkt zoals aangegeven door electronica experts een fabrikagefout te bevatten waardoor deze printplaat na ong 3 jaar kapot gaat.

Krijg ik weer e Frame lengte: waarschijnlijk 10bit, 1 st. Wilde savonds mn fiets weer pakken kon ik kastje niet eens meer aanzetten. Mijn sparta heeft in code van E Wat moet ik doen Gesteld op om Ik ga in ieder geval nog info zoeken en zal deze draad met belangsteling volgen.

Ik kan de tuinen den haag centrum openingstijden de E03 melding de trapondersteuning niet meer inschakelen. Vaak E melding, storing sparta ion 0003.

Ik heb een Sparta Ion M-gear met de batterij in het frame sinds een jaar of 6. Heb je hem belast gemeten? De nieuwe batterij van mijn auto kostte slechts 79 Euro.

Ik heb sinds de afgelopen zomer een Sparta Ion Comfort Herenmodel. Ik lees wel iets over slechte verbindingen of kabelbreuken, maar ik wil het graag van lezers horen die hetzelfde euvel hebben meegemaakt, storing sparta ion 0003. Ik heb ook de storing en de fietsenmaker zei dat hij er verder niets aan kan doen. Ik denk toch dat ik het printje van de accu waterafstotend wil maken met speciale printlak.

  • Ketel lekt water
  • Vlaams brabant corona kaart
  • Heading up high lyrics deutsch