Tarief boot den helder texel

12.01.2021
473

Texel telt plusminus Ervaar het echte eilandgevoel! Bootinformatie voor voertuigen Via het ticketloket komt u op het opstelterrein.

Zodra u de veerboot oprijdt en u de sleur van alledag achter u laat, krijgt u direct het vakantiegevoel. Extra afvaarten en reistijd De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km. Het betaald parkeren geldt dagelijks van 8. Bootinformatie voor voertuigen Via het ticketloket komt u op het opstelterrein. Zo dient er een schoolverklaring te worden ingevuld door zowel de school als de scholier.

Komt u met uw auto of motor naar Texel? Alle tarieven zijn retourtarieven: Personenauto kleiner dan 6.

Aanvullende prijsinformatie. Wil je zonder zorgen parkeren op Texel. Op zon- en feestdagen begint de dienst - afhankelijk van het seizoen - n of twee uur later, tarief boot den helder texel. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwtjes en aanbiedingen van VVV Texel?

Alle voertuigen.

Mensen met een beperking Voor mensen met een beperking is een lift aanwezig op het schip Texelstroom en dr. Maar pas op want je bent zo op Texel; de overtocht duurt slechts 20 minuten! De eerste boot gaat al om 6.

Veelgestelde vragen Bekijk FAQ. Normaliter kunt u betalen per pin, contant of creditcard. Komt u met een caravan of een camper naar Texel? Bekijk ook de vertrektijden naar Texel. Meer lezen over het Waddeneiland Texel? Aanvullende prijsinformatie. Dorpen Texel heeft 7 gezellige dorpen, bezoek ze allemaal!

  • Parkeren in Den Helder Laat u de auto in Den Helder staan, dan kunt u op het parkeerterrein naast de terminal gratis parkeren.
  • Komt u met uw auto of motor naar Texel? Komt u met een caravan of een camper naar Texel?

Wanneer je met de auto reist is de prijs van een retourtje inclusief en voor maximaal 9 inzittenden. Gratis bootreis Boekt u 3 maanden voor aankomst. Aantal personen 2 personen. Via het ticketloket komt u op het opstelterrein. In de salons van de tarief boot den helder texel en op de opstelterreinen is er gratis draadloos internet WIFI beschikbaar! Scholieren Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar.

Overzicht kosten boot naar Texel

Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, 22,7 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's, 1. De laatste boot  naar Texel  vertrekt altijd om Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën:. Het Teso parkeerterrein is niet bewaakt.

Aangesloten bij:. Al sinds verzorgt Texels Eigen Stoomboot onderneming de overtocht naar Texel, tarief boot den helder texel. Dan kunt u een ticket kopen via de website van Teso, bij de lokettist in de veerhaven? Tweede woning Tweede woning. Op julia wol zeeman pluist dagen wordt er een extra boot ingezet waardoor wachttijden worden vermeden of beperkt. Komt u te voet of per brom fiets.

Boot naar Texel: tarieven & Praktische informatie

Het is in beginsel toegestaan om de hond tijdens de overtocht onbeheerd in de auto te laten, mits de hond niet uit de auto kan springen. Groepen Groepskamperen Grote vakantiehuizen. Prijswijzigingen voorbehouden. Vernoemd naar de Texelse huisarts en oprichter van Teso. Snel naar de salon om te genieten van het uitzicht en een kopje koffie.

  • Tarieven oversteek Meest gekozen overtochten inclusief bijbehorende tarieven Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u profiteren van een daltarief.
  • Wij werken samen met:.
  • De geschiedenis is te herleiden aan de betekenis van de naam: Texels Eigen Stoomboot Onderneming.
  • Kijk voor de actuele vaartijden op www.

Er hoeft niet extra betaald te worden indien je fietsen op het dak van de auto vervoert. Indien u beschikt over een debiteurenpas kunt u betalen per automatische incasso. Alle voertuigen, tarief boot den helder texel. Alle inzittenden moeten zich in het voertuig bevinden wanneer het voertuig het loket passeert. Als deze wordt ingezet vaart er ieder half uur een boot van Den Helder naar Texel en andersom. De overtocht naar Texel bedraagt ongeveer 20 minuten.

Texel behoort tot de provincie Noord-Holland en is het grootste Waddeneiland van Nederland met een oppervlakte van km.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen. Kijk voor uitgebreide tarieven op de  website  van Teso.

Teso Texel

Echter is het aantal personenauto's 40 minder. Geen Twitter? Teso Texel is de firma die sinds de veerdienst tussen Den Helder en Texel verzorgt. Komt u met een caravan of een camper naar Texel?

Als deze wordt ingezet vaart er ieder half uur een boot van Den Helder naar Texel en andersom. Komt u met het openbaar vervoer naar Texel. Zie ook de webcams van de veerdienst TESO om het wachtend verkeer te bekijken, en het overzicht verwachte wachttijden.

  • Beste plek vuurwerk duitsland
  • Tekst ter bemoediging bij overlijden
  • Michael van gerwen song
  • Ferry kristiansand naar hirtshals